icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

minneli27
2. feb 2018

caute ✌🏼

slniecko323
2. feb 2018

@minneli27 krasne si uz hopka 🙂

slniecko323
2. feb 2018

@juliane126 na mne mal minule naramnu zabavu ked som mala stikutku 😂 Joj, zlate su tie deturence ❤

juliane126
2. feb 2018

@kchan tvoj to aspon robi v spravnom poradi. Nas preskakuje lekcie a neraz je to nebezpecne. Napr.da sa na 4 a vrhne sa na dany predmet. A udrie sa.

kattky
3. feb 2018

Vsetko papam

jarunka102
3. feb 2018

@juliane126 dakujem 🙂 tak naramok ma od narodenia 🙂 vsetci traja mame 🙂

jarunka102
3. feb 2018

@juliane126 aj moja to zacala robit...a nasla som ju uz klacat v postielke a drzat sa okraja...takym stylom budeme musiet dat nizsie matrac...preskocila plazenie,zacala pomalicky stvornozkovat a uz sa trepe na spicky opica mala 🙂

romi2
3. feb 2018

@kchan tak presne toto robíme aj my,tak som rada, že nie sme v tomto sami 😁

katuscakzms
3. feb 2018

Dnes ma Natanko 7 mesiacov....plazi sa ako turbo 😀 ,na štyroch sa zatial len kolíše, blaboce si ostošesť, miluje šantenie svojej sestricky, papka veľmi rad ,zuba nemá ani jedného a nadalej ostava verný mamkinemu naručiu,lebo tam je naj ako kdekolvek inde..

juliane126
3. feb 2018

@katuscakzms tak to by sa pohrali s nasim.Aspon by nas odkukal taktiku. Nas sa plazil az 1 den a na druhy uz na styri. Len tempo ma jak korytnacka. A zubov mame 6. Ale spime ako 2mesacny v noci,max. 2hodky a cez den ako rocny raz.

juliane126
3. feb 2018

@jarunka102 ten matrac by som dala dole. Nasu som nasla stat v postielke predtym ako bola na styroch. A nebola taka vrtka ako tvoja.

katuscakzms
3. feb 2018

@juliane126 ale tak dobra taktika rovno na 4 ..😉 sikovnicek,niektore deti preskocia určite etapy...inak moj nocny spanok ma od narodenia rovnaky...na mamkinom prsniku a striedame strany kazde 2 hodky ,ked ma zlu noc tak každú 1 hodinu alebo polhodinu.. Cez den ma 4 spanky,z toho 1-2 dlhe a 2 kratke...a ma aspo cez den dlhsi spanok? Sa boji ze nieco zameska 😃 ..ale tak na noc 2 hodiny tak to mas co robit,ja som unavena z tak casteho vstavania ale keby som nemohla spat tak neviem uz by som bola na prasky...mala som taky 1 tyzden a stacilo mi

kattky
3. feb 2018

@katuscakzms tie jeho ziarive kukatka ... :-*

kattky
3. feb 2018

@jarunka102 rozkosnica mala ... :-*

juliane126
3. feb 2018

@katuscakzms ja som chcela nech sa plazi lebo je to straane dobre na chrbat. 4spanky? Tak to mal asi prve 3 dni😀.pospal si dlhsie. Tak 2 hodky isto. A v noci spi zle mozno kvoli zubom. 5tyz. 6 zubov

katuscakzms
4. feb 2018

@juliane126 no ja by som bola rada keby mal iba 2-3 a dlhsie ako 4 a niekedy 5 pol hodinovych az trištvrte hodinu niekedy da.. Jeden ma dlhy hodku a pol ale tolko krat ho uspavat a pospi len na rukach,je narocne ..akurat v kociku ked sme vonku ma dlhsi spanok...ale niejako..deti same vedia kolko potrebuju ..niektore menej niektore viac 😉

smiesko20143
4. feb 2018

Maminy co mate chalanov stahujete pri kupeli predkozku??

oravocka
4. feb 2018

Baby, prosím vás, ako dlho ste mali po druhom očkovaní teploty? My sme mali odklad kvôli soplom, očkovali sme vo štvrtok a odvtedy stále teploty, dnes v noci dokonca 40 stupňov, skoro som umrela pri nej😢 chudatko moje. Dávam sirupy, čipky na striedačku, zabaly. Chvíľku pomôže a potom zase. Starší laryngitida, ledva rozpráva, no na nervy😬

olylili
4. feb 2018

@oravocka z očkovania to už nie je ale sa nakazila od syna vypuklo to po očkovaní lebo sa oslabila imunita

juliane126
4. feb 2018

@katuscakzms Mas pravdu. To uspavanie je nervne. My sme to tak mali pred mesiacom. Mozno kvoli tym zubom nevie prejst do hlbsieho spanku.

juliane126
4. feb 2018

@oravocka tiez si myslim ze od syna sa nakazila. 3 dni v horuckach je dost na ockovanie.

oravocka
4. feb 2018

@juliane126 asi hej, ale teda čo? Znižovať a čakať či to prejde? Ráno určite volám dr, už len vydržať do rána. Dúfam, že zase v noci nebudú 40-tky😢

sanylind
4. feb 2018

@smiesko2014 ahoj vždy po kúpaní keď je už utreti tak trošičku,ale opatrne a pozmolim.

katuscakzms
4. feb 2018

@smiesko20143 pocas kupania nie..ale po kupani jemne kolko ide ...nasilu nerobim

kchan
4. feb 2018

@smiesko20143 ja tiez stahujem troska po kupani nez ho natrem kremom

kchan
4. feb 2018

Vyložená noha musí byť, veď som po tatovi 🙈😅

juliane126
4. feb 2018

@oravocka drzim palce nech je uz lepsie tuto noc. A utekaj s nim rychlo ku doktorovi, vsak 40tky musi skontrolovat lekar.

oravocka
5. feb 2018

@kchan my máme takú čiapočku tiez, ale je tam ľúbim mamu😂

kattky
5. feb 2018

@smiesko20143 tiez stahujeme kolko ide, ale my natierame aj protizapalovym kremom

kattky
5. feb 2018

@kchan aj my tiez taku ciapku mame aj sivu a aj ciernu, ale aj s nadpiso I love Mom