Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@minneli27 krasne si uz hopka 🙂
@juliane126 na mne mal minule naramnu zabavu ked som mala stikutku 😂 Joj, zlate su tie deturence ❤
@kchan tvoj to aspon robi v spravnom poradi. Nas preskakuje lekcie a neraz je to nebezpecne. Napr.da sa na 4 a vrhne sa na dany predmet. A udrie sa.
@juliane126 dakujem 🙂 tak naramok ma od narodenia 🙂 vsetci traja mame 🙂
@juliane126 aj moja to zacala robit...a nasla som ju uz klacat v postielke a drzat sa okraja...takym stylom budeme musiet dat nizsie matrac...preskocila plazenie,zacala pomalicky stvornozkovat a uz sa trepe na spicky opica mala 🙂
@katuscakzms tak to by sa pohrali s nasim.Aspon by nas odkukal taktiku. Nas sa plazil az 1 den a na druhy uz na styri. Len tempo ma jak korytnacka. A zubov mame 6. Ale spime ako 2mesacny v noci,max. 2hodky a cez den ako rocny raz.
@jarunka102 ten matrac by som dala dole. Nasu som nasla stat v postielke predtym ako bola na styroch. A nebola taka vrtka ako tvoja.
@juliane126 ale tak dobra taktika rovno na 4 ..😉 sikovnicek,niektore deti preskocia určite etapy...inak moj nocny spanok ma od narodenia rovnaky...na mamkinom prsniku a striedame strany kazde 2 hodky ,ked ma zlu noc tak každú 1 hodinu alebo polhodinu.. Cez den ma 4 spanky,z toho 1-2 dlhe a 2 kratke...a ma aspo cez den dlhsi spanok? Sa boji ze nieco zameska 😃 ..ale tak na noc 2 hodiny tak to mas co robit,ja som unavena z tak casteho vstavania ale keby som nemohla spat tak neviem uz by som bola na prasky...mala som taky 1 tyzden a stacilo mi
@katuscakzms tie jeho ziarive kukatka ... :-*
@jarunka102 rozkosnica mala ... :-*
@katuscakzms ja som chcela nech sa plazi lebo je to straane dobre na chrbat. 4spanky? Tak to mal asi prve 3 dni😀.pospal si dlhsie. Tak 2 hodky isto. A v noci spi zle mozno kvoli zubom. 5tyz. 6 zubov
@juliane126 no ja by som bola rada keby mal iba 2-3 a dlhsie ako 4 a niekedy 5 pol hodinovych az trištvrte hodinu niekedy da.. Jeden ma dlhy hodku a pol ale tolko krat ho uspavat a pospi len na rukach,je narocne ..akurat v kociku ked sme vonku ma dlhsi spanok...ale niejako..deti same vedia kolko potrebuju ..niektore menej niektore viac 😉
Maminy co mate chalanov stahujete pri kupeli predkozku??
Baby, prosím vás, ako dlho ste mali po druhom očkovaní teploty? My sme mali odklad kvôli soplom, očkovali sme vo štvrtok a odvtedy stále teploty, dnes v noci dokonca 40 stupňov, skoro som umrela pri nej😢 chudatko moje. Dávam sirupy, čipky na striedačku, zabaly. Chvíľku pomôže a potom zase. Starší laryngitida, ledva rozpráva, no na nervy😬
@katuscakzms Mas pravdu. To uspavanie je nervne. My sme to tak mali pred mesiacom. Mozno kvoli tym zubom nevie prejst do hlbsieho spanku.
@oravocka tiez si myslim ze od syna sa nakazila. 3 dni v horuckach je dost na ockovanie.
@juliane126 asi hej, ale teda čo? Znižovať a čakať či to prejde? Ráno určite volám dr, už len vydržať do rána. Dúfam, že zase v noci nebudú 40-tky😢
@smiesko2014 ahoj vždy po kúpaní keď je už utreti tak trošičku,ale opatrne a pozmolim.
@smiesko20143 pocas kupania nie..ale po kupani jemne kolko ide ...nasilu nerobim
@smiesko20143 ja tiez stahujem troska po kupani nez ho natrem kremom
@oravocka drzim palce nech je uz lepsie tuto noc. A utekaj s nim rychlo ku doktorovi, vsak 40tky musi skontrolovat lekar.
@smiesko20143 tiez stahujeme kolko ide, ale my natierame aj protizapalovym kremom

caute ✌🏼