Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Aj ja prajem vela vsetkeho dobreho a nech to dotiahneme do uspesneho konca vsetky ☺
Aj ja vám prajem, veľa zdravia, šťastia a lásky. Hlavne, aby bol rok 2017 úspešný a narodili sa nám zdravé detičky, ktoré nám budú robiť radosť.
Aj ja sa pripajam a prajem do noveho roku vela zdravicka a stasticka pre nas aj nase deticky 🙂
čo hovoríte na dva deci vína? 10tt ? či riskovať či radšej byť bez alkoholu
@lilianna1xs ja zijem tiez, ale u nas v BW sa za to plati. Zavisi v ktorej spolkovej krajine si, napr. Niedersachsen, Bayern, Berlin.. Ceny sa strasne lisia. Zavisi to aku mas poistovnu, kolko za to pyta doktor. Za to iste vysetrenie niekto neplati nic a niekto 250 Eur. Takze to vobec neplati ze za 4D sa v celom Nemecku neplati. Mas len stastie, ze v tvojom meste to tak je.
Vsetko dobre aj Vam do noveho roku. Nech sa nam narodia krasne zdravucke babätka.
Ja dnes zacinam 2. Semester, ale este si nik nic nevsimol. Ale uz to musime vytarat..
@juliane126 tak my to tiez nikomu nehovorime, ale ako som sa vcera dozvedela, tak moj oco sa chvali kazdemu. Ochvilu asi cela dedina bude vediet o mne 😀
nakoniec som predsa isla na to nealko 🙂 šťastný nový rok
Ahoj baby takja som na novy rok asi o pol jednej rano skončila v nemocnici lebo som začala krvácať... Tak prajem vam Šťastný nový rok
@nikus5490 dufam ze vsetko je v poriadku
@nikus5490 drzim palce, nech je vsetko ok. Myslimna teba.
@nikus5490 dufam ze ste v poriadku aj s drobcom.
@kattky
@nenuska25
@gabrielenka
@sunflower80
@zuzacka16
@1aduliatko1 tak baby krvacanie mi zastavili len mam naordinovany kludovi rezim, lebo sa mi zacala placenta odlupovat... Uvidíme zajtra na velkej vyzite čo povedia....
@nikus5490 Drzime palceky nech vsetko vyjde!
@nikus5490 verim,ze vsetko bude v poriadku a coskoro ta pustia. Drz sa
@nikus5490 verim ze bude vsetko v poriadku drzim palceky!
Ahojte baby...súrne potrebujem radu...dnes som 12+0tt, a pred dvoma hodkami som absolvovala uzv na nt+nb u dr.škurlu v ba. Malé sa nechcelo velmi ukázať najprv a v závere mi nt nameral 3,03 ☹ na prítomnosť nb som sa v tom šoku zabudla spýtať a doktor bol skúpi na slovo. Odporúčil ma dr. Čunderlikovi. Utekala som hneď k mojej gyn ktorá bábätko pozrela a povedala mi že jej sa to nezdá ze by to bolo také vysoké a ona ma zas odporučila na uzv do gin- fivu. Baby prosím vás kam teda mám ísť? Prepáčte za výraz ale ja som z toho tak v riti ze neviem ani rozmýšľať 😢

@sunflower80 podobne 😉