icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jarunka102
4. mar 2018

@zuzacka16 to tak nemozes brat,nebud smutna...kazde dietatko je ine...neboj aj vada vas niecim prekvapi :-*

jarunka102
4. mar 2018

@jance333 aj ja moju takto motivujem,ale zatial sa ku mne nepridala,len klaci na styroch,pozera na mna ako beham okolo nej a smeje sa zo mna :D snad o par dni uz nebudem stvornozkovat sama :D

kattky
4. mar 2018

@katuscakzms my tiez uz sme rozok ochutnaly

katie23
4. mar 2018

@kattky Uz papate roztek? Ja sa mojmu este bojim dat...

katie23
4. mar 2018

Skusali ste nesolene chrumky?

kattky
4. mar 2018

@katie23 nie iba kusal do neho a olyzoval. Podarili sa mu aj cast odtrhnut no vybrala som mu to z pusy. Ale take male kusky zi stredu rozka, alebo chleba spapa.

jance333
4. mar 2018

@katie23 naša už dlhšie dáva chrumky - kukurično-pšenové aj pohánkové. sama ich papá a fest chutia. tiež čisté burizóny, tie sa naučila jesť sama práve včera :D nenormálna sranda bola sledovať, jak sa snaží chytiť ten drobný burizón do prštekov a dostať do pusy 😂

katuscakzms
4. mar 2018

Včera Natanko oslavoval 8 mesiacov a krasne prekvapil,prvy krat použil kolienka a zaštvornožkoval,hoc na rýchlostné trate je lepšie zatiaľ plazenie a vyšiel mu prvý zúbok. ..zázračný 8 m 😃

katuscakzms
4. mar 2018

@katie23 chrumky uz papa sam..kukuricne,pohankove a ryžové ..ale sledujem ho lebo sa hneva ked sa mu prilepia na ruky a nevie si uch dat do pusy..tak som po ruke 😉

katie23
4. mar 2018

@katuscakzms Joj sa bojim mu dat...vsetko hlce cele😅

katuscakzms
4. mar 2018

@katie23 to aj moj zo zaciatku chcel cele..teraz sa to uz da..ale strazim ho aj tak 😉 strach mam ze co ak a predsa su to este drobci tak ich papa len pod dozorom...

juliane126
4. mar 2018

@kattky tiez by som mu dala rozok ale tu nemame.On sa uplne vrha na nase jedlo. Vsetko chce zut. Odkedy som mu dala chlebik mi kase nechce jest.I grisku som skusala dat do sunaru

juliane126
4. mar 2018

Ahojte, ma niektora z vas vacsie babo, tak nad 9kg, koji a babo sa budi v noci nanajvys tak 3x? Kolko portii im davate?My zatial 2hlavne, tak neviem ci mu to nie je malo

kattky
5. mar 2018

@juliane126 aha , tak nas papa vsetko co mu dam. Ci kase alebo aj krupicu uz skusal papat, kukuricne chrumky, dlhe piskoty, vyzivy dokonca vcera s prababkou papal kuracu polievku aj to som to zistila az vtedy jak uz dojedly. Rezance mal az na kolene

juliane126
5. mar 2018

@kattky a krupicu si mu dala s normalnym mliekom? Nas tiez doteraz vsetko papal ale uz sa viac zaujima o potravu co moze zut a kradnut mi z taniera. Teda asi ochutene mu viac chuti

kattky
5. mar 2018

@juliane126 ano z plnotucneho mama robila, tak papal a vsetko oki. Papal uz aj pribinacik no nebudem mu ho davat nakolko potom take kysle z neho vsetko vychadxalo

jance333
5. mar 2018

určite ste si všimli, že cez víkend mali v Lidli detské veci. my odporúčame knižočky za 2,99e, fest sú zlaté. sme sa s kamoškou nevedeli rozhodnúť, ktoré sú naj, tak sme zobrali rovno 4 😂

kattky
5. mar 2018

@jance333 my v lidli malo co mame. Damko zatial ma knizocku tu z gumy a ceeeela je komplet mokra. Uz vidim ako by tuto rozmocil 😀

juliane126
5. mar 2018

@kattky my sme tiez robili krupicu z mlieka polivicnu davku. Chutila, ale asi mu nesadla. Zacnem radsej pomaly jogurtom po lyzicke. My sme neskor zacali s prikrmami. Tak som to asi prehnala

jance333
5. mar 2018

@kattky to oslintanie dodáva knižkám charizmu, tak jak si ich pamätám i ja z detstva 😂 rozmočiť úplne sa nedajú. aspoň zatiaľ sa nám nerozmočili žiadne a už ich pár máme 😀

kattky
5. mar 2018

@juliane126 nam nesadol pribimacek a odvtedy mu ho nedavam. Krupicu papal iba vtedy raz a odvtedy nie. Niekto dava aj do mlieka.

jance333
5. mar 2018

@kattky ked sa nemylim, pribinacek je s tvarohom a ten sa odporuca az po roku, lebo tvaroh ma vela bielkovin a zatazuje oblicky. mozno preto mu nesadol. podla mna i zbytocny cukor, radsej zatial biely jogurt, netreba ich ucit na cukor uz odteraz. este sa ho najedia az-az

kattky
5. mar 2018

@jance333 snad niekedy sa mu take kupia. Totiz moja sestra ma kopec hraciek a kniziek ako si davala fotku no nedala nam ani jednu hracku a ani knizku. Ja jej detom kopec veci som pokupila a ona nam nekupila nic odkedy je maly na svete akurat co na krstiny, vianoce a meniny a aj to len drobnosti. Jej detom doteraz kedykolvek sa mi noeco lubilo ci uz v obchode, alebo na nete, tak som kupila a ona nic, tak ani nrepytam. Hlavne ze drobec ma vsetko co potrebuje a je zdravy

kattky
5. mar 2018

@jance333 tak ani noc sladke okrem vyziv a ovocia nepapa. Oco nam aj kupuje z ceska vyzivky a tie niesu az take sladke ako tie nase hoci pisu ze su bez cukru

kattky
5. mar 2018

Dievcata neriesili ste este nocnik? Ze aky by ste kupovaly ci klasicky alebp nieco modernejsie?

jance333
5. mar 2018

@kattky niektorým ľuďom nedojde akosi. sestra má takého krstného pre jednu neter.. ani na krstiny ani nikdy nedal malej nič a záujem o ňu nemá tiež žiadny (je to sestrin švagor, takže i blízka rodina). sú ľudia a ľudia. v podstate si treba užiť čas, kedy tým drobcom na hranie stačí balík hygien. vreckoviek alebo mne tu moja už asi pol hodiny okusuje notes a odlepuje lepiacu pásku z počítača (muž tam nalepil kartón, aby nám ho nevypínala) 😂
a čo sa nočníka týka, ešte nesedí sama, ale už čoskoro asi bude, takže tiež uvažujem, že kúpime. zrejme najprv obyčajný a potom uvidíme, keď bude trochu chápavejšia, či aj nejaký špeci. možno si vyberie sama. dobrá motivácia vo vyššom veku 😉

kattky
5. mar 2018

@jance333 ja som taky clovek, ze ja aj z posledneho by som dala. No ona od druhych chce a sama neda. Co uz dobre mi mama vzdy vravela, ze mi to nikdy nebude vratene. A tiez nocnik asik najprv klasicky kupime, lebo nase deti v rodine sa hracich baly no a neskor sa uvidi. Mame doma nocnik este po mne taky zlty plastovy 😀

vierkadominik1
6. mar 2018

@kattky presne tak katty za dobre dobro necakaj .ale hlavne ze je drobcek zdravucky

kattky
6. mar 2018

@vierkadominik1 no veru. Oblieat ho mam do coho. V cistom je vzdy a aj hracky ma a aj papat ma co a to je hlavne

eja118
6. mar 2018

Ahojte kocky,...prosim Vas o radu..chcen kupit, sportovy kocik malemu...bud valco snap ultra,alebo graco evo ci mamas@papas sola...neviem sa rpzhodnut...a este podotazka,tie ktore mate gumene kolieska..ako sa vam jazdi...dakujem sa kazdy nazor a radu 🙂