Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Starší syn má kiahne, tak všetci trpíme spolu dnu😢 už sa nevieme dočkať, kedy pôjdeme von. Naša malá ale zatiaľ v postieľke nacvičuje, postaví sa, pustí sa paličiek, sama stojí a potom si zatlieska. Potom padne na zadok. Krásna je, Ľubim ju moc.
Ahojte maminky
Nedavaju sa Vam drobci zo spanku na styri? A nemaju velmi spotenu hlavicku?
@smiesko20143 nie, naša spí na boku
@smiesko20143 naša hej. odkedy štvornožkuje, občas sa tak dáva i v spánku. nedávno sa pokúšala postaviť. potichu sa jej prihovorím, jemne položím naspäť a dám prso,nech spí ďalej. a spotenú hlavičku mávala tiež teraz pár týždňov. už to prešlo akosi.
@smiesko20143 tak my sme spotení totálne, už sme sa s mužom párkrát čudovali, že prečo má tú hlávku takú mokrú...tak som rada, že nie sme sami....
@smiesko20143 nas vzdy spi odkopany. Horuco mu je. Teraz cez vikrnd sa snazil sadnut si zo sna ale inac spinka bud na boku alebo na chrbatiku
dobrý den drobec miza cca 2m pribral iba 210 g ma s tým nieko skusenost?
Ahojte no tak vcera sme mali poradnu sofinka vazi 10 kil a meria 76cm je velmi ziva lozi po 4 a vie si sama uz aj sadnut aj sama sa postavi chiti sa posteli a chodi okolo nej.je velmi sikovna mam z nej velku radost☺
@smiesko20143 odkedy sa maly vie postavit a stvornozkovat nerobim nic ine v noci len ho davam spat zo stoja. kym zaspi sa postavi snad 30x, a potom zo spanku pocas noci tiez... velakrat :D
Caute. Ako tak pozerám, ako sa vonku vyčasilo, slniečko svieti, nikto tu nechodí😆 naša malá je zlatá, behá okolo nábytku, reční o sto šesť - mama, ťaťa, jaja.... užívame naplno. Pa. Krásny deň s detičkami
Maminky nebola som tu ani nepamatam, tak mam, co robit, aby som vsetko postihala precitat ako sa mate. U nas sa striedaju lepsie a horsie dni, ale zrejme nepoviem nic nove. Jedine, co Vam mozem odporucat je chodit plavat s babatkami. Boli sme na takom vikende a nieco perfektne to je pre deti, zabava, kolektiv deti, no a hlavne cvicis chrbatik a cele telicko
Nech nezabudnem vsetky maminky aj deticky pozdravujem ❤️
Baby ahojte...aj Vam drobcu odmietaju varene?co uvarim to skonci v kosi...doteraz mal apetit vyborny...no kebyze mu dam piskot tak tie by jedol stale:(
Moja tiez nic iba mlieko, uz kaka jak novorodenec. Dnes sme boli na poradnu .tak vaha 6350 a 65 5 cm
Moja varene v pohode, ale dnes dostala kiahne, teda dnes sa vysypala. Starší skončil, ona začína😢 chúďatko moje

Dnes je krasne 😁 ... Natanko skúša piesok a nema konkurenciu....nic mu nechyba