Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Su tu aj nejake augustovky 2017? 😉
@lilianna1xs tak moj priatel by chcel dievcatko ale uz co bude, len nech je zdrave. Budeme ci uz chlapceka, alebo dievcatko lubit rovnako.
@1aduliatko1 tak ja som kvoli tomu tam isla, ze vzdy mi moj gynekolog spominal kombinovany test na kazdej poradni a tym ma tak zneistil, ze som sa tam objednala. Samozrejme ze ta doktorka povedala ze je to na takych 60% ale ze organy sa este vzdy vyvyjaju cize to este nieje uplne iste. Mojmu priatelovi sa to asik tak zapacilo ze ked sme prisli domov, tak mi povedal aby som isla aj na to druhe 3D/4D co je v tom 21tt.
@kattky presne len nech je zdrave ja ked poviem muzovy ze chlapec ten odpadne hahaha brat pred vcerom mu volal sami narodil syn on uz ma dvoch chalanou sestra Auguste porodila tretieho chlapceka a my mame chlapceka a dalsii chalan tak uz ozaj odpadne haha ale co uz.
@lilianna1xs tak my si nevyberieme co to bude. To nase babo bolo vcera total lenive. Dalo si rucku za hlavu a malo vsetko na salame. Doktorka do neho stuchala a ja tam kaslala aby sa pohlo a ono nic. Tak povedala doktorka, ze to cisto salamista 😀 potom si uz stehno chytalo a nie a nie otocit sa do potrebnej polohy 😀
@kattky No moj syn ma 12st a lenivý je do teraz))))).Muz mu povysava a on utrie prach dôjde zamnou a mi povie mami už som dovysaval..
@lilianna1xs no super 😂 unas asik to tiez tak bude ako pises ty.
@kattky ale Vies učíme ho na poriadok darmo že,je chalan musí vedieť popratat,skvor keď varím tak to ho baví to rad robí.Hlavne keď peciem
@lilianna1xs mnam uzastne to vyzera. Sikovna 🙂
@kattky Každý týždeň u nás sa pečie a môj syn je mi veľký pomocník.Aj vidno mu to na váhe ))))).
@lilianna1xs krasa. Unas sa tiez pieklo nieco kazdu sobotu. No teraz uz iba raz za cas, lebo uz to akosi nema kto jest tu unas.
@kattky unas sa papa všetko))))).
@lilianna1xs tak unas v poslednom case je to tak ze raz a dost. A zase u mojej " svokry " jedia ako kyseliny 😀
No moj priatel bol somnou celkovo na ultrazvuku teraz prvykrat. A ked sme prisli domov, tak mi hned povedal, aby som isla aj na ten v 20tt, ze opat pride somnou, ze mi to aj zaplati 😀
@kattky krásne.
@kattky ja som už zvedavá 15teho velmiiii.))))
@lilianna1xs drzim 15teho palce nech vsetko dobre dopadne.
no aj ja teda rozmyslam, ze na 3D/4D by som zobrala aj priatela, ale tak uvidim, napriklad mne robi take sono moja gynekologicka, ze mam normalne kratke videa, takze vidime ako sa hmyri.....
@kattky Dakujem.
Zeny mozte mi daktora ukazat fotku vasho miminka ktore ste v 13tt moze aj 3D diki
Kocky kolko ste doteraz pribrali?

@nikus5490 tak to som rada ze uz ste obaja v pohode 🙂