icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

gabrielenka
3. jan 2017

@nikus5490 tak to som rada ze uz ste obaja v pohode 🙂

zuzacka16
3. jan 2017

@nikus5490 som rada ze ste uz v poriadku nech ta nemocnica obchadza milovymi krokmi 😉

moosh
3. jan 2017

Su tu aj nejake augustovky 2017? 😉

kattky
3. jan 2017

@lilianna1xs tak moj priatel by chcel dievcatko ale uz co bude, len nech je zdrave. Budeme ci uz chlapceka, alebo dievcatko lubit rovnako.

kattky
3. jan 2017

@1aduliatko1 tak ja som kvoli tomu tam isla, ze vzdy mi moj gynekolog spominal kombinovany test na kazdej poradni a tym ma tak zneistil, ze som sa tam objednala. Samozrejme ze ta doktorka povedala ze je to na takych 60% ale ze organy sa este vzdy vyvyjaju cize to este nieje uplne iste. Mojmu priatelovi sa to asik tak zapacilo ze ked sme prisli domov, tak mi povedal aby som isla aj na to druhe 3D/4D co je v tom 21tt.

lilianna1xs
3. jan 2017

@kattky presne len nech je zdrave ja ked poviem muzovy ze chlapec ten odpadne hahaha brat pred vcerom mu volal sami narodil syn on uz ma dvoch chalanou sestra Auguste porodila tretieho chlapceka a my mame chlapceka a dalsii chalan tak uz ozaj odpadne haha ale co uz.

kattky
3. jan 2017

@lilianna1xs tak my si nevyberieme co to bude. To nase babo bolo vcera total lenive. Dalo si rucku za hlavu a malo vsetko na salame. Doktorka do neho stuchala a ja tam kaslala aby sa pohlo a ono nic. Tak povedala doktorka, ze to cisto salamista 😀 potom si uz stehno chytalo a nie a nie otocit sa do potrebnej polohy 😀

lilianna1xs
3. jan 2017

@kattky No moj syn ma 12st a lenivý je do teraz))))).Muz mu povysava a on utrie prach dôjde zamnou a mi povie mami už som dovysaval..

kattky
3. jan 2017

@lilianna1xs no super 😂 unas asik to tiez tak bude ako pises ty.

lilianna1xs
3. jan 2017

@kattky ale Vies učíme ho na poriadok darmo že,je chalan musí vedieť popratat,skvor keď varím tak to ho baví to rad robí.Hlavne keď peciem

kattky
3. jan 2017

@lilianna1xs mnam uzastne to vyzera. Sikovna 🙂

lilianna1xs
3. jan 2017

@kattky Každý týždeň u nás sa pečie a môj syn je mi veľký pomocník.Aj vidno mu to na váhe ))))).

kattky
4. jan 2017

@lilianna1xs krasa. Unas sa tiez pieklo nieco kazdu sobotu. No teraz uz iba raz za cas, lebo uz to akosi nema kto jest tu unas.

lilianna1xs
4. jan 2017

@kattky unas sa papa všetko))))).

kattky
4. jan 2017

@lilianna1xs tak unas v poslednom case je to tak ze raz a dost. A zase u mojej " svokry " jedia ako kyseliny 😀

kattky
4. jan 2017

Nasa laaaska ❤ ❤ ❤

nenuska25
4. jan 2017

@kattky úžasné neverím 🙂

kattky
4. jan 2017

@nenuska25 ked som doma pozrela tie fotky na USB tak aj ja som bola v uzase ako to malicke uz pekne vidno 🙂

zuzacka16
4. jan 2017

@kattky no tak to je krásne ako tieto moderné výdobytky techniky to vedia pekne zachytiť už 😍👶 pôjdem aj ja ale až tak v 20tt

kattky
4. jan 2017

No moj priatel bol somnou celkovo na ultrazvuku teraz prvykrat. A ked sme prisli domov, tak mi hned povedal, aby som isla aj na ten v 20tt, ze opat pride somnou, ze mi to aj zaplati 😀

zuzacka16
4. jan 2017

@kattky tak ja chcem zobrať tiež toho môjho na to 3D/4D lebo sa ma na to aj pýtal, že či som už objednaná a podobne, no moja DR mi nič o tomto nespomínala, spýtam sa jej na to na najbližšej poradni..je to zážitok to vidieť

kattky
4. jan 2017

@zuzacka16 tak veru. Ja by som teraz tiez nesla, ale moj gynekolog mi to zakazdym pripominal, tak ma zneistil a sla som. Teraz som uz aspon spokojnejsia. Este cakat na vysledky z krvy.

lilianna1xs
4. jan 2017

@kattky krásne.

lilianna1xs
4. jan 2017

@kattky ja som už zvedavá 15teho velmiiii.))))

kattky
4. jan 2017

@lilianna1xs drzim 15teho palce nech vsetko dobre dopadne.

nenuska25
4. jan 2017

no aj ja teda rozmyslam, ze na 3D/4D by som zobrala aj priatela, ale tak uvidim, napriklad mne robi take sono moja gynekologicka, ze mam normalne kratke videa, takze vidime ako sa hmyri.....

kattky
4. jan 2017

@nenuska25 Ja video zatial nemam ziadne iba fotky. A teraz na tom 3D mi robili zospodu ultrazvuk, lebo mam nizko maternicu a cez brucho bolo zle vidiet.

lilianna1xs
4. jan 2017

@kattky Dakujem.

vierkadominik1
4. jan 2017

Zeny mozte mi daktora ukazat fotku vasho miminka ktore ste v 13tt moze aj 3D diki

kattky
4. jan 2017

Kocky kolko ste doteraz pribrali?