icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zara_24
6. jan 2017

Ahojte baby ..uz som sa vcera pytala tu jednej baby ale neda mi to a cgcem sa opytat aj Vas ci nemate skusenost.Bola som vcera na 4D ult v 14 tt lebo moj gynekolog ma strasne stare sono a s manzelom nam to nedalo,lebo som mala aj hematom a som rizikovy faktor po 2 MA v 2016...Pan doktor zistil aj zle aj dobre veci...tie zle su,ze mam zatial placentu velmi zle polozenu(myslim ze sominal nieco o zadnej stene pre kt.nam hrozi,ze nebudem moc rodit prirodzene a aj donosenie do 40 tt byva problem...tie dobre: ze mame vsetko co mame mat,aj prejasnenie a ine veci boli v poriadku..Zistil ze som o tyzden viac ..takze nie v 14 ale v 15 -co odpoveda ovulacii o kt.som hovorila svojmu gyn ale stale hovorip ze to vychadza klasicky.Napr on mi nespomenul doteraz ziadnu zlu placentu ..ach..
A teraz moja otazka...babo ma pupocnu snuru okolo krku smerom za chrbat ...asi 8 x mi povedal ze niekade musi ist a ze to je v poriadku ...nestretla sa s tym jedna z Vas ci je to naozaj v poriadku?lebo na sone to vyzeralo dost strasidelne..Kludne ak ste sa stretli aj s tou placentou odpovedzte mi aj nato ...Dakujem

gabrielita3
6. jan 2017

@zara_24 ja som mala tiez ulozenie vzadu a rodila som normalne len bola velka bolest hlavne chrbta a krize ma boleli a dlhsie trval porod cca 17 hod

zara_24
6. jan 2017

@gabrielita3 len dufam,ze som to dobre zreprodukovala kedze on sa zavrhol prirodzeny porod ak sa to do 20-22 tt nezmeni :(

gabrielita3
6. jan 2017

@zara_24 neboj urcite to bude dobre mozno ta len vystrasil a vobec nemusis mat obavy niekedy dr vedia vystrasit ... pridaj sa k nam do julovky2017 tam je nas vela baby poradia zadaj si v tvojom profile termin porodu a hodi ta to k nam 😊

gabrielita3
6. jan 2017

@zara_24 prepac akurat vidim ze tam si skus sa tam opytat

zara_24
6. jan 2017

@gabrielita3 nejako sa tam neviem dostat do tej skupiny aj ked som tam..skusim to a prekopirujem aj tam spravu teda 🙂 dakujem moc

gabrielita3
6. jan 2017

@zara_24 chod cez tvoje skupiny hadam sa ti to podari 😊 nemas za co

zuzacka16
6. jan 2017

@peppermint
@juliane126 dakujem zienky ste ma ukludnili naposledy ked som bola u DR povedala ze je vsetko OK aj velkostou tak hadam bude dobre 😉

dundula
7. jan 2017

Ahojte termín mám 10 júla. Prosím vás do 12 týždňa ma veľmi boleli prsia. Teraz ich mam mäkké a vôbec ma nebolia. Je to v poriadku?

juliane126
7. jan 2017

@dundula jasne ze je to v poriadku. Na zaciatku tehotenstva potrebuje babo na rast vela progesteronu. Ten ovplyvnuje vela telesnych zmien u zien a jednou z nich je i rast a opuch prs. Neskor, okolo toho 12. Tyzdna, prebera hlavnu vyzivovaciu funkciu placenta, tak tehotenske priznaky ustupuju az vymiznu.
Mna prsia boleli len 3-4dni, tyzden po ovulacii, ale zato riadne. Uplne ako na zaciatku kojenia, ked som prvy raz dostala mlieko a prsia sa mi za noc zvacsili o 2 cisla. Od vtedy nic.

dundula
7. jan 2017

@juliane126 ďakujem ☺

lilianaa
7. jan 2017

@gabrielenka aj ja mam termin 20.7 a tiez som z TN, tak sa mozno v juli vidime 🙂

nikus5490
7. jan 2017

@gabrielenka
@zuzacka16 tak baby uz som doma ;)

juliane126
7. jan 2017

@zara_24 s pupocnou snurou sa v tomto tyzdni netrap. Nase mimco 14+1 vcase ultrazvuku sa pocas 4D s nou hralo a prehodilo si ju cez plece. Doktor povedal, ze je to do porodu jeho jedina hracka, tak ta poloha sa stale meni. Podla mna nebezpecne je to az pred porodom, ked uz babätko nema dost miesta si ju posuvat a je tam viacmenej natlacene v jednej polohe. Ak by sa pri posune von babätko zacalo skrtit, zdravotnici to zistia cez srdiecko, kt. je pocas porodu stale monitorovane a ihned konaju. Ale dovtedy sa ta snura 1000x krat moze zmenit, kedze drobcek sa teraz v kuse hybe a miesta ma dost.
Problem s placentou si hod do googlu, isto sa najde vela mamiciek, co malo rovnaky problem aj tu na konikovi. Mozno sa ti to este upravi. I teraz je vela mamiciek co vyhladavaju cisarsky rez pred normalnym porodom. I modelky, ci zeny co maju zle skusenosti s predoslymi prirodzenymi porodmi. Obe z nich maju svoje rizika a vedlajsie nasledky.
Znamej sa ta placenta akosi moc prilepila a po porode nechcela ist von. Museli ju operovat, pricom stratila vela krvi a skoro vykrvacala.

gabrielenka
7. jan 2017

@lilianaa to by bolo fajin keby ze sa stretneme 🙂

zara_24
7. jan 2017

@juliane126 Ďakujem ze si si nasla cas na mna...uz som mala trochu viac casu a googlila si🙂 snad sa ta placenta da do poriadku, myslela som ze to nie je az take vazne ale docela aj ano ...zvycajne zeny co to mali museli lezat aj 10 tt vkuse aby sa odsunul porod co najviac,placenta vzrastena na maternici a podobne pripady ..budem teda zatial verit ze sa posunie hore a vsetko bude v poriadku :-*

zuzacka16
7. jan 2017

@nikus5490 super..ako sa citis??

marianka8881
7. jan 2017

Budúce maminky, chcem sa spýtať, beriete magnézium každý deň, či nie? Som v 14 tt + 3 Ak sa cítim ok... Beriem iba kyselinu listovú. A boli vás niektorú tak kostrc, ako mňa?

lilianna1xs
7. jan 2017

@marianka8881 Mne lekár predpísal má ich brat každý deň.

zuzacka16
7. jan 2017

@marianka8881 no ja magnezium neberiem dr mi nic take nehovorila a kostrc bolieva aj mna 😒 som rada ze to nemam jedina

marianka8881
7. jan 2017

@zuzacka16 to vážne? Kedy to začalo u Vas? Spadli ste? Alebo sa to objavilo v tehotenstve? Robíte preto niečo? Boli to pri sedení a vstavani.....

kattky
7. jan 2017

@marianka8881 ahoj. Mne doktor povedal aby som si kupila magne B6, lebo ma casto bolela hlava a mala som tlak 140/90. Doktor mi povedal, ze magnezium mam brat 3x denne, ale ja beriem iba jednu rano a uplne mi to staci. Mna kostrc neboli, ale mna skor krize na pravej strane bolia ked lezim na chrbte dlhsie.

zuzacka16
7. jan 2017

@marianka8881 nespadla som ani nic podobne no zacalo mi to az v tehu mozno aj preto ze mam sedave zamestnanie neviem..nemam to ale kazdy den nastastie a v noci sa vyspim v pohode vtedy nic..a vy ste mali aj pred tehu s tym problem ci??

laura1804
7. jan 2017

@marianka8881 Mna tak boli kostrc, ze sa niekedy nemozem ani postavit, ked sedim...neskutocna bolest...a pri prvom tehu ma vobec nebolela...tak asi to treba len nejak vydrzat.

bohdanka_7
7. jan 2017

Aj keď trochu oneskorene píšem držím všetkým palce lebo ja som sa tiež narodila v júli a mamina hovorí že to bol najhorší pôrod bolo teplo 😂 a mala aj komplikácie nechcela som ísť von tak musel byt cisársky rez a ešte aj 2 týždne po termíne. Držte sa 😘

kitty18
7. jan 2017

Baby mam velky oznam 😀 od 16.1. Bude v Lidli tehotenske oblecko ☺☺☺

1aduliatko1
7. jan 2017

@kitty18 a nič také tam nieje...ja čo mám info tak aj v apríli ešte býva, a bývajú aj tepláky, legíny, trička, tielka, podprdy....

ja som tiež čakala, kedy budú mať...chcela som poprdy, ale majú len veľké..také kozy mi do nich nenarastú 😀

kitty18
7. jan 2017

@1aduliatko1 ja som len videla ako niekto pisal ze vraj bude tak som sa potesila ... Ja potrebujem leginy a tie vraj budu ☺

mitchie2805
7. jan 2017
1aduliatko1
8. jan 2017

@kitty18 budu dzeginsy. Tricko s dlhym, podprda