Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
baby myslíte, že je to zlé keď mávam spodný tlak nízky ?
@blcha123 a aky nizky?
vzdy mam max 66 spodny tlak ani kava nepomaha na zvysovanie
@blcha123 ja mam pravidelne spodny len 60☹ na poradni mi na to nic nepovedal doktor. Ale niekedy mi byva tak blbo a myslim si ze je to tym tlakom a ani mne kava nrpomaha. Mam trochu obavy z toho mama mala tiez taky nizky a pri porode mala komplikacie.
@gabrielenka no ved prave ze mne byva strasne zle bleda som ako stena a nechutenstvo ma chytilo posledný týždeň ledva cosi prejem ... ale ak ti doktor na to nič nepovedal tak to je asi v poriadku a treba to len prečkať :( ďakujem za odpoveď
Ja mam vacsinou nizky tlak. Tych 108/63 a mne pomaha cista voda. Vypijem naraz vacsie mnozstvo vody a tlak sa mi dvyhne pri zvysenom mnozstve vody. Ale ja zase vobec kavu nepijem.
@marculik ja som mala vytok cele tehotenstvo a teraz ho mam zas bez intimky ani na krok
@gabrielita3 ja uz nemam
@kattky tak bud rada lebo u mna to bolo hrozne aj preliecena som bola no aj tak som ho mala a pred porodom mi davali cipky kazdy den nech neprenesiem nieco na malu
@kattky Ahoj Ja som dnes pocítila pohyby pri raňajkách takú chuť som dostala na hrianky z cesnakom,pritom to nenávidím.))))
@lilianna1xs fuuu to nejako skoro nie ja pri prvom aj druhom až v 16-tom tt a aj to mi vraveli že veľmi skoro
@lilianna1xs Aj sestra pri druhom citila tak pohyby co jej u gynekologa nechceli verit ze tak skoro.
@gabrielita3 tak tie prve 3 mesiace to bolo nieco brutal, ale uz chvalabohu to mam za sebov. Tetaz ciho sa bojim tak to ked lezim a treba mi kychnut. Niekedy to tak zaboli v podbrusku ze az
@kattky to je normalne roztahuje sa vsetko je to bolest ja tiez neznasam ked si kychnem taky kec dostanem 😊 neskor to nebude take bolestive pridu aj ine bolesti neboj hlavne sa netreba extremne pozorovat
@olylili Skoro asi ja neviem ale dneška cely deň citim take jěmne a mám susedu ona mi hovorila že aj ona tak mala tiež.
@gabrielita3 ja viem ... Ja som silnejsej postavy a zase som aj zistila, ked dlho sedim na niecom nizsom napr.nizsi gauc, tak ma potom dost poboluje v podbrusku.
@kattky to mám aj ja,poslednej dobe som si všimla keď sa smejem neudržím musím hneď ísť cikat asi by som sa normálne pocikala.
@lilianna1xs ja stále tak od 16-teho tt a to len také úplne v podbrušku ako bublinka raz dvakrát za deň potom to už silnelo a opakovalo sa to častejšie
@marianka8881 ja si davam magnezium tak 2x tyzdenne, aj zelezo. V prvom tehu som ho mala malo, tak radsej preventivne si teraz davam.
@kattky mna zas ked dlhsie sedim na tvrdom napr stolicke tak citim taky tlak ako keby zospodu ...
@gabrielita3 no to aj ja a aj pichanie obcas ale hlavne aj v podbrusku ma dost picha ak sedim zrejme na niecom nizsom a dlhsie
Ahojte mamičky potrebujem poradit.... Neviem ci mate niektora stym skusenost ale boli ma nad beuskom ked kichnem zakaslem a sa zohnem ale nie stale A som druhom mesiaci nestem hned utekat doktorovi najprv si idem poradu sem .... 2 som bola na sono a povedal mi ze vsetko je poriadku ....

Baby chcem sa spytat som v 13 tyzdni a niekedy mavam este taky zlty vytok je to v poriadku?som niekde pocula ze do 12 by to malo prestat?