Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@gabrielenka sestra to mala tiež skoro celé tehu krvácala špinila a porodila predčasne lekári to pripisovali toxo. Malá má teraz rok a je v poriadku držím prsty možno ju máš prekonanu a nič strašné to nebude ja milujem zvieratá pohladkam každé na ulici hlavne mačky a testy som mala ok sestre povedali že to moze byť aj od kravy 😀
@olylili ja dúfam, že je prekonaná a bude všetko v poriadku..............ale do zajtra sa asi zbláznim :(
@gabrielenka tu bude asi problem mačacie výkaly. Ale je zaujimave, ze kocúr to napr neprenáša. Ale je zbytocne teraz polemizovať. Daj si opakovať jednoznačne testy. A pokial nemáš ziadne príznaky napr na kozi urcite ju mas prekonanu a netreba sa stresovať. Medicína je ďaleko dopredu a s jednou toxoplazmozou si poradí lekár ein zwei 😜 držkaj sa. Myslim na teba lebo ja som mala velky rešpekt kvoli tomu ze som stale narábala s mačkami a umývala po nich aj hovienka.
Kocky, dnes mi volala sestricka od doktora , ze mam znizeny hormon na stitnu zlazu . Vylakala som sa na smrt. Mate niektora s tym problem ?
@nenuska25 neviem ti povedat este ktore to boli protilatky.....nic mi nepovrdali len ze to bolo pozitivne a ze mam zajtra prist a to bolo vsetko😔 preto sa bojim zatial z toho co bude.
Ja som dnes hotova. Cely den v posteli a je mi zle. Tlak 100/60 a uplne slaba. 🤒
@olylili no ja co naposledy som bola u gynekologa v 12tt tak tam som mala 140/90 tak uz mi povedali, nech si kupim magne b6 a nech uzivam 3x denne, ale ja ho uzivam iba rano a to mi staci. No ked mi bolo naposledy yak blbo, tak som si objednala tlakomer. Na druhy den som ho uz mala doma a od vtedy si tlak kontrolujem ak sa citim zle a vzdy ho mam nizky.
@kattky to sa aj mne stava pri prvej to bolo casto ze ma vsade pichlo bolelo teraz pri druhom ani neviem ze som tehotna len sem tam nejake pichnutie bolest alebo tlak ...
@olylili ahoj, to tvdnutie brucha nesmie byt? Kdesi som citala, ze sa tak maternica pripravuje na porod. Ze je to proste sval, kt. musi byt pocas porodu dostatocne silny, aby vedel vypudit dieta von. Teda ak je to to iste ako ,,poslickovia,,? Lebo to som mala pomerne dost casto
@renulki ahoj, to pichanie pri kasli je normalne. Aj ked prudko zmenis polohu tak to pichne. Ja som zial mala asi 3 virusy za sebou bez prestavky, tak male sa asi 3 mesiace pekne natriasalo. Az som sa bala ze ho budem musiet po porode stale hojdat, ak si na to tak zvykne🙂
Pri lahu skus zmenit polohu, napr. Lahni si na jednu stranu a pokrc nohy
@juliane126 dakujem za radu hej viskusala som takspat a je lepsie ;))
Dievčatá a čo zubár, hm? mne sestrička povedala, že do konca tehu musím mať potvrdenie v tehu knižke, že tam nemám nejaký zápal alebo niečo podobné..boli ste už u zubára takto ako tehotné? ja ešte nie, no chystám sa, no nie je tu niektorá z Trenčína či okolia, ktorá pozná dobrého zubára v TN? dík 😉
@zuzacka16 ja som bola u zubarky preventivku pre tehotne robia na dvakrat cize na zaciatku tehu a ku koncu daju ti potvrdenie ale vela lekarov si ba tom nezaklada ci ju mas ci nie
@gabrielita3 hej viem ze za tehu mas narok dvakrat na zubara a moja gynekologicka chce mat potvrdenie ze som tam bola..tak uz len dobreho zubara najst aj do buducnosti
@zuzacka16 ked chce mat je to ine moj dr ani nevie ze som tam bola a ani to neruesi 😊 tak drzim palce nech najdes dobreho lebo mam pocit zectakych je uz malo
@juliane126 poslickovia áno ale veľmi časté nie môžeš sa začať otvárať ja som mala silné a časté tvrdnutie
@zuzacka16 ano, v tehu máš nárok na 2 preventívne prehliadky u zubára, pri prvom som veru bola 2x a ku koncu pred pôrodom mi ešte opravili 1 kaz. Predtým som chodila do US Centra a teraz chodím k Mudr. Kusému, má Dental Center v TN na Sihoti. Nie je uplne najlacnejší ale má perfektne vybavenú ordináciu.
@lilianaa tak ktorý zubár je teraz lacný? a ten MUDr. Kusý má aj chirurgiu keby niečo? lebo chcem už takého zubára, kde je všetko, keby sa náhodou niečo vyskytlo..spomínali mi tiež známi US Center no že sa tam nejak pokazili, že ľudí berú už ako na bežiacom páse, tak neviem, čo je na tom pravdy..

@nenuska25 ja ani po porode nebudem pokojna lebo sa zas o male budem bat 😃😂 bolo mi toto treba 😀😁 ako sa mas Leni?