Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianaa no tak to potom rozumiem, keď sa ti zakaždým venuje iní lekár, je to také oničom..tak ja som tiež zatiaľ nepotrebovala chirurgiu, ale tak človek nikdy nevie..každopádne ďakujem za tip, už som si ho pozerala, ľudia si ho chvália, len že neberie nových ľudí, tak uvidím, budem volať 😉
@zuzacka16 ahojky tak bolo povedane na infekcnom ze som tu toxo prekonala davnejsie😉 a ze sa nemam stresovat vrsj to vobec nevyzera na liecbu🙏 zobrali mi krv na kontrolne vysetrenie a ze sa nemam bat. Tak chvalabohu❤
@gabrielenka čauko 😉 no super, vidíš a tak si sa bála..takže ešte raz ti zobrali krv, no to je super, budeš mať takto istotu, ale uvidíš že to bude OK..a kedy budeš mať výsledky z krvi?
@zuzacka16 vysledky az na konci buduceho tyzdna vraj take komplexnejsie aby som bola v klude🙂 uplne super pani doktorka....uistovala ma ze bude vsrtko dobre s nemam sa bat🙂
@gabrielenka no tak to je potom paráda, že ti také rozsiahlejšie urobia, aspoň budú podrobne vedieť..stretnúť takú lekárku je v dnešnej dobe umenie, takže to buď len a len rada, budeš vedieť aj pre budúcnosť, ale želám ti, aby si tam už nikdy nemusela ísť 😉 ale jasné, že bude všetko OK, keby nebolo, tak by ťa tak neuisťovala..tak teda si užívaj tehu a potom daj vedieť, keď bude niečo nové 😉
Ahojte. Ja dnes od obeda mam taky blby pocit v podbrusku, ako keby nieco tlacilo na mechur a cely cas mam pocit, ze mi treba cikat. Pojdem na wecko a iba paru kvapky. Moze to byt ze tam mi ozaj na mechur nieco tlaci, alebo som prechladla? Pri cikani ma nic nepali ani nestipe.
@kattky presne to iste mam aj ja ginda mi povedala ze nie som prechladena .uz mi to lezie na nervi tolko vecer chodit na wc
@vierkadominik1 tak ja idem na poradnu az buduci tyzden. No zajtra ak mi bude este stale takto tak ked budem volat o vysledky, tak sa hned sestricky spytam na to. A ked tak tam skocim aby mi skontrolovala moc.
Baby je možne aby som uz v 14tt citila pohiby??
@vierkadominik1 moja sestra pri druhom velmi skoro citila. Ja ked si lahnem, tak iba citim take ako keby bunlinka mi praskla pod pupkom a neviem ci su to creva alebo co ...
@kattky ved prave aj j take citim ako keby take vlnenie po bruchu creva to nie su to viem rozoznat 🙂
@kattky no asi sa ti babo tlaci na mechur. Ale teraz by uz malo postupne brusko ist hore a tlak na mechur by mal klesat az do min. 3. Trimestra. Ja s tym absolutne nemam problem, mne sa skor tazsie dycha, brusko mam skor pod rebrami. A urcite sa mi nechce kvoli tomu v noci utekat. Musite si babo presunut vyssie, klopkat mu nech sa posunie spravnym smerom😊.
@kattky ja cakam druhe a aj tak som si neni uplne ista, ze ktore je to prave. Az ked budu vyliezat laktiky a kolienka si budem na 100% ista ☺
Uvidime co to bude, az to bude 🙂 teraz lezim pod paplonom na chrbte, tak ten mechur az tak necitim.
@kattky
@nenuska25 no tak baby ja to mam tiez ked lezim OK ci sedim akonahle sa postavim tak len cikat a cikat..v noci nic ani nechodim casto cikat len tak raz za noc a potom uz len rano..no ja som mala tyzden dozadu infekciu mocovych ciest tak hadam sa mi to nevrati ked je teraz aj taka hnusna zima vonku takze neviem teraz ci je to normalka ci co..esteze v pondelok idem na gyndu uz
@kattky ja som bola 19.12.naposledy no na 3D som uz nebola..ano zevraj sono je stresujuce pre babo a nie je dobre ho stale robit..no ja by som sa zblaznila dalsi mesiac nevediet co je s babom..keby mi medzitym nebolo nic tak OK ale takto..a este chcem vediet ci uz nebude vidiet co to bude
@gabrielenka tak super Ti to nakoniec dopadlo, nič neboj, ja som tiež v detstve prekonala toxoplazmózu, naozaj niekedy o tom nemusíš ani vedieť, zistí sa to len na protilátkach z krvi.

@zuzacka16 ja som odišla z US centra pred 2 rokmi, vadilo mi, ze tam bol zakazdým iný doktor a mala som to aj daleko z domu. Neviem teraz ako sa im tam dari. Či má Kusý aj chirurgiu, to ozaj neviem, lebo som ju doteraz nepotrebovala, asi tam treba brnknúť a spýtať sa. Je to mladý doktor, moderný, všetko má nové.