icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
12. jan 2017

Baby a do akej nemocnici v ba sa chystate rodit?

nenuska25
12. jan 2017

ja antolská

piskotka99
12. jan 2017

Ja Koch 😊

kchan
12. jan 2017

Ja

kchan
12. jan 2017

Ja by som tiež chcela na antolsku

nenuska25
12. jan 2017

ja osobne by som nikdy nesla do Kocha, akoze jasne kazdeho osobny nazor, ale sama som zdravotnik a kebyze sa stanu nejake komplikacie, tak hned prevazaju na Kramare...osobne si myslim, ze Koch je aj tak dost drahy na to, ze v podsate s prvou komplikaciou dietata alebo teba prevazaju na Kramare....

olylili
12. jan 2017

Teraz citam o antolskej nieveľmi dobre recenzie hlavne pocisárskom co budem

nenuska25
12. jan 2017

zavisi od smeny a podobne...ked tak si zaplat porodnika a mas ako tak po probleme, aj ked to nie je tiez zaruka....Koch stoji cca 1500 eur

piskotka99
12. jan 2017

kamoska rodila na antolslej a mala veľmi zle skúsenosti 😞Samozrejmä je to každého osobný nazor moja sesternica rodila v kochu a veľmi spokojná a pritom mala menšie komplikácie takze neprevazaju hneď na Kramáre ...ano je to drahé ,ale rozhodla som sa aj na základe recenzií známych takze nie je mi ľúto za to vyhodiť peniaze 😊

sunflower80
12. jan 2017

Ja nednoznacne Antolska. Pred 3 rokmi som bola max spokojna. Po cisarskom skoro ani stopy. Personal super.

nenuska25
12. jan 2017

tak sa mozno ze aj vidime :D

sunflower80
12. jan 2017

@nenuska25 a kedy mas termin? Ja zatial 16.7. Aj ked ono je to nevyspytatelne. S dcerkou som mala termin 4.7. a narodila sa 7.6. Cize o mesiac skor

renimac
12. jan 2017

@nenuska25 kamoška zdravotacka rodila v Kochu a bola spokojná. A nie je pravda, že hneď prevažujú, veľa vecí vedia vyriešiť aj sami. Ty si tam niekedy bola? Ja som mala mimomaternicove, na Antolskej som zažila otrasne chovanie jednej pani doktorky, bolo jej zatazko ma vyšetriť, nakoniec ma operovali v Kochu a vďaka tomu zážitku som sa rozhodla na Antolskej nerodiť. Pani doktorka je aj porodnicka. Áno, dá sa zazmluvnit, ale vďaka nej mám teraz blok, a to som niekedy zvažovala len Antolsku. Rodiť budem v Kochu, som ich pacientka rok a pol, a konečne mám normálneho gynekológa. Predtým na mňa všetci... a nemali problém vypýtať si za každú návštevu min. 20€.

nenuska25
12. jan 2017

hovorim, osobnu skusenost a nazor, nemozem brat niikomu. Som rada, ze si mala dobru skusenost a dufam, ze aj tentokrat to bude vsetko podla Tvojich predstav... ja
len hovorim o sebe, ze tam urcite rodit nechcem a nie je to len kvoli peniazom.......
to, ze v akutnej komplikacii vedia na Kramaroch alebo Antolskej zasiahnut, je nespochybnitelne a to je pre mna najdolezitejsie...mam osobnu skusenost s tym, ze z Kocha nosia deticky, u ktorych sa vykytla komplikacia ...o tom, aky pristup ma personal a sluzby konajuci, pripadne ano, ako som napisala, zazmluvnenie nie je istota, (aj tam sa mozu stat rozne veci) by sme sa mohli rozpravat do rana....samozrejme, ze vo verejnych nemocniciach je personal menej ustretovi, ale to je vsetko o motivacii, nie o odbornosti.....prave naopak.....

renimac
12. jan 2017

@nenuska25 len pre mňa je prístup dôležitý rovnako ako odbornosť. Prečo kopec rodičiek uteká do Hainburgu alebo ČR? Nemyslím, že kvôli odbornosti. Ale tá je podľa mňa vysoká aj v Kochu. Ale celé mi to príde ako taký boj - súkromné vs štátne, niečo ako KE a Ba. Všetko má svoje plusy a mínusy, ale zatiaľ som počula viac plusov, rodilo mi tam posledne veľa kamosiek. A beriem to tak, že všetky menšie pôrodnice aj tak musia prevážať bábätka do tých väčších, ak nastanú komplikácie. Rozumiem tvojim argumentom, ver mi, ale keby bola vôľa, Koch by nepraskal vo švíkoch a viac žien by chcelo rodiť v štátnych nemocniciach. A nejde o izby a stravu, to mi je úprimne ukradnuté.

renimac
12. jan 2017

Ved je to vlastne jedno, ty si rozhodnutá, ja som rozhodnutá, hlavne nech všetko dobre dopadne 🙂.

piskotka99
12. jan 2017

možno sa vidíme v Kochu😊Ja si tiež myslím ze najdôležitejšie je aby nám to všetkým dobre dopadlo ....👍

renimac
12. jan 2017
nenuska25
12. jan 2017

Veď

nenuska25
12. jan 2017

Veď presne

renimac
12. jan 2017

Vidím, že ten blbý kôň štrajkuje viacerým 😉.

kchan
12. jan 2017

A ja som si myslela že to môj mobil vzdal a to kôň😅

renimac
12. jan 2017

@kchan mne ani správy nejde písať. Pošle mi ju po dvoch slovách. Už druhý deň.

kattky
13. jan 2017

Mne tiez nejde oznacovanie a aj pisanie mi blbne .... Ze na prestavky pisem, lebo vzdy prerusuje, ale cez notebook mi ide dobre aspon vcera islo, alebo uz cez telefon som na to nemala

kitty18
13. jan 2017

@kattky mne tiez cez telefon strasne blbne ... ja už som nervacila nad telefonom ale zistujem ze s nim nic nie je :D

nikus5490
13. jan 2017

@zuzacka16 tak to ma mrzí... Tak len nech ti to skoro prejde.... teraz je take obdobie na chytenie mocovych ciest...

nikus5490
13. jan 2017

Baby chcem sa vas opytat uz ste nieco kupovali detickam??? Nasi tvrdia ze by sa malo kupovat az po 17 týždni

zuzacka16
13. jan 2017

@nikus5490 no ATB som dobrala minulý týždeň, no mám pocit, ako by sa mi to opäť vracalo 😢 mala som to prvýkrát a na urológii mi povedali, že tehotné to mávajú bežne a že sa im to vie aj vrátiť..čo sa týka kupovania veci detičkám, tak my sme zatiaľ len kočík kúpili, ostatné veci budeme postupne..

kchan
13. jan 2017

@nikus5490 aj mňa každý z rodiny straší aby som dokonca až do 7mesiaca nič nekupovala...vraj povery a bla bla. Tak ja som doteraz kúpila len cumlik, teplomer do vanicky a dve bodyčka. Ale budúci týždeň idem kúpiť vanicku na kúpanie a budúci mesiac chcem kúpiť postielku...keby som mala čakať až do 7mesiaca tak neviem kde mi hlava stojí a kam sa vyparila moja peňaženka 😀😝

nikus5490
13. jan 2017

@zuzacka16 tak dufam ze to mas len taky pocit... A aky kocik ste kupovali??
@kchan tak ako ja na poverí neverím, ved práve ze potom sa nebude dat vsetko naraz kupovať kopu peňazí bude treba. Ja chcem ist kupit nejake vecičky ked sa oteplí lebo som na rizikovom...