Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@1aduliatko1 tak ja pouzivam tu farbu palette striebornu- odtien a svoje vlasy mam tiez blond cize tam ten kontrast nieje, ale tiez ma lakaju tie farby doma v sufliku ci mam kupene
@kattky ahoj 😊Ja si farbím vlasy ale používam farbu loreal bez amoniaku
Prosím Vás maminky, dnes som tak trochu odhrabavala sneh s lopatou a teraz má v kuse pichá dole, pocity ako keď sa to rozťahuje, vtedy pichne sem tam, ale teraz v kuse som v 15 tt+3. Keď ležím je to ok, ale keď sa postavím tak vtedy pociťujem... Nebude to nič vážne? Že nie...
@marianka8881 ahoj ja som robila to iste a pocitujem tu istu pichlavu bolest. Dufam,ze to nebude nic co by mohlo ohrozit mimi.
@marianka8881 ja som tiez vcera pol dvora odhadzala snehu s riadnou lopatou, ale boleli ma len krize no ja hned ked som prisla z vonku dnu, tak som si isla lahnut, lebo som citila, ze som si trocha ponamahala brucho a krize. Este aj pluzgier som dostala.
@piskotka99 tak to ze ani na papieri od farby nic nepise, zeby to nebolo vhodne pre tehotne.
@marianka8881 teda ja som neodhrabávala sneh, ale večer ma bolieva brucho na spodej časti a pomáha, že si idem lahnúť. Ja si myslím, že sa to tam rozťahuje, aj bábo je väčšie. Okrem toho ma bolí kostrč pri zohýbaní, asi sa tiež rozťahujú panvové kosti. Doktori ma upozornovali, že treba sa zastaviť na pohotovosti keď je krvácanie a keď je výtok tak u lekára. Ale o tomto nič nehovorili, že keď pichá, alebo bolí brucho. Ale nie je to nejaká silná bolesť, taká nepríjemná. 🙂
Kde budete nakupovať veci, myslím nejaké tipy na nete ? ja teda už mám, ale to sú používané. Neviem, či to bude dievča, alebo chlapec, tak mám dilemu. 🙂 v obchode majú ružové a modré hlavne. Tie vecičky ma priťahujú ako magnet. 🙂
A neviem či mám kúpiť 56 cm vecičky, alebo rovno dáme 62 cm a väčšie. to je dilema...
Včera som našla toto: http://www.postielky-kose.sk/oddeleni/26667/kokony
Ja si to asi kúpim, budem mať bábo pri sebe prvé mesiace 🙂 Nevedela, som že niečo také existuje, ale vyzerá to dobre. 🙂
aj ja mam bolesti trosku v podbrusku, aj take pichanie obcas, ale myslim, ze je to normalne
@ kitty18
ja zasa nemám tie väčšie veci doma, ale už sú vyhliadnuté. 🙂 Kočík z druhej ruky, postielku asi novú, vaničku a dalej ešte neviem. To si budem musieť napísať zoznam. 🙂 Keď viete šiť, tak to je super. Mne mama, všeličo pošila a ešte aj uháčkuje taký biely svetrík bábovi, to dostaneme ako darček. 🙂 Najkrajšie veci sú domácej výroby, mne sa to páči a vážim si to. Ono veľa vecí sa dostane aj do daru, už mám slúbenú zavinovačku, nejaké overaliky na spanie, detskú deku... Moja mama má z toho veľkú radosť 🙂
Teda určite aj u vás to tak bude s tými darčekami. Asi by som sa mala naučiť šiť a háčkovať, ale keď mna to nebaví 🙂
No a ešte keď som pozerala, čo všetko treba vybaviť na úradoch, čo nás čaká, tak som mala hlavu ako balón. 🙂
Ahojte nepocítili ste este niektorá pohyby babatka? Take jemne šteklenie ako motýlik? Moze byt ze si to pohyby? Som v 15tt+6
@slimstar no ja viem aj hackovat takze hackovat si budem tiez uz rozmyslam co vsetko :D no sit zatial len skusam ale svokra je krajcira tak ked tak pomoze 🙂 ano to urcite vela podostavam aj svagrina bude onedlho rodit tak im uz budu veci male tak nieco sa mi ujde urcite a aj kopec znamych co pride babo pozriet myslim ze nemusime take velke nakupy robit 🙂 ja kocik mam uz tiez z druhej ruky aj postielku ale ta je teda od znamej .... a vanicku mam este po mne :D ja som si spisala zoznam co vsetko treba aj kupit aj vybavovat aby som na nieco nezabudla 🙂
@diannna podľa toho či je tonprce či druhé ja som pocítila 13tt už mám jedno dieťa.
@diannna ahoj som 15tt +3 a áno aj ja dnes ráno práve také ako sa hovorí motýliky, bublinky, pohyby jednoducho povedané okolo stien. Nikto to cítiť nemôže, len my,, blahoželám, je to krásny pocit :*
@marianka8881
@blondie257
Kočky,vy ste ako ja😉 tiez som odhrabavala sneh a presne aj mna pichalo podbruško,len mna na pravej strane.No dnes som chcela pomoct manželovi,ale on len ty uz radsej netahaj sa s tym.Tak ja som aspon auta odhrabala.😉
Kocky mieste stále unavene?ja dva krat denne spím.Ale muž mi tak pomáha ,Jak nikdy predtým ja spím on prata ,vysáva.Az sa bojím keď po pôrode príde zmena))))))).Dnes muž sám si navaril polievku pretože ja nemôžem cítiť masovú polievku vôbec nee ešte ju variť,sa čudujem ja som polievkarka a teraz len zeleninovu,a paradajkovu môžem zjesť.Jak sa napápam už idem hneď hajat.)))))😉
@lilianna1xs ja som unavena, ale nespim cez den .... A zase vecer zaspim ako babatko, ale rano o 4 som hore. Len teraz mam problem, ze mi akosi trpne lave stehno, az to boli niekedy
@lilianna1xs aj moj manxelik mi tak pomaha.Tiež navari uprata,nemalvs tym problem ani pred prvov dcerkou a aj teraz ked som tehu mi pomaha.Dokonca aj sme spolu kupali malu,ked bola malicka prebalil prezliekol😉uspal,pri nom spala najradsej a to uz od narodenia😉Ked som bola predtym v nemocnici,po potrate a kyretazi,robili nam v domceku schody,no kedze som to nestihla upratat koli tomu.Ked ma pustili dom bol upratani navareno o malu (teda4 ročnu)postarano.Treba si uživať,ked nas vedia hyčkat😉 ale aj ich pochvaliť 😉
@kattky No ja som spachtoska ))))),Muž mi hovorí od urobím ti kávu už nespí.hahaha.Lavy vaječník mna boli dosť často,a vkuse jem a jem ale iná syry ovčie a paradajky,mäso vôbec a zmrzlina čokoládová každý večer zjem cely kelimok.😀
Môj mobil píše sám vo chce ,Sorry mám nový mobil.
@map0007 No môj mi predtým občas pomáhal ako povysavat a to som prešla ešte raz ja z vysávačom teraz mi je jedno Jak to,urobí pretože spím je to vele na ňom.Som mu vravela rob tak,akoby som tu vôbec nebola 9mesiacou to vydrž 😉
@lilianna1xs mne teraz najviac chuti sunkova pena 😀 a lentilky a croasanty 😀
@kattky tebe ktorom tt už povedali pohlavie?ja som od decembra ešte nebola u lekára,utorok mám ísť som zvedavá čo mi povie.😍
@lilianna1xs no mne moj pobedal v 12tt a v 13tt+6 mi povedali v Ke na tom 3D ultrazvuku ale, ze to na 60% iba istota. A ja idem teraz v stredu na odbery no pochybujem, ze mi bude robit ultrazvuk ked 2 januara som bola na to 3D v Ke.
@lilianna1xs tak to sme na tom rovnako spalaby som a spala... 🙂
@kattky Mne pri synovy traja rozny lekari robili ultrazvuk a povedali ze to bude dievca az do porodu mi tvrdili mam syna 😉
@blondie257
A ty kedy mas termin?A co to bude?🙏
@lilianna1xs Termin mam 15.7. a co to bude nevieme,nechce sa ukazat.Prva dcera tiez sa neukazala,vediet som chcela no sa zatajovala 😀 tak sme mali prekvapenie.Teraz to vyzera znova tak....kazdy vravi ze chlapec ale ja sa citim na holku
@blondie257 Tak dievcata sa vraj hambia vacsinou ukazat. Sestra tiez mala kolo dcery tak, ze sa nechcela ukazat. Este aj rucky pred tvar si davala.

@kattky a teraz su uz aj bezamoniakove farby, tie su vraj setrnejsie