icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kat_
17. jan 2017

@lilianna1xs noo ale ja som zacinala na trosku inom cisle, mne tie 4 kg veru neublizia🙂 skor sa bojim kam sa az dopracujem

lilianna1xs
17. jan 2017

@zuzacka16 aha ja som 14tt robili dnes usg povedal mi že je to dievčatko.Ale že 20tt robia dalsii ultrazvuk.

lilianna1xs
17. jan 2017

@kat_ čo ti chuti najviac papať?

kat_
17. jan 2017

@lilianna1xs no vacinou take veci co nemaju prilis intenzivne chute a vone, pecivo s maslom a redkovkou na dennom poriadku, ryza a nejake masko len na prirodno, cestoviny ale tiez bez nejakych tazkych omacok... ostatne veci mi smrdia a nemozem ich jest, ale napriklad treska mi nevadi, polievky mi chutia... a tebe co chuti?

zuzacka16
17. jan 2017

@lilianna1xs fakt ti urobili UTZ?mne naposledy v 11tt no robi sa iba 3krat za tehu no mozno zalezi od dr..no vcera mi stacilo ze som pocula srdiecko bit a ze sme v pohode velkostou na dany tyzden 😉 hej v 20tt sa robi morfologicky UTZ tam pozeraju casti telicka a tak a vtedy by uz mali povedat co to bude

lilianna1xs
17. jan 2017

@zuzacka16 áno riadne mi urobil nehovoril mi nič otom že neurobí mi ultrazvuk 4D mi robíl.

zuzacka16
17. jan 2017

@lilianna1xs ved zavisi od lekara niekto robi zakazdym niekto iba trikrat..a moja dr ani 4D nema..sa tesim na ten morfologicky uz som objednana

lilianna1xs
17. jan 2017

@kat_ mäso vôbec ani variť ho nemôžem už tá vina mi robí celkovo zle.Ja milujem ináč polievku plnku stále robievam zos sliepky polievku pretože ju mám veľmi rada ,4taniere len tak som zjedla.A teraz nemôžem ani cítiť))).paradajky veľmi zbožňujem a ovci syr ,omáčky a cestoviny zmrzlinu čokoládové .pei synovy som len mäso jedla klobásy tlačenky teraz ani pozerať nemôžem .

lilianna1xs
17. jan 2017

@zuzacka16 No kamoska mi vravela že platila 50eu za 4D.

zuzacka16
17. jan 2017

@lilianna1xs hej u nas sa plati za 3D/4D tiez 50 eur..no na ten morfologicky mam vymenny listok od mojej dr cize sa nebude platit ina ak by sme chceli tuez to 3D/4D

lilianna1xs
17. jan 2017

@zuzacka16 takze ti robia ten normálny ?tam slabo vidiet nee?

zuzacka16
17. jan 2017

@lilianna1xs morfologicky je iny ako klasicky 2D UTZ..ten je zamerany na casti tela organy a tak ci je vsetko OK..ved uvidime ci si dame vytlacit foto 3D alebo ako to potom po dohode a to az za mesiac idem..len tam maju toho strasne vela preto sa objednava takto skor 😉

lilianna1xs
17. jan 2017

@zuzacka16 aha uz by ti Mali povedat co budes mat urcite.

gabrielenka
18. jan 2017

@zuzacka16 hej krvacanie je nastastie v poriadku🙂 to bolo tak v polovici decembra a asi len 3-4 dni to trvalo....2 tyzdne som lezala a 3 tyzdne brala Duphaston potom☹ dufam, ze najhorsie mame s malinkym za sebou a to najkrajsie pre sebou🤰🙂

zuzacka16
18. jan 2017

@lilianna1xs to je tak krásne vidieť to malé stvorenie v brušku 😍 už sa na to teším aj ja nech to tam takto pekne uvidím 😍

zuzacka16
18. jan 2017

@gabrielenka tak to som rada, že si už OK, no veď to si bola v podstate v 1.trimestri, tam sa vie to krvácanie ešte objaviť..ty si mala aj tú toxoplazmózu pozitívnu, nie? už to máš tiež OK aj po tých ďalších odberoch?

gabrielenka
18. jan 2017

@zuzacka16 hej vysledky z toxo budu zajtra alebo v piatok, zajtra si budem volat ci uz su ale to doktorka hned povedala ze bola davno prekonana pred tehotenstvom🙏 tak preto dufam ze vsetko zle sme uz prekonali a uz sa budem len tesit ako mi rastie brusko🤰
Ale uz som netrpezlive stale cakam kedy zacnem citit drobca uz😅

zuzacka16
18. jan 2017

@gabrielenka no tak budem na teba zajtra či v piatok myslieť, aby si to mala OK, ale neboj, keď ti tak povedali, tak to bude dobré 😉 no to čakám aj ja, ale keďže to bude moje prvé, tak si budem musieť ešte niečo počkať, kým začnem cítiť pohyby..ty čakáš tiež prvé či?

gabrielenka
18. jan 2017

@zuzacka16 my tiez cakame nase prve vytuzene babatko❤ po 15 mesiacoch snazenia sa konecne zadarilo🙂 tak musime bojovat do uspesneho konca....ja viem dokedy budeme citit tie nase ratolesti este to potrva ale neskutocne sa na to tesim😀

zuzacka16
18. jan 2017

@gabrielenka no sme na tom podobne, tiež sme sa rok snažili a potom to prišlo, keď som to prestala hlavne ja riešiť 😉 hej ešte tých 5 mesiacov to nejak dáme hádam 😅 no za nejaký mesiac by sme už mali cítiť, teda aspoň ja, že okolo toho 20tt týždňa už cítia aj prvorodičky..

gabrielenka
18. jan 2017

@zuzacka16 presne aj ja ked uz som priatelovi povedala ze to nebudem riesit ze uz jednoducho nevladzem a vsetky prasky a kvapky som vysadila tak to proste prislo😀
Nooo ja si este chvilu dlhsie pockam na tie pohyby ale vydrzime nejak🙂

zuzacka16
18. jan 2017

@gabrielenka jaj ty si aj niečo brala, aby si otehotnela? lebo ja nič, ani som si nesledovala ovuláciu, ani nič len sme jednoducho sa pokúšali kedy sme mali chuť a tak..a potom v septembri som sa prihlásila na gyndu, že teda tam to budem riešiť, no keď som tam v novembri prišla, už som bola tehu 😍 ale jasné že to vydržím, veď to už nie je taká dlhá doba 😉

kchan
18. jan 2017

BAby z bratislavy prosím vás, kam pôjdete na morfo.ultrazvuk? Mne dala gyn výmenný lístok na antolsku, tak som tam už dnes volala, nech dostanem nejaký termín a zrušili ma jak malé decko že ma jednoducho nezoberu, že by ma zobrali az posledný mesiac pred pôrodom keď sa rozhodnem u nich rodiť . Takto ma zrušili aj keď som volala o prvý ultrazvuk kde merajú to NT a NB. No po tejto skúsenosti k nim rodiť nepôjdem. A to som bola pevne rozhodnutá pre antolsku. Veď tento ultrazvuk má byť plne hradený poisťovňou, a zas keď nikde nezoženiem, môžem platiť v sukr.centre.. poraďte baby prosím a ak máte tak dajte aj kontakt. Vrela vďaka 😇😘

jlp
18. jan 2017

Druho - treto a viacrodicky, co mate placentu na prednej stene ... Citite uz pohyby? Som v 16tt a zatial nic. Pri prvom aj druhom synovi som citila pohyby od 15tt, ale placenta bola vzadu.

gabrielenka
18. jan 2017

@zuzacka16 na začiatku do mna pchal nejaké injekcie potom som brala duphaston dosť dlho a potom som brala inofolic asi pol roka ........nic nepomáhalo ale inak som nič preto nerobila ani som si nemerala BT ani som si nesledovala ovuláciu nakoľko mám strašne dlhé cykly. My sme len mali sex keď bola chuť 😅 lebo doktor povedal že to zacneme riešiť až po roku snaženia a potom som tam ani nebola ked prešiel rok lebo to už som rezignovala a potom som prišla k doktorovi s tým, že som mala dve čiarky na teste 🙂

zuzacka16
18. jan 2017

@gabrielenka a po akom čase ti dával tie injekcie, duphaston a inofolic? u mňa to mohlo byť aj tým, že som dlhé roky brala antikoncepciu (asi 7-8 rokov), no keď som ju vysadila, tak som asi mesiac-dva na to bola u gyndy, nech ma pozrie, či je všetko OK a potom sme sa začali snažiť..a rok veru nič a potom zrazu bác 😅

gabrielenka
18. jan 2017

@zuzacka16 ja som brala antiku asi cca 3 roky a keď som ju vysadila tak proste krámy dva mesiace nechodili (najskôr som si myslela, že sa hneď zadarilo)........injekcie som brala hneď na začiatku aby sa mi naštartoval cyklus, to boli injekcie na zastavenie predčasnej menopauzy. Tie som bral tusim 3 cykly a potom vyše pol roka Duphaston na úpravu cyklu. Cykly síce prišli ale strašne dlhé. Potom mi zistil, že mi chýba progensteron a tak sa to ťahalo..........a vidíš keď som to neriešila tak to prišlo samo 🙂 Taká som bola rada keď som k nemu prišla a povedal mi že som tehotná.

zuzacka16
18. jan 2017

@gabrielenka jaj tak už chápem prečo si brala tie injekcie a podobne..mne sa práveže po vysadení antiky ako keby polepšilo, lebo pred ňou som nemala pravidelné cykly a po nej som už mala pravidelnejšie..no mne keď 2 týždne meškala mrcha, tak si hovorím, no do čerta a teraz budem mať ešte väčší problém otehotnieť, lebo pred antikou mi niekedy mrcha vedela meškať aj týždeň, čo bolo normálne, no potom po vysadení mi vedela maximálne tak 2-3 dni a prišla..a tak ja už celá v stresoch, že bože ktovie čo mi bude a potom som si len tak test robila, ešte priateľovi hovorím, že určite nebudem a on že koľko zas pozitivity v tebe a tak krásne II tam boli ako hrom 😅

gabrielenka
18. jan 2017

@zuzacka16 to nemaš na mna ja som v novembri tak našla posledný tehu test v suflíku a tak som si povedala, že už ho miniem a potom už nekupujem 🙂 rano som vstala ocikala a to som ani nečala po minute švihla do koša a išla do roboty😂 zmierená s tým že tam je jedna čiarka...Pridem z roboty večer oči padli do koša a tam slabá druhá čiarka 🙂 Tak za dva dni kupila a robila další lebo samozrejme som tomu nemohla veriť a čuduj sa svete čiarka znova silnejšia........tak som ho potom robila ešte dvakrat a išla som k doktorovi🙂

zuzacka16
18. jan 2017

@gabrielenka no veď to sme my ženy, keď sa nedarí, tak ani nedúfame, že by to raz už aj mohlo vyjsť až zrazu zostaneme sami nad sebou zaskočené 😂😅 prekvapenie si teda mala pekné, keď si prišla z práce, ja som si ho pre istotu robila v sobotu, keď som mala kľud a deň predtým som pila ešte varené víno, tak som si to potom tak vyčítala, že koza jedna nezodpovedná 😂😀