icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

gabrielenka
20. jan 2017

@nenuska25 my sme sex nemali od zaciatku decembra ( vtedy gyn. zakazal) teraz ked uz som mohla tak som zase dostala mykozu a zase nic ani sme to nestihli☹ ale sak vynahradzame si to inak😉

kattky
20. jan 2017

@nenuska25 my tiez obcas mame, tiez ma nenuti do niceho aj ked nema sancu, lebo ja este len zadok na postel polozim a hlava uz spi 😀 a dalsie dni je to opacne, ze on skor spi ako ja 😀 ale ak uz k tomu dojde, tak vzdy by chcel ist naplno no ja sa bojim, lebo na zaciatku tehu co som bola na pozorovani v nemocnici, tak mi tam povedali, ze mame mat abstinenciu pohl.styku. a ked pojdem do gynekologa, tak sa ho vzdy zabudnem na to opytat.

zuzacka16
20. jan 2017

@blcha123 och tak to buď rada, že to chápe..ten môj nie a vypytuje sa, či môže ísť do bordelu (ale to aj podpichuje) a som mu povedala, že ak pôjde, tak potom mu ja urobím bordel doma, aký ešte nezažil 😅😂 vynahrádzam mu to inak, no furt hovorí, že mu to nestačí 😕

nenuska25
20. jan 2017

@zuzacka16 tak akoze mne je ho aj luto na druhej strane, ale netlaci na mna vobec, len som chcela vediet ako ste na tom vy, nech mozem argumentovat keby nieco hhaha

blcha123
20. jan 2017

@zuzacka16 tak to ked mu to vynahradis a nestaci mu si to nevazi vonkoncom :( nabuduce nech použije svoju ruku 😂😂😂

zuzacka16
20. jan 2017

@nenuska25 no mne je ho tiež ľúto, no ja mu to vynahrádzam inak, no aj tak furt šomre, že on chce normálny sex..tak s tým ma už fakt nasral, možno že ho ten morfologický UTZ v 20tt trošku obmäkčí, keď bude vidieť to malé ňuňu 😉

nenuska25
20. jan 2017

@zuzacka16 ahhahaah podla mna nasi chlapi by si aj rozumeli....minule sa ho pytam, ze co by ho potesilo na meniny a on, ze celodenny vstup do bordelu-....ale akoze my sme trosku crazy par, takze toto je este slaby odvar....lenze ked som teraz tehotna, tak ma niektore veci uz aj rozcitia ovela viac a hovori mi, ze je so mnou menej srandy :D

zuzacka16
20. jan 2017

@blcha123 nuž je ješitný, proste typický chlap díva sa len na svoje potreby..neboj on si to aj rukou robieva, takže v tom nevidím problém 😅

zuzacka16
20. jan 2017

@nenuska25 no nás keď ľudia nepoznajú a stretli by nás niekde, tak by tiež nechápali, že čo sa tak niekedy bavíme, niekedy sme ak typická talianska rodinka, ale my to berieme už za bežné a kamaráti sa na nás len zabávajú, takže už sú zvyknutí..no toho môjho teraz dosť udivuje, že sa neviem tak rozčúliť nad niečím, keď ma fakt už parádne vytočí, len mávnem rukou, pousmejem sa idem ďalej..a to ho ešte viac zaskočí ako keby som mu nadala 😅😂 nuž chlapec nech si zvyká, ešte prídu aj horšie veci 😂😝

1aduliatko1
20. jan 2017

joj baby, tak ja nemám vôbec chuť na sex ☹ a tak to bolo aj v prvom tehu...naposledy sme mali na vianoce, tak sa musím obetovať , lebo ma fakt vymení 😀 😀 😀

máva náražky, že serem na neho, atď...tiež som mu povedala, že by som to dala každému chlapovi zažiť, nech vie aké to je.....

nenuska25
20. jan 2017

chudatenka nase 🙂

gabrielenka
20. jan 2017

Moj je nastastie dostatocne chapajuci co sa sexu tyka🙂 uspokojit sa da vselijak😝 ja sa ho aj trochu bojim mat☹ taky blby pocit mam....a moj mily povedal ze prednejsie je zdravie drobca a mna ako jeho uspokojenie tak sa mu to snazim vynahradit lebo mi ho je trochu luto😕

ala90
20. jan 2017

Tak ja sa tiez dakedy obetujem ale neuzivam si ho lebo pocitujem bolest a vzdy dufam ze to rychlo skonci :D

nenuska25
20. jan 2017

Hahaha baby super ze vas mam

mitchie2805
20. jan 2017

Obdivujem vašich mužov , my máme max 3 dnovu pauzu a už fnucka 😂 ale chvalabohu som v poriadku a ani to nerobím nenútene , užívame si kým sa dá 🙂

mitchie2805
20. jan 2017

*nerobím to nutene som chcela napísať 😂

nenuska25
20. jan 2017

@mitchie2805 to je super, akože nutene to nerobím ani ja, lenže nie je to az tak často ako by si predstavoval podľa mňa on.... ale tak no co, uz len potom by to bolo z mojej strany nutene a to by asi lepsie urcite nebolo 🙂
A neobdivuj nič, nech sú radi ze su radi...:D

mitchie2805
20. jan 2017

@nenuska25 ono aj mňa musí niekedy "presviedčať" lebo som často unavená ale keď to príde tak už je dobre. 😂

nenuska25
20. jan 2017

@mitchie2805 no hej to aj u mna, len potom nejako ma bolieva viac podbrusko, neviem.... to som spominala na zaciatku, ze len to je v podsate problem, ze preto sa trosku bojim a potom aj jeho vystresujem :D

laura1804
20. jan 2017

ja sa neviem ani donutit, a aj mam stres z toho, ci sa doslova sem tam obetujem a figu z toho mam, ale asi sa zacnem castejsie nutit, lebo ma fakt vymeni 😀

slimstar
20. jan 2017

Teda ja nemám chuť a aj keby niečo bolo, tak zasa nemôžem celú noc zaspať a len sa prehadzujem, potom som celý deň nervózna, že som sa nevyspala. Aj tak už dlho nič nebolo. 🙂 Musí vydržať

zuzacka16
20. jan 2017

Ja sa tak tesim ze nie som jedina asi mu to dam ukazat ze pozri aj ine zeny su tak na tom ako ja lebo furt vykrikuje ze mam len JA stale problem v nesexovani 😂😀😅

juliane126
20. jan 2017

A neskusali ste bolohy s mensou penetraciou? Napr. ,,lyzicky,, na boku. Rukami ho regulovat, nech nejde dalej ako je to prijemne, no skoro ako s pannou.
Urcite nie na psika, to je asi najhlbsi prienik.
Chudaci chlapi. Niektore pary sa tu poctivo snazili 2 roky a zrazu 1, 5 nic. Ved im tie spermie budu do hlavy strielat 🙂. Isto mate prsia zvacsene aspon o cislo ak nie 2, tak ich musite o to viac pritahovat.
A myslite, ze po porode po tych zasivaniach, sekciach, nevyspatych nociach, sestonedeli budete mat hned chut? Na to zabudnite. I pol roka to moze byt fakt bolestive.

laura1804
20. jan 2017

@juliane126 Och, keb pol roka...ja som pol roka o porode mala problem na wecko ist...prvykrat sme mali normlany sex po 9tich mesiacoch a prvykrat to nebolelo po viac nez roku...uprimne obdivujem maminky, ktorym sa podari otehotniet v sestonedeli 🙂 No chudak moj manzel...teraz skoro nic a po porode uz vobec nie 🙂

slimstar
20. jan 2017

Nedá sa nič robiť, svet sa nezrúti. 🙂

nenuska25
20. jan 2017

@juliane126 samotny sex je super podla mna, len to nie je uplne komfortne potom.....najma este ak je dost obdareny, tak po danom akte zistujem, ze sme to asi prehnali.....lenze v tom zapale to neviem regulovat.

juliane126
20. jan 2017

@laura1804 som nechcela prvorodicky az tak strasit...

Vidim, ze ty si tiez mala ,,super,, skusenosti s porodom, teda koncom porodu.
Ako si rodila? Prirodzene a ta nastrihavali, ci sekcia. A ake velke bolo dieta.

Neboj, druhe pojde hladko. Ja som mala pocit, ze pri druhom porode zvladnem i dve baba naraz vytlacit🙂. Ale po rokoch som sa uz stiahla. Teraz urcite skusim posledny mesiac masaz hradze. To by malo predist natrhnutiu. Kamoska tak rodila, za 4 roky 3 deti a ani raz nic neprijemne.

juliane126
20. jan 2017

@nenuska25
😅 Neboj o 3-4 mesiace sa uz budeme len ako take velryby na susi prevalovat. Snad ich to potom odradi. To ked uz i tatinovia budu prvy raz citit pohyby, budu z toho cely na mäkko.

nenuska25
20. jan 2017

@juliane126 haha anoooo :D velrybu si dobre vystihla, dufam, ze budem aspon mini velryba
no tak urcite, ved zase, nie su to uplní "degesi" 🙂

kattky
20. jan 2017

@juliane126 no ja skor jak hrosica si budem pripadat. A moj priatel teraz vzdy mi dava ucho na brucho ci nebude nieco pocut 😂 asi si mysli ze s nim to male rozpravat bude 😂 a furt mu daco hovori cez pupok moj 😂