Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@gabrielenka
@olylili
@lyly11
No mozno ze aj pocasie na to vsetko vplyva. Ja som aj zistila, ze ked dlho sedim tak ma boli potom. Magnezium vezmem aj ja v nutnom pripade, ale moc ho neberiem, lebo mi zbija tlak.
Maminky prosím Vás je tu niektorá, ktorá má v norme tlak len tep stále nad 90? Cítim že tak silno bije a miestami jeden taký silný úder až strach? Beriete lieky, alebo čo na kardio vraveli? Mám v stredu poradňu, ale bojím sa...Inak to mám od začiatku tehu, len od 17 tt sa to takto akokeby zhoršilo :( ďakujem za info
@marianka8881 je to normálne tep sa zvyšuje o cca 20 úderov v tehotenstve nakoľko srdce precerpava vacsi objem krvi za minútu.
@marianka8881 ja som to mala v prvom tehotenstve gynekolog ma odporucil na ekg ale tam to bolo v norme a potom to viac menej ustupilo
@marianka8881 neboj sa, nestresuj, v tehotenstve je bezny vyssi tep. Ak by ta to otravovalo, alebo sa zhorsovalo, mozu ti predpisat Vasocardin. Ja ho mam, ale zatial neberiem, hoci mam vyssi tep casto, aj busenie srdca. Dolezite je, aby si nemala vysoky tlak dlhodobo. Porad sa so svojou lekarkou, ale dovtedy sa zbytocne nestresuj, lebo si ho zvysujes este viac 😉
Tiez mam búšenie srdca cca tyzden. Hovorila som to mojej gynekologicke poslala ma na EKG tak uvidime ale to bude len zvysenym objemom krvi v tele, lebo tlak mam skôr nižší. A jedine co ma trápi je to busenie
Ahojte tehulky idem sa z vami podelit o stastie dnes som bola na 3D ultrazvuku a dr mi potvrdil pohlavie babetka.budem mat dievcatko 🙂

@kitty18 kraaasne..ja som prepadla hackovaniu tiez,urobila som si kackovanu decku na leto...potom ju na jesen a zimu podsijem bud bielou bavlnenou latkou alebo flisom...kedze neviem pohlavie...tak farba je taka neutralna zato moja oblubena
krasne dielka babule.... ja sa tiez chystam do augusta co to uhackovat...
@blondie257 krasna je, super inspiracia ☺ ja som si decku zacala robit tiez ale z kvietkov taku farebnu tiez neviem este co budeme mat ☺
@blondie257 ja by som chcela tiez hackovanu no tie su take strasne drahe.
@kitty18 ja som chcela taku viac dierkovanu kedze bude leto a potom sa to da podsit,oblecko budem hackovat neskor...do krstu svetrik a ciapocku....pripadne ak bude holka tak mozno nejake satocky....uvidime....teraz premyslam co by som tak mohla urobit este...
Dcera pytala tiez taku deku...kvietkovanu,ruzovotyrkysovu...tak asi sa pustimdo toho
@kattky to veru su drahe,tiez som pozerala...skus hackovat..nic tazke to nie je...najdes kopec navodov na nete aj videii....priadzu kupis...
@blondie257 ja si pomaly na jesen chystam ... Na leto mam satocky ktore som skusala ked som sa este len ucila a nemala som ich komu dat lebo vsetci okolo rodili chlapcov tak dufam ze mi to vyjde a bude baba 😂 a ja teraz hackijem pre svagrinku ta uz kazdu chvilku porodi tak sa cinim 😉 a hracky mozes robit zatial ked este nechces vecicky... Da sa vselico 😉
@vierkadominik1 jeeej gratulujem. Ja by som tiez velmi chcela dievcatko
@blondie257 no ja som uplny antytalent na take nieco
@diannna dakujemm
@kattky je to moje prvé, a nie sú to také pohyby, to sú také bublinky a plávanie miestami, kopance ešte nie 🙂
@kattky Aj chlapci sa musia rodiť a z okolia od kamarátiek ktoré chceli dievcatko a narodil sa chlapec viem, ze si nevedia vynachváliť..... 🙂
Štatisticky sa rodí viac dievcatiek, tak chlapci si budú môcť vyberať :D haha
My tiež čakáme chlapca a vnútorne som chcela babiku dievčatko, ale potom ako vidim, ze kamosky nevedia si vynachváliť chlapcov tak som rada 🙂 hlavne nech su zdravi a na ostatnom nezalezi...milovat ho budes tak či tak...Inak ja som z BA a teda aj napríklad v Nexte-sme už pokupili úplne frajerske veci pekne chalanske...v dnešnej dobe môžeš obliecť uz aj chlapca ako z cukru 🙂
@nenuska25 tak to hej, lebo moj synovec ma 3 roky a moja sestra ho obliela ako playboja 😂. A este keby si videla ake pozy vtedy hadze ked ho chce sfotit. Da mu nejaku baretku a zrkadlovky a tak ich aj ma cely cas na ociach a vobec ich dole nedava 😂 on je taky blondak modrooky. Pekne ho vzdy ostriham a este ked napr. na oslavu sa mu nageluju vlasky, tak je total fesak.
@marianka8881 aha. Ale uz aspon nieco citis. Ja dufam, ze do poradne budem citit aj ja nieco.

Dievcence idem sa troska pochvalit co som si pre malinke spravila 😉 uz pomaly na jesen si chystam ☺