icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

piskotka99
7. feb 2017

Ahojte dievčatá ochorela som mám suchý kašeľ .myslite ze možem užívať sirup STOP kašeľ ? Alebo co by ste mi poradili 🙂

jance333
7. feb 2017

@piskotka99 ten sirup nepoznám, ale je pravda, že nepoznám skoro žiadne lieky, lebo kedy sa dá, snažím sa im vyhnúť (i mimo tehotenstva). mne na suchý kašeľ vždy najviac zabral babičkovský recept - nakrájať cibuľu na kolieska, rozložiť - oprieť ich o vnútorný okraj hlbokého taniera, posypať kryštáľ.cukrom, zakryť druhým tanierom a pár hodín nechať pustiť šťavu. niekto mieša nakrájanú cibuľu s medom. šťavu užívať 3x denne, pekne sa začne vykašliavať. + dobrý je čaj zo slezu maurského, kúpiš aj v lekárni a je vhodný aj pre malé deti, tak podľa mňa neuškodí ani v tehotenstve.

jance333
7. feb 2017

@piskotka99 a zvlhčovať vzduch v byte, samozrejme. stačí rozvešať mokré uteráky, najmä v blízkosti postele

piskotka99
7. feb 2017

Dakujem dievčatá 😘

zuzacka16
7. feb 2017

@kattky tak ale ja idem potom o týždeň po poradni na ten morfologický, čiže mi nemusí robiť..však uvidím potom..

gabrielenka
7. feb 2017

@zuzacka16 tak dostala som Stodal od kašlu a morsku soľ do nosa 🙂 tak dúfam, že pomôže lebo už ma to nebaví 😒

zuzacka16
7. feb 2017

@gabrielenka morska sol je nula bodov teda aspon v mojom pripade to neprepcha nos vobec..stodal som tiez pocula ze sa moze v tehu uvidis ci ti to pomoze tak skore uzdravenie 😉

diannna
7. feb 2017

@zuzacka16 mne pomohol sinupret moze sa aj v teho

zuzacka16
7. feb 2017

@diannna ved to som jej pisala ze sinupret je fajn no asi si ho nekupila..😉

sunflower80
7. feb 2017

@piskotka99 mne este poradila na kasel gynekologicka Thymomel. A na nadchu sa moze aj detsky Nasivin alebo Mucoviral. Vsetko su info od gynekologicky, kt sama ich uzivala v tehu

blondie257
7. feb 2017

Kočky,pozerate na markize ten baby boom?

blcha123
7. feb 2017

@blondie257 ano :( a som citlivka placem za tie mamicky

zuzacka16
7. feb 2017

Cely konik je len o baby boome..sranda co narobi jedna relacia..dobru nic vsetkym 😉😘

erikababula
7. feb 2017

Ahoj baby mam otazku mam v krizoch neskutocne bolesti ked si lahnem nevladzem si sadnut aj otocit sa mam problem lekar mi poradil tejpy mate stym niektora skusenost?Ja este stale pracujem a nemam sedavu pracu tak by mi moc pomohlo nieco nech sa mi ulavy☺

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 tak ja co som bola na kombinovany a potom mi robil aj moj doktor ultrazvuk. Mna teraz dost pobolieva v podbrusku. Citim ako kebh som to male mala nizko. Vcera vecer ma priatel steklil, tsk musel prestat, lebo velmi ma bolelo pri smiechu podbrusko. Este aj v noci som citila ked som sa otacala zo strany na stranu take pnutie a ako keby menstruacne bolesti. Uz chcem ist na poradnu nech mu poviem o tych bolestiach.

kattky
8. feb 2017

@blondie257
@blcha123 kocky aj ja som pozerala a pri kazdom babatku mi vysli slzicky. Boli nadherne

partishka
8. feb 2017

Dobre ranko baby chcem sa opytat ci niektora z vas uziva magnezium tabletky len tak sama od seba bez toho aby to mala predpisane od doktora ze ho musi uzivat...lebo uz dlhsie som strasne unavena, neda sa mi spat poriadne a ze je to dobre aj na tie krce ked sa maternica roztahuje...

lili_1
8. feb 2017

Ahojte 🙂 možem sa aj ja pridať k Vám do tejto skupinky? 🙂 tiež očakávame maličké v júli 🙂 ďakujem 🙂

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky no však uvidím, v tehu knižke mám napísaný utz, tak by mi mala robiť, ale tak môže aj nemusí..inak toto čo máš ty pociťujem aj ja, ešte od minulého týždňa, ako nie ani pobolievanie ale také ako keby pnutie či tlaky v podbrušku v noci to našťastie nemám a cítim to tak raz-dvakrát za deň..najskôr som si myslela, že to mám len po jedle, ale teraz už aj keď nie som najedená som to mala..sa bojím, či mi netvrdne podbruško, aj to ma napadlo..tiež už odrátavam dni do poradne..

zuzacka16
8. feb 2017

@lili_1 vitaj teda medzi nami a príjemné tehuľkovanie 😉

zara_24
8. feb 2017

@kattky sme približne rovnako a myslím že aj ty mas maternicu nízko a vzadu zatiaľ ako ty...od pondelku mám presne to iste čo popisuješ do bodky ..možno sa nám vyťahuje smer hore maternica buďme pozitivne🍀

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16
@zara_24
Je mozne ze sa mi taha hore ta placenta. Take to je pnutie a ako keby tahanie tam dnu vsetkeho. Dnes rano az ako keby vajecniky mi tahalo. Rozmyslam ci si nevziat magnezium ked sa to zhorsi co dufam, ze nie.

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky ja keď som bola naposledy u DR mi povedala, že mám placentu vzadu ale nič nespomínala, žeby bola nízko, tak uvidím teraz v pondelok..ja mám tiež to čo ty, musím vydržať už len do pondelku..vaječníky ma tiež pobolievajú nie každý deň, ale cítim ich občas

zara_24
8. feb 2017

@kattky ja som dnes v noci k volí tomu ani nespala...presne ako píšeš už som sa začínala báť ale všimla som si tvoju správu a upokojila má ..magnezko si nedávam ale dnes si asi dam..a stále len cikam vkuse

lili_1
8. feb 2017

@zuzacka16 dakujem pekne 🙂 aj Vám prajem 😉

emily0412
8. feb 2017

Predam nepouzitu supravu do postielky 120x60 - je k tomu vsetko komplet sada. Povodna cena 70, teraz akcia za 50 aj s postou.

juliane126
8. feb 2017

@erikababula skus si zacvicit i pomocou youtubu. Je tam neskutocne vela moznosti napr. Yoga for 2. trimester, back pain release. Lieky ti pomozu len jednorazovo. Ak vobec, a casovo je to kratsie ako behanie za doktormi

sonulcicka
8. feb 2017

@partishka ja si dám hocikedy (bez predpisu) , alebo si dám rozpustiť magnezium do vody (ceslaskonové tablety) s malinovou príchuťouv Kauflandu.
Nevidím v tom problém, prečo by som to musela mať predpísané. V malom množstve to nemôže ublížiť... a to je akokeby si musela mať predpísané C-čko, ale ty ho predsa užívaš v ovocí.. či tomu rozumiem zle?

juliane126
8. feb 2017

@partishka niekedy si to babätko vyzaduje aby sme trochu skludnili. Vela zien byva unavenych. Ak je to extremne a trva to tyzdne, porad sa s lekarom. Mozno ti chyba nejaky vitamin ci mineral. Unava je casto spajana i s nedostatkom zeleza. Jeho denna spotreba rastie s pribudajucim bruskom a vela tehotnych a dojciacich ho uziva.

partishka
8. feb 2017

@sonulcicka ja tak pre informaciu sa pytam lebo zijem v anglicku a tu to bohuzial funguje inak s doktormi :(.tak sa preto pytam ze ci niektore baby uzivaju magnezium len tak bez konzultacie s doktorom 🙂