icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
8. feb 2017

@diannna cervi dufam nemas 😊. Aspon nie take co by si citila cez brucho...
Pockajme si na posledny trimester ake veci sa zacnu diat potom ako si lahneme. Polhodinove predstavenia akrobatiky, boxu a nohejbalu. Skoro ako teraz. Az na to, ze maly sportovec nebude mat 200 gramov ale 2-4 kg.

kattky
9. feb 2017

@zuzacka16 ja s rodicmi byvam. No skor s mamou, lebo oco vzdy odcestovany a chodi domov raz za mesiac bud na vikend, alebo max na tyzden. Meno uz mali sme este ani tehotna som nebola. Pre chlapca mame Damian a pre dievca Nina. A co ty?

oknosmas
9. feb 2017

Dievcata,ako ste na tom so spankom? Ja mam striedave obdobia...zo zaciatku som nemohla spavat..zobudila dom sa o 2 v noci a potom aj 3 hodky hore..nedalo sa mi zaspat... potom prislo obdobie,ze by som spala nonstop...a teraz posledne 2 tyzdne zasa nespavost...dnes som hore uz od druhej a uz sa mi nepodarilo zaspat..predchadzajuce dve noci som spala kazdu noc cca 3 hodiny...uz som troska unavena, nervna z toho...cez den musim frcat v praci...a ked pridem poobede domov,neda sa mi spat..a vecer tiez nie ;( mate daky recept? Vecer si davam aj tele mliecko na dobru noc....a nic..

piskotka99
9. feb 2017

@oknosmas ja mam presne ten istý problém , tuto noc som sa konečne vyspala , lebo som chorá , tak som hneď zaspala ...ale predtým uplna hrôza , vzdy som sa prebudila okolo jednej ráno a nie a nie zaspať ..potom som v robote unavená , ale dávam si v práci aspoň slabú kávu lebo by som asi zaspala 😒

zuzacka16
9. feb 2017

@kattky no tak to máš ešte o to lepšie, že bývaš s rodičmi, tak potom ti bude mať kto merkovať 😅 my máme zatiaľ vybraté len pre dievča a to Timea, pre chlapca sa ešte rozhodujeme 😉

nikus5490
9. feb 2017

Ahojte baby mate niektora skúsenosti s tym, ze mate cystu na mozgu a ako ste rodili?

kattky
9. feb 2017

@zuzacka16 no ani moc nie. Cez den som sama doma. A vecer jedine ze by bola pomoc s kupanim. Zase u svokry by som mala to iste kebyze tam idem na paru dni. Kazdy v praci akurat pes im doma zostava 🙂

zuzacka16
9. feb 2017

@kattky tak ale aspoň víkendovo ti pomôže..aj to je niečo..ja tiež budem ostávať sama doma, len so psom, ale tá naša má 2 kg aj s vlasmi, takže pohodka 😅 aspoň že na večer bude priateľ už doma, tak ja si budem celý deň užívať a on môže večer 😝

kattky
9. feb 2017

@zuzacka16 tak veru. Ja len dufam, ze tyzden kedy budem rodit, tak bude chladno. Chcela by som nadstandard, ale vraj v lete je viac rodiciek ako v zime, tak byva problem sa tam dostat. Pokial by som isla cisarsky tak sa mi to da vybavit, ale ak normalne, tak vtedy uz moc nie.

zuzacka16
9. feb 2017

@kattky ha to dúfame asi všetky, lebo v tých horúčavách nič moc veru..ja chcem samostatnú izbu a tú neviem, či dostanem, lebo dopredu sa nedá zajednať, čo som počula, len ťa napíšu do poradovníka a ak je voľná, tak ťa tam dajú alebo neskôr presunú, ak niekto odíde..tak uvidím..kamarátka ju mala a bolo to tam fajn..

jance333
9. feb 2017

vy ste ešte optimistky :D u nás v Bardejove nie je šanca na nadštandard, myslím si. len v mojom okolí má v lete termín plno báb, takže tam bude nátresk. ale keď rodila moja sestra, pri prvej dcérke mala 2-lôžk. nadštandard a pri druhej bola na klasickej izbe a povedala, že pohoda tak i tak. isto má súkromie svoje výhody, no druho a viac rodičky môžu celkom pomôcť, poradiť a keď sú v pohode, je to i sranda. už keby to bolo 😉

blondie257
9. feb 2017

Ja som bola pri dcere na jednolozkovej izbe,vyhoda sukromie,nevyhoda,ze clovek je sam,do jedalne chodili baby vzdy spolu a ja som nikoho nepoznala,tak 11 dni bolo ciste psycho,po cisarskom,prvorodicka,problemy a nemas s kym pokecat. 😔
Teraz radsej by som bola na izbe s niekym,nadstandard je podla mna zbytocnost,miminko to nevnima 😀 a telka a chladnicka mi nechyba na izbe 😀

zuzacka16
9. feb 2017

@jance333 tak ako som písala, neviem, či ju dostanem, keď nie tak čo už, budem musieť vydržať aj nejak s ostatnými ženami a zoznámim sa s niekým novým a možno aj skúsenejším 😉

jance333
9. feb 2017

@zuzacka16 nie je to také hrozné. keď som teraz ležala v nemocnici, ani som nerozmýšľala nad nadštandardom. boli sme na izbe tri, rýchlejšie zbehol deň.
a čo vraveli baby v nemocnici, niekedy je lepšie, keď ti má kto dohliadnuť na bábätko, kým ideš na wc alebo do sprchy.
hlavne po cisárskom by som naisto nechcela byť sama. ale všetko sa ukáže, keď to príde. potom nám to už bude zrejme aj jedno.

kattky
9. feb 2017

@zuzacka16
@jance333
Tak my mame znamu na porodnici, ktora vybavovala aj mojej sestre nadstandard. Uz by mi to bolo jedno ci by som bola na dvojke, alebo jednotke. Len ako som pisala ak zena ide sekciou, tam by sa dala vybavit no aspon cez tu nasu znamu, ale ak normalne, tak to naplanovat sa neda.

lyly11
9. feb 2017

@juliane126 áno tešíme sa všetci tak verím že nebude žiadna zmena 😀 aby nám nezahlasili že niečo narástlo 😀 hlavne nech je zdravé 🙂

gabrielita3
9. feb 2017

Ja som nadstandard nemala a bola som rada bola som na dvojke izbe najskor s mamickou po sekcii skvela baba a potom s jednou tak starou ako ja a to sme sa nasmiali postrazili si deticky rychlo nam ubehol den

vierkadominik1
9. feb 2017

Ahojte tehulky mam jeden problem a prosim vas stretla sa uz niejaka z vas z tim? Na bruchu sa mi asi pred mesicom objavila vyrazka taka cervena a nesvrbi ma ale boli kd sa jej dotknem a je taka pluzgierova

lidka1992
9. feb 2017

Ahojte baby, chcem sa spytat, je nejaka z vas na pn? Ak ano, chodia vam kontroly? A este mozte dat nejaky typ ako si kratite doma dlhe dni ;)

jance333
9. feb 2017

@lidka1992 ja som PN od konca minulého roku. zo začiatku som mala pocit, že sa od nudy zbláznim, musela som totiž stále ležať, tak som čítala a pozerala seriály, ktoré by som za normálnych okolností naisto nepustila 😀
posledné týždne už nemám taký striktný kľudový režim, tak doobedu odbehnem na nákup, navarím a potom zase čítam (knihy, hlúposti na nete a pod.), maľujem alebo niečo pozerám, keď vládzem upratujem. je to na nervy, hlavne tá obmedzenosť vychádzkami, ale v tomto počasí ma ani von neťahá a čo nespravíme pre vymodlené bábätko...
kontrolu som zatiaľ nemala, ale vychádzky dodržiavam poctivo. nerada by som ostala bez maródky kvôli ich nedodržaniu (výnimka keď idem k lekárovi, to sa zvyknem trochu zdržať, pobehám obchody 😉 )
čo sa týka tých aktivít na zabitie času, teraz ma fakt mrzí, že ma nikdy nebavili ručné práce.

kattky
9. feb 2017

@vierkadominik1 ja som mala uz neraz no zmizlo mi to casom samo

@lidka1992 ja som od zaciatku na pnke a zatial kontrolu som nemala. Ja som nosila potvrdenie do prace od gynekologa, ze som tehotna a napisala podla vzoru v praci vyhlasenie, tak oni mi kontroly neposielaju. Jedine co mi moze prist kontrola, tak to zo socialky.

vierkadominik1
9. feb 2017

@kattky hmm a bolelo ta to ked si sa tej vyrazky dotkla? Ja ju mam taku cervenu na lavej strane pri nisie pri pupku a dcera mi povedala ze to mam take nahnisane :(

kattky
10. feb 2017

@vierkadominik1 bolela a dost. Medala sa ani vypucit nic, lebo mala hrubu kozu cize ani prepichnut. Tiez som mala tak v nej ako keby nieco biele no nechlala som ju tak a casom mi zmizla.

vierkadominik1
10. feb 2017

@kattky a ako dlho si ju tam mala a nesla si z tim ku koznej?

blondie257
10. feb 2017

Ahojte,ja som mala podobnu presne pred rokom ale na lavom líci,opuchlo mi to az pod oko,bolo to nanisane ale nekazali mi to vytlacat to biele je hnis.Mala som si kupit mast unigel,je mala sice drahsia ale zaberala neskutocne.Treba si to nahrievat aby sa sam hnis pustil von,tym vytlacanim to len zhorsite a boli to,takze nevytlacat.
Ked sa pustil hnis bola som sama prekvapena kolko toho slo cele 3 dni.
Ten unigel je suprovy na akukolvek ranku.

blondie257
10. feb 2017

@lidka1992 ja som na PN od 3.1 ,kontrola mi zatial neprisla,ze vraj tehotnym nechodia...ale ci je to pravda radsej neriskujem.Ak som na poradni alebo u lekara vtedy cas vyuzijem na nakupy.

To sedenie doma je sice dlhe,obzvlast ak som sama,manzel pracuje mimo,ale zacala som hackovat,šiť a venujem sa kreativnostiam. Skoda ze mam kludovy rezim inac by som uz vymalovala cely dom 😀 akosi sa mi zachcela zmena 😀

ttami
10. feb 2017

Ajojte dievcata,tak uz na 100%to bude dievcatko😍❤

zuzacka16
10. feb 2017

@ttami jej super gratulujem..ja si musím počkať do pondelku 😉

kitty18
10. feb 2017

@ttami gratulujem aj ja dufam ze mi vo stvrtok povedia taku spravu 😉

ttami
10. feb 2017

Dakujeme Vam dievcata,sme boli na genetike kvoli zlym vysledkom z krvi na downom sy,pritom usg ukazkove,amniocentezu som odmietla tak mi brali krv na trisomy test a ten je ok a potvrdili nam dievcatko