Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@ssiska_1 veď to, že každý to "znáša" inak. ja som mala prvé týždne žravky, zjedla by som aj koňa, stále som bola hladná. vtedy som pribrala kilo. potom mi začalo byť zle, asi od 7-8tt a vtedy sa to stoplo. môžem jesť len mini porcie, ale častejšie a to nechutenstvo, ako som spomínala. ale myslím, že v mojom prípade lepšie tak, lebo inak veľmi rýchlo priberám a takým tempom ako som začala by som už bola jak taká malá guľa. od začiatku som pribrala dokopy asi 2kg, ale bábätko je také ako má byť, tak neriešim. ja verím, že na mňa to ešte príde 😀
Mne bolo zle cely prvy trimester,nejedla,aj vracala a aj tak som pribrala,moje telo funguje na sposob...ak nejem pravidelne,vsetko uklada do zasoby ...vrrr... 😠
aj teraz mi byva zle 😀 .... No to skor z toho ze sa nenajem....
Z tolkeho mnozstva vody mi vobec nie je zle....ja to hned do polhodky vycikam.....no vodu musim pit lebo mam v kuse taku divnu chut v ustach a voda mi pomaha to zahnat,aked nepijem dostanem migrenu,teda telo si samo ziada,este aj v noci
Noo ja sa citim ako prasiatko :D papam vsetko co mi pride pod ruky :D sladke slane kysle mäso zelenina ovocie no proste vsetko ako prasiatko 😅 brusko nam rastie pekne dopredu a od zaciatku som pribrala nato kolko jem nastastie len 2 kila :D ale zato hlava ma posledne tri tyzdne bolieva aj niekolkokrat do tyzdna furt len ako su spanky...pride nahle ta bolest stale poobede a trva az kym vecer nejdem spat...tabletky nechcem brat ani predtym som nebrala ale nepomaha ani pospat si ani studeny obklad na celo...vody pijem dost...tak len cakam kedy prejde... inak vsetko v poriadku musim poklopat 🙂 😇
@jance333
@blondie257
Pockajte o par tyzdnov si budeme pisat ze by sme zozrali aj mrtvemu z ucha ako sa hovori, ked to na nas pride 😀
@lili_1 aj mna obcas boli hlava ale ja mam pocit ze je to z tohto sprosteho pocasia ☹
Dievcence aj robite nieco? Myslim cvicite, plavate a pod.?
Kocky...prave som si urobila kyslu smotanu,jogurt,vanilkovy cukor,piskotky a banan do toho.....mnaaam...uz len nech to rychlo zatuhne a nepeceny kolacik v miske je na svete...ach jaaaj...to miprislo na chut...len aby mi ble nebolo....a to je prvykrat chut na nieco troska sladsie...som zvedava ci sa to mimi bude pacit...ci nebudem stukat ze co som pojedla 😀
@blondie257 ja mam podobne hupacie kreslo ☺
@blondie257
Mnaaaaam .. dobry napad
@blondie257
Fiiijha to ozaj uz takto vo velkom nakupujete? Mne sa to zda byt este skoro ..ci?
@blondie257 s tym sladkym zacinam byt na tom takisto..doteraz nic vobec mohol priatel aj pred mna davat a nic to nerobilo a asi tak cca tyzden sa mi vracia chut na to a ked zacnem neviem sa dozrat 😂😝
@ssiska_1 vo velkom ani nie,toto je prvy velky nakup,a bolo vsetko od jednej predavajucej za suprovu cenu,inac by som to este nekupovala,mozno postupne kazdy mesiac nieco.ale ak je dobra cena na taketo vecicky tak kupim.a toto bola viac ako suprova cena,v podstate by som za tu sumu kupila len pouzivane hojdacie kresielko a tak mam 4veci
@kitty18 jeeej......krasne tiez.....uz sa neviem dockat ako tam bude miminko relaxovat ❤
Viete co je pre mna prekvapive,ze ja som vlastne ani druhe miminko nechcela,ani nedufala,ze sa to nejako podari pri zdravotnych problemoch a stresoch v praci. A nakoniec sa tesim...po10r...ja sa babenky taaaaaak tesiiiim 🤰 ❤👶
@blondie257 presne toto dnes papam (žeriem) v robote 😂 kolegyňa mi priniesla 😇
Baby ja už tiež postupne nakupujem, lebo ja neskôr by som už nemala nervy s veľkým bruchom pobehovať po obchodoch. Tiež z každej strany počúvam že je to skoro, ale neriešim to 😎
na bolesť hlavy ste neskúšali čierny čaj alebo trochu kávy? ja už kávu vôbec nepijem, predtým tak 3 denne, ráno si dávam čierny čaj s mliekom na zobudenie. ale keď ma veľmi bolí hlava, tak pár hltov kávy väčšinou pomôže.
@ssiska_1 my ešte nenakupujeme. videla som kočík, čo sa mi páčil, predávala pani z nášho okresu, ale i to som si rozmyslela.. zdá sa mi priskoro. nakázala som sestre, nech niekedy pozrie, čo má ešte doma po dcérach, myslím vaničku a také veci, postieľku máme tú klasickú ešte po manželovi, len dokúpime matrac a dáme ju trochu do poriadku. v podstate ani po obchodoch nechodím, možno na jar, keď vyletím von to na mňa príde,ale teraz ma nejak neťahá ešte. veď kto vie, či bude bábätko maličké alebo valibuk 😉
@blondie257 aj ja sa velmi tesim uz ☺ ja tiez nakupujem len ked sa nieco oplati velmi a hlavne postupne naraz by to bolo strasne vela ... A ja osobne neplanujem v 8 mesiaci v horucavach chodit po obchodoch ...
Tak asi sa uz zacnem aj ja pomalicky obzerat a postupne nakupovat 🙄
@kitty18 suhlasim ked budu horucavy kto sa kde potrepe...s velkym bruchom. No ja som sa poucila pri prvom tehu,z dna na den na sekciu a nemala som doma nic.vtedy sme byvali u svokrovcov a svokra stale ze az po porode,este skoro a blabla....po porode po sekcii behat po obchodoch,ked mlieko tecie a utekat rychlo domov k mimi....uz som sa poucila.
Radsej pridem z porodnice domov,kde bude uz vsetko krasne nachystane tak ako ja chcem,do kludu domova a uzivat si cas s mimi...pretoze kazdy den je jedinecny...
Uz aby bolo teplejsie 🙂 nebavi ma uz obliekat sa ako cibula ked potrebujem ist von a hlavne ked vojdem do obchodu a hned mi je horuco a potom len funim :D tesim sa ked na seba len hodim volne saty a haajde von 😀 😇
Suhlasim.....
@lili_1
No ja som minule bola v obchodnom centre ..reku uz si musim kupit nejake tehu veci .. kedze som nikdy nic take nekupovala tak mi to trvalo dost dlho kym som si povyberala a ked som stala pri pokladni tak som skoro odpadla. Teplo, normalne som stiekla z krvi bola som biela jak stena .. nebolo si ani kde sadnut .. ledva som sa dotrepala k autu a hovorila som si ze ked ma teraz slahne o zem bude cele zle! nakoniec som to zvladla ale teraz uprednostnujem nakupy cez internet 🙂

@kchan
No je to citit to je pravda ale ja to mam celkom rada ..aj kozi syr ..no hadam sa neja k tomu porodu v zdravi "dojeme" 😀