Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 krasne si nakupila. Mne sa velmi paci to modre kreslo. Nasa take zboznovala. Mali take v posilke, ale to uz mala cez 8 ci 10 mesiacov. Vyzera byt aj pre starsie deti. To druhe je asi pre mensie babätka do 9 kg. Su obe elektricke, ci len to svetlejsie? Nie je na nich znacka, ci model?
@blondie257
@kattky tak to mate dobre. Nase je nocny jazdec, cez den ho zo 3 razy citim, ale akonahle pride 11hodin tak sa tam rozsanti a preskakuje z jednej strany na druhu. Vcera to trvalo do 2hod rano. Uz je citit i dotykom, lenze tato je po pol noci v risi snov, takze ho este babo nestihlo kopnut. A to by som mala citit az od 21. tyzdna, nie od 19.
To mate akusi drezuru s tym varenim. To co mi nechuti, nevarim. Ja slovenske jedla varim asi raz za tyzden. Manzelovi chuti vsetko a radsej ako rezne ma vegetariansku ci roznu indicku, mexicku, low carb ci taliansku stravu.
Ahojte...Tiez sa ku Vam pridavam. Termin mam 23.7. 2017. Momentalne som 18 tyzden. Chcela by som sa spytat ci niektora z Vas ma nizko ulozenu placentu a sye na tizikovom od zaciatku tehotenstva pre spinenie? Dneska som opat zaspinila a skoncila som na pohotovosti...beriem duphaston 2x denne...
Preskakuje my klavesnica...pisem z mobilu...
@katie23 vitaj 🙂 ja som PN od 13tt kvôli špineniu. trvalo asi do skončenia 17tt (bolo silnejšie i slabšie, po vyšetrení dokonca silné čerstvé krvácanie). bola som aj v nemocnici na pozorovaní, ale neprišli na to, kvôli čomu to bolo. placenta vyzerala byť umiestnená dobre. môj lekár vravel,že to môže byť kvôli uhniezďovaniu placenty a presne "odhadol" kedy by to malo skončiť. tak aj bolo.
duphaston beriem od začiatku, počas špinenia mi zvýšili dávku na 3xdenne. každopádne, šetri sa, žiadne namáhavejšie domáce práce, ležať čo najviac. je to na nervy,ale kvôli bábätku sa to vydržať dá.
@juliane126
To modre je fisher price a vibruje,kolise sa ako koliska alebo to das to stavu aby sa to nekolisalo.
To druhe je hojdacie bright star na baterky,ma rozne melodie,2 urovne hlasitosti a 5stupnov rychlosti kolisania.
Obe sa daju dat na dve polohy viac do lahu a polosed,
@juliane126 ja na dotyk este take kopance nedostavam. Ale ak kope a dam si ruku na brucho, tak hned kopat prestane.
@kattky tak mam po,nic som sa nedozvedela,sono mi nerobila kedze o tyzden idem na ten morfo len krcok pozrela a na to pnutie v podbrusku povedala ze to sa maternica roztahuje a preto to moze robit ja som sa pytala ci mi aj brusko netvrdne no povedala ze to je tazko rozoznat a uz som objednana aj na ten glukozovy test
Ahojte, pridávam sa, termín mam 7.7.2017 🙈 19+3 ale necítim este pohyby, aspoň myslím 😕
@ivonkaivikk vitaj medzi nami 🙂 ja mam ternim 6.7. ale pohyby uz tyzden mam aspon co ja ich registrujem.
@kattky ja mam taky isty termin 😇 :D viac sa mi paci toho 7.7. 😇 aaa pohyby tiez moc necitim..pred dvoma tyzdami sa prvy raz ozvalo tak poriadne a odvtedy len asi dvakrat take slabucke....a do toho vcera ako som vystupovala z vlaku som netrafila nohou na nastupistie a supla to rovno medzi neho a schodiky vlaku :/ nastastie som len suchla nohu brusko som neudrela ale zlakla som sa riadne :( stvrtok mam 3D tak konecne budem aj ja vediet ake pohlavie mame 😇

@ssiska_1 cítim sa 100% pripravená na materstvo 😂