icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

jance333
12. feb 2017

@ssiska_1 cítim sa 100% pripravená na materstvo 😂

ssiska_1
12. feb 2017

@jance333
Celkom dobre ze to prislo uz v 19tt 😂😂😂

zuzacka16
12. feb 2017

@kattky no teraz su hrdinovia no som zvedava co budu robit a hlavne ci budu taki hrdinovia ked sa tie nase male zazraky narodia 😉

juliane126
12. feb 2017

@blondie257 krasne si nakupila. Mne sa velmi paci to modre kreslo. Nasa take zboznovala. Mali take v posilke, ale to uz mala cez 8 ci 10 mesiacov. Vyzera byt aj pre starsie deti. To druhe je asi pre mensie babätka do 9 kg. Su obe elektricke, ci len to svetlejsie? Nie je na nich znacka, ci model?

juliane126
12. feb 2017

@blondie257
@kattky tak to mate dobre. Nase je nocny jazdec, cez den ho zo 3 razy citim, ale akonahle pride 11hodin tak sa tam rozsanti a preskakuje z jednej strany na druhu. Vcera to trvalo do 2hod rano. Uz je citit i dotykom, lenze tato je po pol noci v risi snov, takze ho este babo nestihlo kopnut. A to by som mala citit az od 21. tyzdna, nie od 19.
To mate akusi drezuru s tym varenim. To co mi nechuti, nevarim. Ja slovenske jedla varim asi raz za tyzden. Manzelovi chuti vsetko a radsej ako rezne ma vegetariansku ci roznu indicku, mexicku, low carb ci taliansku stravu.

katie23
12. feb 2017

Ahojte...Tiez sa ku Vam pridavam. Termin mam 23.7. 2017. Momentalne som 18 tyzden. Chcela by som sa spytat ci niektora z Vas ma nizko ulozenu placentu a sye na tizikovom od zaciatku tehotenstva pre spinenie? Dneska som opat zaspinila a skoncila som na pohotovosti...beriem duphaston 2x denne...

katie23
12. feb 2017

Preskakuje my klavesnica...pisem z mobilu...

jance333
12. feb 2017

@katie23 vitaj 🙂 ja som PN od 13tt kvôli špineniu. trvalo asi do skončenia 17tt (bolo silnejšie i slabšie, po vyšetrení dokonca silné čerstvé krvácanie). bola som aj v nemocnici na pozorovaní, ale neprišli na to, kvôli čomu to bolo. placenta vyzerala byť umiestnená dobre. môj lekár vravel,že to môže byť kvôli uhniezďovaniu placenty a presne "odhadol" kedy by to malo skončiť. tak aj bolo.
duphaston beriem od začiatku, počas špinenia mi zvýšili dávku na 3xdenne. každopádne, šetri sa, žiadne namáhavejšie domáce práce, ležať čo najviac. je to na nervy,ale kvôli bábätku sa to vydržať dá.

blondie257
12. feb 2017

@juliane126
To modre je fisher price a vibruje,kolise sa ako koliska alebo to das to stavu aby sa to nekolisalo.

To druhe je hojdacie bright star na baterky,ma rozne melodie,2 urovne hlasitosti a 5stupnov rychlosti kolisania.

Obe sa daju dat na dve polohy viac do lahu a polosed,

katie23
12. feb 2017

@jance333 No ved to...uz sa zdalo, ze bude lepsie a zase som zacala spinit a musim lezat...je to narocne pri 6 rocnom drobcovi☺

ssiska_1
12. feb 2017

@katie23
Ahoj ja som zacala spinit v 7tt slabucko ..odvtedy som na rizikovom .. spinenie prestalo asi po 2 tyzdnoch ..beriem dufaston 3x1 a nijak sa nenamaham 😃

katie23
12. feb 2017

@ssiska_1 Takze sme na tom asi rovnako....a robis nieco doma ci len lezis?

kattky
12. feb 2017

@juliane126 ja na dotyk este take kopance nedostavam. Ale ak kope a dam si ruku na brucho, tak hned kopat prestane.

kattky
12. feb 2017

@zuzacka16 zajtra drzim palce a potom podaj info 🙂

zuzacka16
12. feb 2017

@kattky zlata ze si nezabudla a dakujem jasne dam vediet mysli na mna o 9hod 😉

ssiska_1
12. feb 2017

@katie23
Podla toho ako sa citim .. niekedy som OK a som schopna aj celu spajzu vypratat a niekedy krizom slamku neprelozim .. takze asi tak 😃

lyly11
12. feb 2017

@katie23 vitaj 🙂 ja mam nízko a vpredu placentu. Som na PN už od 7 týždňa myslím. Tiež mám kludovy režim... Verím že to bude dobre a vydržíme dokonca. Drz sa

katie23
12. feb 2017

@lyly11 A aj spinis? Musis mat kludovy rezim...tie clanky na nete radsej ani necitam😕

slimstar
12. feb 2017

@katie23 Presne, treba myslieť pozitívne a nezaťažovať sa. Držím vám palce, nech všetko dobre dopadne. ❤

kattky
13. feb 2017

@zuzacka16 jasne budem a aj drzat palce nech je vsetko v poriadku. Mna to caka v stredu. Mal by mi uz robit ultrazvuk cez brucho aj ked sa toho trocha bojim, lebo brucho mam dost citlive a co len trocha by pritlacil niekde tou sondou, tak to boli. Dufam, ze vidrzim nejako.

zuzacka16
13. feb 2017

@kattky tak mam po,nic som sa nedozvedela,sono mi nerobila kedze o tyzden idem na ten morfo len krcok pozrela a na to pnutie v podbrusku povedala ze to sa maternica roztahuje a preto to moze robit ja som sa pytala ci mi aj brusko netvrdne no povedala ze to je tazko rozoznat a uz som objednana aj na ten glukozovy test

nenuska25
13. feb 2017

@zuzacka16 jaaaj moja, o tyzden na morfe uz budes vsetko vediet, nezufaj 🙂
hlavne, ze zatial vsetko ok.

kattky
13. feb 2017

@zuzacka16 no krasne. Tak ostala si opat sklamana, ze ti nerobili sono. Tak si potom poriadne uzijes ten morfologicky. A kedy ides na ten glukozovy test?

ivonkaivikk
13. feb 2017

Ahojte, pridávam sa, termín mam 7.7.2017 🙈 19+3 ale necítim este pohyby, aspoň myslím 😕

zuzacka16
13. feb 2017

@nenuska25 vsak som rada ze krcok je OK ale ja chcem vediet ci aj babo a to mozem tyzden trpnut zas lebo pohyby necitim pravidelne 😢

zuzacka16
13. feb 2017

@kattky vsak budem tyzden v strese lebo to male necitim pravidelne tak neviem..v 24tt som objednana to som si tam sama volala a v nemocnici to robia

kattky
13. feb 2017

@ivonkaivikk vitaj medzi nami 🙂 ja mam ternim 6.7. ale pohyby uz tyzden mam aspon co ja ich registrujem.

kattky
13. feb 2017

@zuzacka16 tak ja uvidim ci aj ja budem sa ist objednavat uz na tu glukozu. Aj ked radsej tam pojdem osobne asik, aby som to hned aj pohladala, lebo tu u nas je rozhadzane vsetko po celom meste

lili_1
13. feb 2017

@kattky ja mam taky isty termin 😇 :D viac sa mi paci toho 7.7. 😇 aaa pohyby tiez moc necitim..pred dvoma tyzdami sa prvy raz ozvalo tak poriadne a odvtedy len asi dvakrat take slabucke....a do toho vcera ako som vystupovala z vlaku som netrafila nohou na nastupistie a supla to rovno medzi neho a schodiky vlaku :/ nastastie som len suchla nohu brusko som neudrela ale zlakla som sa riadne :( stvrtok mam 3D tak konecne budem aj ja vediet ake pohlavie mame 😇

kattky
13. feb 2017

@lili_1 ja by najradsej rodila este koncom juna 😀 vcera bola u nas mamina sestra. Ked zacala rozpravat, tak male velmi zacalo kopat, tak neprijemne. Sa smial priatel, ze asi ma na nu alergiu.