Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
http://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php toto si otvorte, pri niektorých menách som sa nevedela zdržať smiechu.... 😀
jeeeeeeeeeej tak uz aj tu sneziii 😀
@henulienka ja mam kamaratku ktora rodila cisarskym a cca pol roka po porode znova otehotnela. zatial ma vsetko v poriadku, ani ziadne problemy. prekonala bez problemov prvy trimester. takze neboj, isto to bude OK 😉
@monilik ďakujem, snáď to bude dobre 🙂
Tak sa s Vami lucim dievcata, urcite podla hodnot hcg nebudem patrit sem, ak vobec. Majte sa krasne nech bublinky posluchaju, a zivot nech prinasa len usmevne chvilky aj ked aj tie negativne treba ,aby sme si zivot vazili, prekonanie zleho je posunutie sa dalej a posilnenim do dalsej etapy. Tak prajem bezproblemove tehotenstvo a krasne zdrave deticky jul 2011 😉
jeeeeeeeeej perinbaba se rozšoupla 😀
@nawal fuuuha... a nemas bolesti alebo tak?? ciarka by nemala zoslbovat.. nechem ta strasit ale mne tak zoslabovala pri potrate... ale nevylakaj sa len sa setri ak mozes radsej nechod do prace... no tam to beru ako na pase nemaju dobry pristup.. havne aj si cudzinka co je jasne.....no kazdopadne ti budem drzat palce silno... potom napis
Ahojte baby, ako sa máte? Krásne sneží, pozerám z okna a strašne ma to ťahá von... 🙂 Inak som na PN, tak len lebedím a tak. Tie bolesti mi už prešli, tak sa strašne teším...Ešte si trošku oddýchnem doma budúci týždeň a potom už pôjdem do roboty. Ďalšiu kontrolu mám 15.12. tak uvidíme čo a ako a budeme mať kludné Vianoce... 😎
JA 32E A MAM MAT TIEZ NAJVISU ALE ASI TO ZAVISI OD PLATU MNE TAKTO VYPOCITALI .PRAJEM VAM PEKNUCKY DEN
@henulienka
ahoj ja som otehotnela 10m po CR a dala som aj taku temu pozri porod a tam si vyhladaj temu tehotenstvo kratko po sekcii, mne tam zeny napisali divoke odpovede 😀
Dokonca jedna co otehotnela 6 tt po CR 😉
je to dost individualne. to bol tvoj prvy CR?
baby kolko je ten rodičovsky teraz po novom, ja som nezamestnana , bez podpory, to dostanem po porode tych 190 eur?
@maxiberuska ano, nezamestnana dostane rovno rodicak ... po novom 190 ... postarom by to bolo 164 😉
@lenka.s super, poteši aj to🙂
@lenka.s a ten jednorazovy tych 25 tis, alebo kolko to bolo presne, to platí este?

@lusika02 aj u nas kráásne sneží 🙂 🙂 🙂 juuuj strasne sa z toho teším,len keby to vydržalo..krása... milujem takéto zimy, pojdem sa asi aj prejsť pomedzi vločky... 🙂 ...a ja tiež pomaly priberám...ani neviem ako,lebo sa neprejedám, bo mi je zle a tak ...ale myslims i ze soma j nafúknutá a aj zapchatá... 😒
@maxiberuska ja darčeky zatiaľ len objednávam z netu... 😀 na nákupy ideme budúci týždeň s kamoškami... 🙂 želám tipríjemn zábavu a čo najlepšie nákupy.. 😉