icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
3. dec 2010

@lusika02 aj u nas kráásne sneží 🙂 🙂 🙂 juuuj strasne sa z toho teším,len keby to vydržalo..krása... milujem takéto zimy, pojdem sa asi aj prejsť pomedzi vločky... 🙂 ...a ja tiež pomaly priberám...ani neviem ako,lebo sa neprejedám, bo mi je zle a tak ...ale myslims i ze soma j nafúknutá a aj zapchatá... 😒
@maxiberuska ja darčeky zatiaľ len objednávam z netu... 😀 na nákupy ideme budúci týždeň s kamoškami... 🙂 želám tipríjemn zábavu a čo najlepšie nákupy.. 😉

zdenush88
3. dec 2010

http://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php toto si otvorte, pri niektorých menách som sa nevedela zdržať smiechu.... 😀

monilik
3. dec 2010

jeeeeeeeeeej tak uz aj tu sneziii 😀

monilik
3. dec 2010

@zdenush88 😀 tie mena su super 😀 😀 dam muzickovi nech vybera 😀

monilik
3. dec 2010

@henulienka ja mam kamaratku ktora rodila cisarskym a cca pol roka po porode znova otehotnela. zatial ma vsetko v poriadku, ani ziadne problemy. prekonala bez problemov prvy trimester. takze neboj, isto to bude OK 😉

monilik
3. dec 2010

@danciacik ahoj 🙂 my sme nase auto museli rano pred odchodom do prace odhrabat lebo vyzeralo ako iglu 😀

henulienka
3. dec 2010

@monilik ďakujem, snáď to bude dobre 🙂

rena
3. dec 2010

@peony AHOJTE PEKNY DEN VAM PRAJEM AKURAT NESTIHAM VSETKO PRECITAT CO STE PISALI.SUHLASIM S PEONY JA MAM TIEZ TAKEHO MUZA ZE RAD UPRATUJE JA RAZ ZA TYZDEN A ON AK CHCE PRE MNA ZAMNA AJ KAZDY DEN .

rena
3. dec 2010

@anieli_1 AHOJ BABO JE TO NAJKRAJSIE CO TI ZIVOT DA NEVZDAVAJ SA HO KOLI NIEKOMU DRZIM PALCE ABY VSETKO DOBRE DOPADLO

rena
3. dec 2010

@lenka.s JA SA TIEZ TESIM TEJ MATERSKEJ .PLATITE SI NIEKTO ODVODY ABY STE MALI VYSIU MATERSKU JA SI PLATIM 31 E A 6 MESIACOU BUDEM DOSTAVAT NEJAKE 160000SK VLASNE SOM TO MALA NAPISAT V EURACH. PLATI SI TO NEJAKA

shellynka
3. dec 2010

Tak sa s Vami lucim dievcata, urcite podla hodnot hcg nebudem patrit sem, ak vobec. Majte sa krasne nech bublinky posluchaju, a zivot nech prinasa len usmevne chvilky aj ked aj tie negativne treba ,aby sme si zivot vazili, prekonanie zleho je posunutie sa dalej a posilnenim do dalsej etapy. Tak prajem bezproblemove tehotenstvo a krasne zdrave deticky jul 2011 😉

zdenush88
3. dec 2010

@monilik ..... Stojan, Grnďa....Xenofón a Polykarpa Moderáta, Zoroslav, Eulália, Solveiga, Kunigunda, Ticiána, Krescencia, Annamária, Snežana, Virgín, Kvetoň, Mikuláška, Mstislav, Adelgunda, Geja..... aaach toľko krásnych mien, zž si len vybrať.... 😀 😀 😀

monilik
3. dec 2010

@rena ja si platim. 160000Sk to nebude, skor nejakych 16000 😉 mne by to mohlo vyjst cca 600 EUR

monilik
3. dec 2010

@shellynka si zlata, aj ja ti prajem aby si sa mala krasne a ak nebude julovciatko, tak nech je aspon augustovciatko 2011!!!
a radi ta tu uvidime aj ked bude termin trosku neskor 😉

monilik
3. dec 2010

@zdenush88 😀 inak aj ta Ginda je momentalne velmi vystizna 🙂
chudence deturence, to by som im nemohla urobit 😀

monilik
3. dec 2010

jeeeeeeeeej perinbaba se rozšoupla 😀

nawal
autor
3. dec 2010

@lucka1987 no pekne. som si dnes robila dalsi test a ta ciarka je slabsia ako ta v 24dc ktoru mam v albumceku.
tu je system zdrav. troska iny a odbiju ma ze v piatok mam scan tak mam si pockat.

zdenush88
3. dec 2010

@monilik ani ja.... nechapem celkom, ci tie mena vlastne vobec niekto niekedy niekomu dal...a ak hej... tak chudák...
.....aj u nas perinbaba krásne pracuje... 🙂 🙂 🙂

lucka1987
3. dec 2010

@nawal fuuuha... a nemas bolesti alebo tak?? ciarka by nemala zoslbovat.. nechem ta strasit ale mne tak zoslabovala pri potrate... ale nevylakaj sa len sa setri ak mozes radsej nechod do prace... no tam to beru ako na pase nemaju dobry pristup.. havne aj si cudzinka co je jasne.....no kazdopadne ti budem drzat palce silno... potom napis

rena
3. dec 2010

@monilik OCH JA SOM TAM PRIDALA 1 O ALE NEBOLO BY ZLE A KOLKO ZA MESIAC SI PLATIS A NAHODOU NEVIES TERAZ KED SA ZMENILA MATERSKA TAK TO BUDEME POBERAT 6 MESIACE ALEBO 8

ivulik20
3. dec 2010

Ahojte baby, ako sa máte? Krásne sneží, pozerám z okna a strašne ma to ťahá von... 🙂 Inak som na PN, tak len lebedím a tak. Tie bolesti mi už prešli, tak sa strašne teším...Ešte si trošku oddýchnem doma budúci týždeň a potom už pôjdem do roboty. Ďalšiu kontrolu mám 15.12. tak uvidíme čo a ako a budeme mať kludné Vianoce... 😎

nawal
autor
3. dec 2010

@lucka1987 no bolesti ziadne, ani krv. ja som doma s detmi tak mam taky kludny rezim, len som na gauci a raz za par dni navarim, inak muz vari

lucka1987
3. dec 2010

@nawal ahaa, no tak uz len vydrzat.. nic ine ti neostava.... lezkaj pekne... najlepsie uplny kludovy rezit t by ti nakazali tu... ale ak by si zacala co i len trochu krvacat tak by si mala ist hned.. mozes zacat masivne krvacat a potom je uz zle...

monilik
3. dec 2010

@rena no tolko na kolko sa to predlzilo 🙂 cize tych 34 tyzdnov.
ja si doplacam mesacne do maxima cca 18,- EUR

rena
3. dec 2010

JA 32E A MAM MAT TIEZ NAJVISU ALE ASI TO ZAVISI OD PLATU MNE TAKTO VYPOCITALI .PRAJEM VAM PEKNUCKY DEN

lusika02
3. dec 2010

@henulienka
ahoj ja som otehotnela 10m po CR a dala som aj taku temu pozri porod a tam si vyhladaj temu tehotenstvo kratko po sekcii, mne tam zeny napisali divoke odpovede 😀
Dokonca jedna co otehotnela 6 tt po CR 😉
je to dost individualne. to bol tvoj prvy CR?

maxiberuska
3. dec 2010

baby kolko je ten rodičovsky teraz po novom, ja som nezamestnana , bez podpory, to dostanem po porode tych 190 eur?

lenka.s
3. dec 2010

@maxiberuska ano, nezamestnana dostane rovno rodicak ... po novom 190 ... postarom by to bolo 164 😉

maxiberuska
3. dec 2010

@lenka.s super, poteši aj to🙂

maxiberuska
3. dec 2010

@lenka.s a ten jednorazovy tych 25 tis, alebo kolko to bolo presne, to platí este?