icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ivulik20
10. dec 2010

@petra53 ahoj, ja som tu dlho nebola. teraz čítam čo sa ti stalo...... Bože, tak mi je to strašne lúto... musíš byť silná a určite sa vrátiš ma MK, pevne tomu verím... 10.týždeň stále som si myslela, že srdiečko prestane biť niekedy na začiatku... aj to je začiatok, ja viem.ale aj tak. Musel to byť šok ☹ Ja idem na kontrolu 15.12. to bude 12. týždeň.... normálne mám strach, mala som teraz dosť stresov ktoré sa nedali ovplyvniť ... Prajem Ti všetko dobré a krásne Vianoce.

rena
10. dec 2010

@zdenush88 aha tak ja som s kosic myslela som ci nemame toho isteho lebo je tiez starostlivi.a mas pravdu nech je to len zdravucke a kolegina to urcite myslely v dobrom.nechame sa prekvapit

rena
10. dec 2010

@zdenush88 ja som nebola ani raz a prvi krat mi bude robkat v 12 tyzdni ked som bola v 7 tak ma pozeral este zo spodu v tom tyzdi to mohol .tak kazdi asi robka inak neviem

rena
10. dec 2010

@danka.k urcite doktor vie co roby ved mame na nich spolach

danka.k
10. dec 2010

@zdenush88 ale ono nie ze ti nesmie viac ako 4 krat urobit.. ono je to nejako dane, ze na zaciatku ti ma urobit, potom v nejakom 10 - 11 tyzdni a potom zas v ktoromsi tyzdni.. teraz som to ktorisi den citala v Mama a ja tusim.. najdem to a prezisitm ako to bolo

rena
10. dec 2010

@ivulik20 ja idem 14.12 tiez a netreba sa bat vsetko bude dobre

rena
10. dec 2010

@danka.k aj ja som to citala v mame tam to je pisane ale podla mna to je len dane kazdy lekar ho robka inac

danka.k
10. dec 2010

@rena ved hej robi to inak.. ale ked nie su ziadne problemy je idalne ho robit len 4 krat 😉

rena
10. dec 2010

@danka.k ja si to tiez myslim

zdenush88
10. dec 2010

@danka.k jj je to dako dane, to viem,ale neviem ako... 🙂 a vsak ja som rada, ked mi ho robi, je to krásne tam vidiet to klpaté... 😀
@rena jeeej tak to uz bude riadne velke mimi.... 😀 mna tiez prvy kat doktorka pozela len odspodu,ale ked som tu na mk citala ze skoro kazdej urobili sono aby vylucili mimomaternicove tak ma to trochu nastvatlo... ale ona ma stvala cela, stara dievka.. ako keby som uz porodila 5 deti, ze teda vsetko viem...
@ivulik20 ahojky moja, neboj sa vsetko bude dobre... aj aj zazivam kazdu c´hvilu nejake stresy ale snazim sa vzdy co najskor ukludnit aby to mimi nepocitilo... 😉 ale nie vzdy sa to da...ale uz sa neviem tak vytocit, ze by ma od nervov az triaslo...heh

zdenush88
10. dec 2010

@rena no inak a ja by som chcela dievcatko... 😉 takze ten kolegynin vyrok ma potesil...a este aj v cinskom mi vyslo dievcatko tak uvidime... 😉

maxiberuska
10. dec 2010

cauko baby ako sa darí?

lusika02
10. dec 2010

Ahojte, tak ako sa dnes mate?
Mne je dnes kapanek lepsie a celkom som aj schopna zivota a normalne neverim vlastnym ociam, ze sa mi podarilo, poprat navarit a ako- tak upratat. No zeby uz boli nevolnosti na ustupe??? 😉 to by bolo supeeer.
Ale teraz sa ide oddychovat a driemkat - ak mi dieta dovoli 🙂

zdenush88
10. dec 2010

@lusika02 ahoj no aj mne je dnes vynimocne dobre...rano som sice trochu citila nevolnost,ale presla...ale vidno uz sa to odrazilo aj na strave... tam to trochu, tam druhe trochu... 😉 a tiež som ráno ešte pozametala a zmyla...wow výkon.. 😀

zdenush88
10. dec 2010

@maxiberuska ahojky...no my dvaja fajn, a vy dvaja ako? 😉

lemge
10. dec 2010

🙂 ahojte.
@lusika02 ja uz mam skoro 2 tyzdne od nevolnosti pokoj 🙂 ked som ich mala aspon som vedela ze som tehotna.teraz ma normalne prepadaju myslienky ci je vsetko ok.a odvtedy mi ale chuti omnoho viac 😅 uz som tu pisala,mam o 4kg viac 😖 ach jooj.hruza....

rena
10. dec 2010

@lemge ahoj bud rada ze sa citis dobre ani mne nie je nic vsetko vladzem robkat len som viac hladna a stale ma prepada hlad.ja som pribrala 1 kilo ale snazim sa neprajedatlebo potom budem ako balon hi hi .ja som sa tiez bala za my nic nie je ale ubezpecili ma ze mozem byt stastna ze sa takto citim

monilik
10. dec 2010

Ahojte kočky, začalo ma bolieť ucho ☹ fňuk...
čo teraz? čo si tam mám nakvapkať, vtlačiť, vložiť alebo čo? 😠 som presne čakala kedy to príde, lebo mávam často problémy s ušiskami. asi zbehnem do lekárne... hm hm. už aby som bola preč z roboty!!!

rena
10. dec 2010

@monilik neviem chod do lekarne ale daj si vatu aby si este nedostala prievan

rena
10. dec 2010

neviete ako dopadla dnes katrin bola u lekara dufam ze vsetko ok

katren
10. dec 2010

Ahojte maminky, tak sa hlasim.....u dr. vsetko ok, mame 8,7mm, podla UTZ 6tt+4d a bolo aj srdiecko, tak krasne tam na tej obrazovke pulzovalo 😵
Iank len cez doobedie tu nie som a vy zapisete 2 strany 😕 budem mat vecer co dohanat 😉

lemge
10. dec 2010

@rena ja uz mam brucho dalej ako prsa. 😀 taketo som mala v 22tyzdni ked som sa vydavala. 🙂

ninan2
10. dec 2010

@rena hadam sa coskoro ozve, tiez som zvedava 🙂

ninan2
10. dec 2010

@katren Cau, akurat Ta spominame 🙂 No super, gratulujem! Ja tiez vsetko OK, precitas si o tom asi 2 strany dozadu 😀

lemge
10. dec 2010

@katren super,blahozelam k srdiecku,super pocit,vsak? 🙂

katren
10. dec 2010

@ninan2
@lemge
@rena vsimla som si, ze je tu o mne zmienka 😉 som rada, ze ste drzali palce 🙂
Je to super pocit vidiet to srdiecko, v aute sa mi chcelo taaaaaaaaaaaak plakat, ale isli sme este k znamym a tam s takymi uplakanymi ocami 😒

katren
10. dec 2010

pridem neskor, este mi mala nespi, tak sa musim venovat jej 😉

rena
10. dec 2010

@katren no super som rada ze je vsetko v poriadku a co vlasne povedal na ten vytok

maxiberuska
10. dec 2010

@zdenush88 aj my, 🙂 som doma s malym, je chory.14.mám poradnu po 5 tyždnoch, tak som zvedava, čo mi povie,už mám aj malé bruško, včera ma moj fotil, to boli akty 😀

ninan2
10. dec 2010

@katren To je super, ze to takto prezivas, hoci uz mas jedno dieta, a teda co to uz za sebou 🙂 Ja som mala slzy v ociach ked som pozerala na UTZ a doktor hovoril ze je vsetko v poriadku, este aj srdiecko ze uz je... to zo mna fakt vela napatia opadlo. Budes mat teda podobny termin ako ja, ja som bola vcera podla UTZ 6+2, co je zaciatok augusta. Ale doktor mi to rata podla MS takze to este vychadza na koniec jula 😀