Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@ninan2
@rena je to parada.....na taketo okamihy nikdy nie si pripravena, hoci mam uz aj dieta....je to taky okamih, na ktory nikdy nezabudnete...a najlepsie je, ze mm to so mnou tiez preziva vsetko odznova, bol uplne nateseny, ked som mu to povedala....vcera vecer sa dokonca pytal, ze ci moze ist aj pri druhy porod 😉
a inak, uz ma rano chytaju stavy, ze ledva zaludok udrzim....vcera som si musela umyvat zuby v kuchyni, bo mm bol rano v sprche a nechal vyvonanu kupelnu po sebe....inokedy ho za to chvalim, ale vcera som mala dost 😒 takze si to, co som mala pri prvej, asi uzijem aj teraz 😖
baby a ziadna z nas necaka dvojicky vsak 😀 😀
Ahojte cerstve tehulky mozem sa k Vam pridat? 🙂
Ja som sa teraz trošku odmlčala, mi tak zle bolo, že som si išla s deťmi ľahnúť.
@taninka7 jasné, že môžeš, vitaj.
Joj baby dnes je ťažký deň. Manžel od októbra nedostal výplatu, tak mi volal že ak dnes nedostane výplatu tak dáva výpoveď. Ja viem že má pravdu, len mi je z toho všetkého smutno. 😖
@taninka7 , @rena ďakujem, ja viem že sa to nejak vyrieši ale naozaj sa neoplatí makať ako besný, tam kde neplatia. A to by mu mali byť vďační. Manžel je automechanik a stalo sa už že tam dali výpoveď a manžel ostal sám a ťahal sám pol roka v kuse, sedem dní v týždni 12 hodín denne. Len na to sa rýchlo zabúda. Ale vždy keď niečo potrebujú, tak Jaro príď do roboty 😠 ale zaplatiť nevedia a to ma hrozne hnevá. Ešte aj keď natáčajú vždy na začiatku sezóny do správ na Markíze rozhovory tak ešte aj kvôli tomu musel utekať do roboty, lebo nikto iný nebol ochotný.

@ninan2 ja ked som pocula srdiecko ako bije tak som len zadrziavala plac od stastia a ked som vysla vonku tak som sa rozplakala a volala som svojmu manzelov a on sa tak vylakal ze sa nieco staloale ja som pritom plakala od stastia je to to najkrajsie v zivote