Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
caute, dnes som bola na prvom scene. takze baby krasne bilo srdiecko a velkost zodpoveda 12tt. som velmi rada ze je vsetko ok , som sa velmi bala 😅
dalsi scan mam 6/1 😎
ahojte baby mozte mi niektorá poradit?mam termín 9.7 2011,u dr som bola 29.11 vtedy mi dal knizku a povedal ze podla PM som 8+2 ale podla UZV 7+4 takze dnes to vychadza ze som 9tt+1 ale podla netu uz 10tt 🙂 to nie je az take podstatne ten tyzden ale chcela som vediet ci neviete co mi teraz na poradni budu robit...mam tam ist 23.12 co by som mala byt v 11tt maju by robit odbery(asi krv a moc) ale bude robit aj nieco ine?ako zistim ci babo rastie a v kolkom vlastne tt som?a myslim ze na dalsiu poradnu ma objedna za dalsie 3tt a to dovtedy nebudem vediet nic??rodila som prvu pred 5-timi rokmi ale ja uz si s toho velmi malo veci pamatam a dost sa toho aj pomenilo 🙂 Dakujem za odpovede 🙂
@taninka7 vitaj 😉
@danciacik juuj to mi je luto. snad sa to dako vyriesi... a nechce si on zalozit zivnost a podnikat sam pre seba??
@lubenka131 ja idem 21.12 no kontrolu, zoberie mi krv a vypise knizku. nic ine.. tak to bolo pri prvom a az potom po sviatkoch ma objedna do poradne... ale kedze ty uz knizku mas tak mozno ta aj vysetri
@lubenka131 ja tiez idem 14.12 do poradne ale krv a vysetrenia my robkal uz 7 tyzdni a 4 dni.tak teraz by mi mal robyt ultrazvuk a neviem sama ze co este a potom v 12 tyzdni som sa objednala na 3 d ultrazvuk je to platena sluzba
@danciacik
ja mam sice 2 deticky, ale Matusko je nas anjelik v nebicku takze on je moja opora, zato Katka je aj za 3 deti 😅 ale nastastie ona nema problem sa sama zahrat alebo pozera rozpravky ked je zle a neviem sa ani zdvihnut. ked jej poviem ze mi je zle a boli ma brusko tak sa hrame ze je moja pani doktorka. Ma uz 4 roky takze sa s nou celkom da. Ak sa toto dietatko narodi a prezije tak to asi bude trochen skuska pre nas vsetkych, lebo dost ziarli, ked sa zabavam s inymi detickami, ale to hadam zvladneme.
Ahojte 🙂
@nawal super, gratulujem ... vidis, vsetko je ok 😉 pozitivne myslenie pomohlo
inak baby vobec vas nestiham citat, nejako sa neviem poriadne dostat na net, pisete ako vam nevolnosti ustupuju a mne je zle stale viac ... dnes to bol uplny extrem ... nizky tlak, mdloby, nevolno ... katastrofa ....
ale pochvalim sa aj troska, dnes ma starky narodky, tak som "mu" kupila domaci doppler a pocuvali sme srdiecko ... uuuplne uzasne to bolo ... len mam troska strach, takze nebudeme to nejako prehanat, len tak obcas pre radost popocuvame 😉
Baby ja som tu "novacik" a neviem ze ci mate tabulku lebo ak nie tak mozem spravit 😉
krasne sa nam tu rozbuchavaju srdiecka 🙂 ja idem k lekarovi v pondelok o 17,20.Sa tesim,ze uvidim krpate 😀 Inak ja uz mam poriadne brusisko,taketo som mala pri prvej dcere v 5tom mesiaci...
teraz pozeram tu tabulku,je tu niekto stary ako ja,ved zacinam mat depky 😎

@lemge
nic si z toho nerob aj mne poriadne rastie a nie len brusko 😅 a to som to chcela utajit aspon do 4-5 mesiaca. Ja ani vela nejem ale pre tie nevolnosti som stale vyvrhnuta na gauci a to je asi ten problem, ze mam malo pohybu. Povedala som si ze budem chodit na dlheeee prechadzky, ale neviem, kedy sa odhodlam 😀