icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

rena
10. dec 2010

@katren ja to nechapem to je asi naschval napisane neviem tak som sa rozculila neviem ci je to pravda

danka.k
10. dec 2010

@rena ved mozno to pravda je.. ale myslim ze hento sa nepise pod tabulku kde su mamicky ktore sa tesia
@katren pod n asou tabulkou

ninan2
10. dec 2010

@taninka7 no ja odpadnem, to si ako rychlo stihla 🙂 Inak je super, fotka Anna Geddes ze. Mne tam akurat pls dopln ze Bratislava. A mala by si to nejak logicky zoradit, bud podla abecedy alebo terminu... neviem co je lepsie.

katren
10. dec 2010

@rena ved 124 strana je tato....a hore nic nie je...ci niekde inde???

rena
10. dec 2010

@danka.k no mozno ano ale nehodi sa to

danka.k
10. dec 2010

@katren 😀 😀 😀 😀 ja z teba nemozem 😀 😀 😀 😀 😀 co urobila taninka tabulku s menami nasiemi tak pod nou

alex2201
10. dec 2010

@taninka7 ahoj ja som tiež za tabulku 😉

katren
10. dec 2010

😀 😀 😀 sak uz som nasla 😀 😀 😀 😀 nejako mi nedopina, sak je piiatok vecer, co by si chcela 😀 😀 😀 😀 😀

nawal
autor
10. dec 2010

@taninka7 mne mozes doplnit vek 28r. a aby to bolo priehladnejsie tak by bolo dobre to usporiadat podla terminu porodu 😀 .Inak si sikulka 😎 😵

diorka
10. dec 2010

Ahojte kocky, ja nejako nevladzem ani sem pisat, ledva vas stiham citat, mne je stale zle, neprejde den, kt. by som nebola na wc, ale aj pri malej som to tak mala a dost dlho, v sobotu sa mi az ruky triasli a som sa rozplakala, som sa bala, aby som neskoncila v nemocnici, lebo si neviem predstavit, co by bolo s malou, ale nastastie to bol taky extrem len v sobotu
v utorok idem na krv, tak dufam, ze mi spravi aj usg, tesim sa a tesim sa aj s vami, za vase bijuce srdiecka!!!!
@taninka pridaj aj mna, dakujem 😵

rena
10. dec 2010

@katren je to na 124 srtanke a 2 prispevok klikni si tam na modry konik a tam je prispevok

alex21
10. dec 2010

Ahotje
@danka.k tebe to povedal maly a to sa da ospravedlnit ale mne ked bolo zle tak mi muz povedal ze sa prejedam. A to som bola na ranajky o pol rozku na obed len suchar s cajom a na veceru max. kopecku ryze a aj to som vyvratila a on mi povie ze sa prejem. Ja som sa normalne nastvala. Ale vtedy sme este nevedeli z coho mi je zle.

@taninka7 si sikulka, ze robis tabulku. Aspon bude prehlad, neviem ako to planujes zoradit ale podla mna by bolo celkom rozumne podla datumu terminu aby sme mali prehlad kto kedy bude na rade a ako je na tom. Myslim, si ze je to lepsie ako ked je to podla abecedy.
Ale to je len moj nazor, kludne si ju ulozte ako chcete. 🙂

uz ani neviem co som este chcela lebo vas citam s prizmurenymi ocami co uz nevladzem. Tak idem haji

taninka7
11. dec 2010

Ahojky babulky ,pekne skore ranko 🙂
K tabulke,jasne zoradim ju len chcem Vas tam vsetky popridavat..a potom zoradim podla terminu 🙂 😉

My uz buntosime,uz som sa stihla aj pohadat z muzom ☹ Mna dnes porazi,no a samozrejme som sa pekne obimala s Wc-misou 😝 😀 😀 😀

taninka7
11. dec 2010

@rena Ja neviem,je to cudne pochopila som iba to ze potratila takze fakt neviem 😉 😔

dd2112
11. dec 2010

@peony ja budem mat za 10 dní 39 rokov a poviem Ti že pred 20rokmi mi tehotenstvo prešlo ani neviem ako , a teraz je mi zle každý deň ..nevládzem nič urobit..včera ma ešte chytila taká migréna.myslela som že umrem a najhoršie natom je že som si nemohla dat žiadnu tabletku tak som trpela celý deň... a doktorka povedala ,aby mi manžel hladkal chrbátik no super...takže musíme to nejako pretrpiet..ja stále dufam.že po 12 týždni to prejde

taninka7
11. dec 2010

@dd2112 🙂 Neboj dufajme ze to prejde 😉

lubenka131
11. dec 2010

@rena zobral mi krv ked si este nebol isty ze som tehotna bolo to malo vidiet..a potom som tam prisla po 2 tyzdnoch a uz to bolo iste tak mi dal knizku a povedala sestricka ze na dalsiu "kontrolu"mam ist 23.12(po 3 tyzdnoch) na lačno na pol 8 ze mi urobi odbery preto neviem ze co dalej..a UZV mi robil naposledy kde zistoval ako je velke babo ci bije srdiecko a ci je vitalne preto si myslim ze teraz dalsí robit UZV nebude..

rena
11. dec 2010

@lubenka131 asi nie mne tiez tak to robili a teraz ked pojdem 14.12 tak uz len bude ma pozerat ultrazvukom och to cakanie uz nech je utorok

rena
11. dec 2010

@dd2112 neboj vsetko prejde treba na to cas no ved co nespravime pre drobcou

lubenka131
11. dec 2010

@rena ty ides na 3D tak skoro?ved to sa nema obejdnavat okolo 20tt?aby si zistila hned aj ci je to dievcatko alebo chlapcek????a kam pojdes do akeho mesta??

maxiberuska
11. dec 2010

@taninka7 posielam udaje do tabulky🙂vek 35, termin 1.7, mesto Trnava

rena
11. dec 2010

@lubenka131 ano idem ku dankovcikovi ale on bude robit testy ci je babo v poriadku bude ho merat a vsetky vysetrenia .ked ides k nemu tak sa robia v 12 tyzdni a potom morfologicke v 20 pozri si jeho stranku daj si vyhladat dankovcik kosice a on tam mam vsetko rozpisane co robi

zdenush88
11. dec 2010

@taninka7 ahoj ak som spravne zahliadla robis tabulku ... super napad 🙂 😉 no aj mna zarad prosim ta , vek 22, Žiar nad Hronom a termin zatial 23.jul 2011 . Dakujem 😀

rena
11. dec 2010

@lubenka131 ja pojdem aj 20 tyzdni ale v 12 tyzdni mi robia geneticke testy moj lekar mi bude robit s krvi a to je ze vraj tak na 66 percent a tie co mi bude robit dankovcik to su na 99 percen a babo

lubenka131
11. dec 2010

@rena aha to nie ja som myslela ze uz ides zistovat pohlavie...to ja nie ja chodim do tt k doktorovi a na zistenie pohlavia pojdem asi do HC ale to je este dalekooooo :( a uz mas aj brusko?

vivien11
11. dec 2010

@rena
ahoj prepac ze sa miesam do debaty ale vsimla som si tvoj komentar tu na fore. Tie geneticke testy co pises dokazu na 66 percent urcit čo? ja potrebujem totiz to spravit geneticke testy kvoli otcovstu . Ale nechcem riskovat odber plodvej vody ked netreba preto sa ta chcem spytat ze to sa da na 66percent potvrdit z krvi alebo tu ide o nejake ine testy. Prepač za vyrusenie

rena
11. dec 2010

@lubenka131 mam kamosky a oni ked boli u neho na ultrazvuk tak im uz povedal v 12 tyzdni ze co budu mat ale povedal ze to nie je na 100 percent ale nemiil sa potom im to potvril v 20 tyzdni tak mal pravdu.ja mam uz brusko ved som si uz musela kupit tehotenske nohavice lebo vsetky ma tlacili na brusku take pekne male mam

rena
11. dec 2010

@vivien11 to nie je otcovstvo to su testi ci babo nema rastep chrbtice a vselijake ine veci pozri si stranku dankovcik on tam ma napisane v kazdom mesiaci ze co robka.a vobec nevirusujes

lubenka131
11. dec 2010

@rena aj ja presne tak isto uz neblecem normalne rifle a uz ma tlacia aj domace teplaky tak ich nosim pod bruskom 🙂 ja uz by som chcela veciet co to bude...prvu mame babu tak som zvedava co bude druhe 🙂 a uz mas aj mena vymyslene?

vivien11
11. dec 2010

@rena
oukej tak dakujem uz som mala nadej ze si spravim skor tie testy:D ale pockam kym s babo narodi inak dik za stranku pozeram ze ty mas Julovciatko:D ja Junovčiatko:D tak nech sa dari :D drzim palce 😉

danka.k
11. dec 2010

@alex21 tak ten tvoj muzik bol ozaj mily.. by som ho kdesi kopla 😠 😠 😠 ale neviem kde moje dieta na taketo reci chodi 😀 😀 😀