icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

rena
11. dec 2010

@ivulik20 ja som tiez mala zapchu ale teraz nie ja som mala cipky a po nich som vedela ist na wc a papaj vlakninu.ja cakam len 1 babo a mam brusko

wewe8811
11. dec 2010

@ivulik20 my mame skor dilemu nad dievcatkom. Pacia sa nam kratke mena lebo mame straaasne dlhe priezvisko. Takze prva dcerka je Zoe a to bolo jedine meno na co sme prisli a ktore sa nam pacilo, takze ak aj druha bude baba, to bude dilema 🙂. Inak ak by to bol chlapcek, tak to bude Lukasko 😉

ivulik20
11. dec 2010

@rena skúsim, snažím sa vela ovocia, zeleniny, ale problém mám stále. Ved to nevadí, s bruškom sa treba pýšiť, no nie? 😀 😀 😀

wewe8811
11. dec 2010

@ivulik20 ja mam inak tiez take brusko ake som mala pri prvom tehu asi v 5. mesiaci. Zo mna si inak robili srandu ked som isla rodit, ci som na spravnom poschodi, lebo som mala take male brucho 😀

rena
11. dec 2010

@wewe8811 zoe je krasne meno aj mne sa paci lukasko a dievcenske zara alebo elka

ivulik20
11. dec 2010

@wewe8811 ja tiež rozmýšlam nad Lukáškom, dievčatko bude Eliška 🙂

ivulik20
11. dec 2010

@wewe8811 😀 ja som inak taká menšia, chudšia a pri prvom som bola ku koncu ako balón. Celý čas som mala také primerané bruško k postave, ale potom to narástlo doslova zo dňa na deň 🙂

wewe8811
11. dec 2010

@ivulik20 no mne pravdupovediac nestihlo velmi narast, lebo Zoe sa narodila o 3 tyzdne skor a aj to nemala ani 2 kg.
hmmmm zeby Zoe a Zara? hehe obidve na Z? nooo to by bolo zaujimave 🙂

macekova
11. dec 2010

@wewe8811 ... my keď budeme mať opät dievčatko tak to bude Lenka ....čiže Lucka a Lenka ...tiež na L obe 😉 😉

maxiberuska
11. dec 2010

@peony nie, ja idem na tu prenatalnu, tam to zistia

taninka7
11. dec 2010

@wewe8811 Jasné ze mozes,vitaj u nas 🙂 A Jasne popridavam Vas do tabulky 😉

@lemge Jasne nebojkaj aj Teba tam pridam 😉 🙂 🙂 E sikovna----to skor dobry program 😀 😀 😀 😀 😅

@ivulik20 Tak my sme rozmyslali ale viac-menej ten uzsi vyber ju spraveny Vivienne Sophia,Timea,Damian,Alex 🙂

taninka7
11. dec 2010

@wewe8811 Vidis super dvojku by si mala 🙂

macekova
11. dec 2010

@taninka7 ...aj mňa môžeš hodiť do tabuľky ... vek 21 ..to som asi najmladšia 😀 😀 😀 ....a bydlisko Madunice 😀 😀 ...mená Lenka/Matej 😎 😎 ...ďakujem 😉 😉

taninka7
11. dec 2010

@macekova Jasnéééé idem na to 🙂

peony
11. dec 2010

@maxiberuska mne Cunderlik povedal,ze usg zisti telesne veci,ale geneticke nie a ze mam ist,tak som mu zatial priatelsky vysvetlila,ze sa tam nechystam.Povedal,ze je to na mne,tak neviem...

maxiberuska
11. dec 2010

@peony a co su telesne, no lebo ja tam idem, aby pozrel hlavne srdiecko, to mi ani nehovor, pytala som sa na to, nemienim tam dat 100 eur a este sa trepat na plodovu vodu..kedy k nemu ides?

maxiberuska
11. dec 2010

@peony mal by sa tam zistit raštep chrbtice a dawnov s.ako aj na amniocenteze

nawal
autor
11. dec 2010

vy uz mate vsetky mena nachystane pre baby? my sa nemozeme vobec dohodnut, nic nam nepasuje. mame tazke kriterie 😀

wewe8811
11. dec 2010

@nawal my mame vybrate len pre chlapceka, pre babu to bude este dilema, ale mame este dost casu 😉

peony
11. dec 2010

@maxiberuska zisti ti aj srdiecko-to je telesne a chrbticu tiez,len geneticke nezisti z usg.Ja idem k nemu v pondelok.

maxiberuska
11. dec 2010

@peony tak neviem, idem 14.do poradne, dohodnem sa, už budem mat krvne testy

peony
11. dec 2010

@maxiberuska ja sa ho na to este v pondelok popytam,ze ci je to podla neho dolezite v mojom pripade.Ved keby som otehotnela o pol roka skor,tak splnam limit a nikto ma neposiela na amniocentezu.Nemam rada ihly 😠

kristinaaa
11. dec 2010

@taninka7 Ahoj 🙂 aj mna možeš dať do tej tabulky, vek 28, a termín mám 27. 7., 😀 ďakujem

maxiberuska
11. dec 2010

@peony tam sa vekom krvne testy zhorsuju a ak ti 2x po sebe vychadzaju horsie, co v nasom veku asi bude, tak mi aspon povedala dr, tak posielaju, ale zas nemusis , ked nechces, ja viem, nieje to určite nic prijemne, ale kamosky hovorili, že sa to da vydržat a aspon vieš na čom si, ja keby som neišla na toto, určite idem

peony
11. dec 2010

no mne Cunderlik urobi tiez tu diagnostiku,bud uz teraz,alebo na dalsi raz.Tak uvidim tiez podla toho ako sa mu to bude pozdavat.Nech uz je pondelok,skoda,ze ides az v utorok,mohli sme sa stretnut 😀

maxiberuska
11. dec 2010

@peony nie ja idem 14 k mojej, do tej Blavy idem až 21.12 v utorok o 14,30

katren
11. dec 2010

Kocky, tak my uz uspesne spime 😵 (konecne) takze idem vylozit nohy na sedacku a uz ma nikto odtial nedostane 😀 Iba asi mechur, lebo dnes som toho vypila na litre a kazdu chvilu chodim cikat 😒

peony
11. dec 2010

@maxiberuska ahaaa ved ano si mi to pisala 🙂 ale ja som presvedcena,ze srdiecko bude krasne,zdrave 😉

maxiberuska
11. dec 2010

@peony bodaj by si mala pravdu, idem, dobru noc

denii
11. dec 2010

@ninan2 Ahoj, ja som bola na ultrazvuku 1.decembra, a 18.decembra mam prvý krát poradnu s panom doktorom. 🙂