icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

monilik
13. dec 2010

@zdenush88 sukromna skupina fungujeee 😀, vyssie je link... ak ta baby este nepridali, tak napis nech ta pridaju 🙂

zdenush88
13. dec 2010

@monilik uz som im pisala, este si ma nepridali... fnuk... 😒 ale tak hadam ma pridaju, vsak som tu od zaciatku... 😀 moj do lavorika nie... a fuj keby aj hej, tak asi by som hned za nim..a v tomto stave uz duplom.....blee... ☹

rianka7
13. dec 2010

@katren aj ja by som sa rada pridala do sukromnej skupiny 🙂
@taninka7 zapises aj mna do tabulky 🙂

monilik
13. dec 2010

@zdenush88 neboj, zrejme tu este nie su 😉
ja som bola taka sokovana ze mi ani zle nebolo... to mi je skor teraz... 😒

monilik
13. dec 2010

@katren no, kukam, ze ked prides na konika, budes mat co robit s pridavanim tehuliek do skupinky 😀 chichi, nech sa pekne rozrastáme 😀

nawal
autor
13. dec 2010

a teraz ked je ta sukromna, kde mam pisat 😀 . ci toto tu postupne zapadne a vsetky budeme v sukromnej 😀 😎
mne je lepsie v sukromnej, tu je vela smirovacov loooooooooooool

rena
13. dec 2010

@monilik ahojte den som tu nebola a vela ste toho popisali a ako sa dostanem do tej sukromnej skupin

katren
13. dec 2010

kocky prepacte, mali sme pernu noc, asi nam idu dalsie zuby 😒 ale uz ste vsetky popridavane 🙂

katren
13. dec 2010

@rena hned ta pridam 🙂

asandys
13. dec 2010

@katren Ahojte, aj ja sa hlasim do sukromnej skupiny. Snad ked uz budem doma, a nie stale v praci, tak budem prispievat castejsie🙂

katren
13. dec 2010

uz ste pridane 🙂

monilik
13. dec 2010

@rena ahoj 🙂 @katren ta prida 😀 a najdes to tu:

monilik
13. dec 2010

@katren 😀 😀 😀 no ty si sikovnica 😀

lusika02
13. dec 2010

@katren
mozes pridat aj mna prosiiim 😉

katren
13. dec 2010

@monilik musim dobehnut, co som zameskala 😀

katren
13. dec 2010

@lusika02 pridana, pod medzi nas 😉

monilik
13. dec 2010

@katren 😀 tak len veselo pridávaj 🙂

monilik
13. dec 2010

@katren 🙂 aj @miskadusko chcela pridat...
a nechcu sa do sukromnych Julovciatok 2011 pridat aj @stanka79, @ivulik20, @anieli_1, @embabuli, @diorka, @gebriela, @macekova, @denii, @dandeska, @danciacik, @aniicka24, @lisula, @pikha? oni su predsa skalné!!!
inak... ked som tak zbezne kukala, tak nas tu bolo este omnoho viaaaaaac... 😵

katren
13. dec 2010

@monilik miskadusko je pridana, ale nemala som info od nej...

masiiik
13. dec 2010

Ahojte baby, môžem sa medzi Vás pridať aj ja? Doteraz som Vás iba čítala, len zatiaľ som sa nezapájala. Kedže už som 2x mala smutný koniec tehu, tak som sa bála. Chcela som až na budúci týždeň, kedy idem opäť k doktorovi a dúfam, že bude všetko OK.

katren
13. dec 2010

@masiiik chces ist do sukomnej, alebo budes pisat tu???? lebo postupne sa vsetky asi prestahujeme

pikha
13. dec 2010

@monilik ja sem chodim teraz dost pomenej ale prosim zahlasit do sukromnej skupiny 🙂

ivulik20
13. dec 2010

@katren ahoj, aj mňa tam zahlás aj ked neviem aký je postup. Ďakujem 😉

diorka
13. dec 2010

Baby, aj ja chcem do sukromnej!!!!! Ja mam zajtra odbery, dufam, ze aj sono, len ja som ako sisi, uz mi par dni nieje zle, tak kus stresujem, no zle je, ked mi je zle a zle je aj ked mi nieje 😀

katren
13. dec 2010

@diorka
@ivulik20 pridane 🙂

dd2112
13. dec 2010

@katren aj ja sa pridávam prosím...

majandra
13. dec 2010

Ahojte, tak aj ja sa sem mozem pridat, i ked my sme az na konci jula 🙂

maria30
13. dec 2010

Ahojte dievčatá, no vidím, že za tých pár dní ste tu toho popísali a pomenili.. 😀 @katren môžeš, prosím, aj mňa pridať do súkromnej? 😉 ešte sa chcem spýtať.. aj vám býva posledný týždeň tak zle? Hlavne ráno.... som sa na začiatku tešila, že žiadne nevolnosti ani bolesti a teraz každé ráno... 😠

dd2112
13. dec 2010

@maria30 býva a ako , ja som mala v piatok ešte aj migrénu hotová katastrofa ked som si nemohla dat nič proti bolesti len trpiet..čo už vydržíme ...musíme

katren
13. dec 2010

dd2112, majandra, maria30 pridane 🙂