Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
a teraz ked je ta sukromna, kde mam pisat 😀 . ci toto tu postupne zapadne a vsetky budeme v sukromnej 😀 😎
mne je lepsie v sukromnej, tu je vela smirovacov loooooooooooool
kocky prepacte, mali sme pernu noc, asi nam idu dalsie zuby 😒 ale uz ste vsetky popridavane 🙂
uz ste pridane 🙂
@katren 🙂 aj @miskadusko chcela pridat...
a nechcu sa do sukromnych Julovciatok 2011 pridat aj @stanka79, @ivulik20, @anieli_1, @embabuli, @diorka, @gebriela, @macekova, @denii, @dandeska, @danciacik, @aniicka24, @lisula, @pikha? oni su predsa skalné!!!
inak... ked som tak zbezne kukala, tak nas tu bolo este omnoho viaaaaaac... 😵
Ahojte baby, môžem sa medzi Vás pridať aj ja? Doteraz som Vás iba čítala, len zatiaľ som sa nezapájala. Kedže už som 2x mala smutný koniec tehu, tak som sa bála. Chcela som až na budúci týždeň, kedy idem opäť k doktorovi a dúfam, že bude všetko OK.
Baby, aj ja chcem do sukromnej!!!!! Ja mam zajtra odbery, dufam, ze aj sono, len ja som ako sisi, uz mi par dni nieje zle, tak kus stresujem, no zle je, ked mi je zle a zle je aj ked mi nieje 😀
Ahojte, tak aj ja sa sem mozem pridat, i ked my sme az na konci jula 🙂
Ahojte dievčatá, no vidím, že za tých pár dní ste tu toho popísali a pomenili.. 😀 @katren môžeš, prosím, aj mňa pridať do súkromnej? 😉 ešte sa chcem spýtať.. aj vám býva posledný týždeň tak zle? Hlavne ráno.... som sa na začiatku tešila, že žiadne nevolnosti ani bolesti a teraz každé ráno... 😠
dd2112, majandra, maria30 pridane 🙂

@zdenush88 sukromna skupina fungujeee 😀, vyssie je link... ak ta baby este nepridali, tak napis nech ta pridaju 🙂