icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

elledriver
22. dec 2010

@ninan2 takytak, naposledy som bola na UTZ cca v 8tt, uz bolo aj srdiecko (pisem cca. v 8tt, lebo mam diagnostikovane PCO a to, ze som otehotnela pri mojich nepravidelnych cykloch je uplny zazrak, cize podla PM sa riadit nemozem)... ale tak podla mna bude vsetko ok, uz ked sme ho takto zazracne "vyrobili" musi v brusku aj zostat 😵 len uz sa neviem dockat, budem ovela pokojnejsia

@katren Prosim o pridanie do sukromnej temy ak tam mate miesto este pre jednu buducu maminu 😉

lubenka131
22. dec 2010

kočky kupujete vecičky pre bábätko skor ako máte prvé pohyby?ste poverčivé??

cervena_ciapocka
22. dec 2010

@lubenka131 ja asi nebudem kupovať skoro. Stať sa môže kedykoľvek a hocičo. A síce neverím na povery, nechcem zbytočne už teraz nakupovať a potom to náhodou s bolesťou odkladať. Na začiatok bábetko toho aj tak veľa nepotrebuje a rastie rýchlo, takže skôr po pôrode treba nakupovať priebežne. A keďže mám termín v júli, nakupovanie nechám na taký apríl - máj, keď už bude hádam aj teplejšie.

cherryl
22. dec 2010

maminky čakateľky ,našla som si dnes zopár kvapiek tmavej krvy na vložke 😒 nestalo sa to niekomu tiež ? prejde to alebo mám panikáriť 😒

lemge
22. dec 2010

@cherryl ahoj,ja som si taku malu machulku nasla asi v 7tt.a potom sa nic nedialo,chvalabohu.volala som doktorovi,povedal ak to bude pretrvavat mam prist.radsej mu zavolaj alebo este lepsie zbehni tam 😉 nemusi to nic znamenat,ale pre pokoj v dusi.....

slniecko612
22. dec 2010

@lubenka131 Ahoj, ja som bola akurat vcera u doktorky, vsetko dobre dopadlo, babo rastie ako ma, tak som pri vcerajsich poslednych nakupoch neodolala a upila som aj nasemu malemu slniecku taku malu drobnost na vianoce 🙂 Ale zatial kupovat urcite nebudem, jedine ak mi nieco vyslovene padne do oka.

lubenka131
22. dec 2010

@cervena_ciapocka presne tak ja som to tak spravila aj pri prvej až po pohyboch a ostupne a kočik až ked sa narodila...a ostali mi po nej veci teraz uz len treba nieco dokupit(niektore veci su take uz nepekne 🙂 ) a mas pravdu ja tiez myslim ze na to mame este casu a v teple sa lahsie nakupuje ako teraz v tom zhone..a urcite to nebudem z vecickami prehanat...pri malej som kupovala ako blazniva a polku sme nestihli vyuzit co vyrastla,takze som sa poucila 🙂

lubenka131
22. dec 2010

@slniecko612 super gratulujem len tak dalej taketo dobre spravy sa pekne citaju ze po poradni je vzdy vsetko ok 🙂 ja zacnem az po pohyboch aj to v malych davkach kupovat..uz sa na tie pohyby tesim predsa hned je to ine ked to babo v sebe citis...teraz zatial nevieme ani ze ho tam mame okrem malinkeho bruska 🙂

denisabn
23. dec 2010

Baby, ja už mám pár kúskov v skrini... zatiaľ len neutrálne farby - žltá, béžová 🙂 ale už teraz sa neviem dočkať, keď budem vedieť pohlavie, výpredaje sú moje 😵 V pondelok idem na prvé 3D sono, myslíte, že je tam nejaká mini šanca, že to už bude vidno ??

monilik
23. dec 2010

@lubenka131 ja vecicky este nekupujem, ani to nie je tou povercivostou, skor tym ze nemam kedy. stale som v robote a ked skoncim tak sa mi chce akurat tak spat a nie este chodit po obchodoch... asi to necham az na neskor 🙂 a o to viac sa budem vytesovat 😀

lubenka131
23. dec 2010

@monilik presne tak potom myslim ze mame s toho vacsiu radost 🙂

flyangel
24. dec 2010

Ahojte kočky prajem Vám šťastné a veselé Vianoce 😀

zuveru
25. dec 2010

Ahojte, dajako ste sa tu Julovky rozpisali, ja som tu este len druhy den - takze sa orientujem a duskusia na 140stran da zabrat 🙂))) tak dufam ze budeme vsetci zdraví 🙂)))))

zuveru
25. dec 2010

@denisabn ahoj a v ktorom tt si?

zdenush88
26. dec 2010

...ahojte... tu som dlho nebola.. 😉 dáko nestíham aj tam aj sem, ale vidím, že to tu žije.. 🙂 ake ste mali sviatky? My super, Vianoce boli krásne, rodinné - bez stresov, bez paniky, lebo som mala všetko naháku, keďže mi bolo celý týždeň tak zle, že som bola rada, že som... 😉 a čo, na Vianoce je niečo ine dôležité a nie to či mám 100% uprataný byt... 🙂 drahý vravel prípitok a až mu slzy vyhrkli ked povedal, že aby sme sa takto na rok stretli už traja... 🙂 a ja verím, že sa stretneme.. 🙂 🙂 🙂 juuuj 30.teho idem na poradnu, asi bud mimi poriadne sledovať, tak som zvedavá... držte palce... 😉

zdenush88
26. dec 2010

@lubenka131 ja som už neodolala a už som niečo kúpila... neutrálne ale aj také čisto dievčenské.. hovorí sa síce že by sa nemalo, ale nemohla som uplne odolať, ale snažím sa krotiť, že pokiaľ nebudem vedieť čo to bude, tak už nebudem kupovať nič.... haha som zvedavá dokedy vydržím... 🙂

lubenka131
26. dec 2010

@zdenush88 no ja som na tie "povery" a začnem až po pohyboch 🙂

monram
26. dec 2010

@monilik súhlasím femibion je trochu drahší a vitamíny v prirodzenej forme sú asi naj, aj bielkoviny.Mne teraz síce moc nechutí jesť ale snažím sa....

majkabudka227
26. dec 2010

Ahojte kocky, ja som tu uz dlhooooooooo nebola. Najskor som bola ja 2 tyzdne taka chorlava a potom maly dostal zapal priedusiek a aj pluc na lavej strane s vysokymi horuckami, pomohli az zabaly. Len vcera sme dobrali anitibiotika. Povodne antibiotika sme museli vysadit lebo sa z nich Patko dva dni zvijal v krcoch a pediatricka ich nechcela zmenit, tak sme utekali na pohotovost a tam sme natrafili na vynikajucu lekarku a nemali sme uz potom ziadny problem. Sviatky si uzivame v pokoji. Vydrzali sme az do Vianoc s nasim malym velkym tajomstvom a myslim ze to bol asi ten najkrajsi darcek pre vsetkych. Zatial sme v poriadku, na poradnu ideme 13. januara a este predtym 7. januara na krv na geneticke testy. Prijemne sviatky vsetkym prajem.

lisula
26. dec 2010

Ahoooooooooj babenky. stastne a vesele sviatky prajem kazdej a mrnousom tiez...................... 😀
My ideme vstredu na scrining 3d, tak sa tesime a uz som znova zvedava ako vyzera nase pekne mimi.........
vitajte nove maminy, a stastne tehulkovanie prajem vsetkym.....
Ja nekupujem nic az v poslednych mesiacoch, tak ako som kupovala synkovi, nieze by som bola poverciva, len clovek nikdy nevie, a potom by som nechcela plakat do tych veci.......je to kruto napisane ale ja len zato............ ja len dufam ze budem vladat tak ako prve tehu, a potom obchody traste saa.......ale kupim len paru veci, lebo po malom mame dost toho...ale keby bolo dievca tak si uzijem a budem nakupovat....... 😀

akatka
27. dec 2010

Ahojte kocky, pekne sviatky prajem. Tak sa idem s velkou radostou ku vam pripojit 😉
Ja tiez este nechcem nic kupovat, teraz je i tak viac zimneho tovaru ako letneho, ale Jezisko drobcovi nieco priniesol. Jedno bodicko a podbradnik. Tak to nie je az take hrozne 😝
Strasne sa tesime a uz sa nemozem dockat na 14.1. kedy mame prvu poradnu. Boli ste uz niektora na vysetreni Downovho syndromu? Malo by sa to robit sono vysetrenim, nie som si ista..

happy8051
27. dec 2010

@akatka nie som z temy, ale vsimla som si tvoj prispevok. v prvom rade gratulkujem a prajem ti bezproblemove tehu a lahky a rychly porod 🙂
vysetrenie na Down sa robi screeniángom zo vzorky krvi. ak by nieco nevyslo OK, dalej sa to zistuje pomocou amniocentezy. To je odber plodovej vody z maternice ihlou. ja som to absolvovala dobrovolne na vlastnu ziadost, pretoze mame DS v rodine, zakrok nebol bolestivy a mam zdravu dcerku.
prajem ti, aby bolo vsetko OK, ak by si mala nejake otazky o hocicom, napis IP
katka

akatka
27. dec 2010

@happy8051 moc dakujem Kati
Navstevovala som jednu ambulanciu na liecbu sterility a naposledy som si v cakarni vsimla, ze maju nejaku Novinku (Meranie NT v 11 - 13+6 týždni tehotenstva – meranie NT - šijového zhrubnutia ako znaku Downovho syndrómu a iných chromozómových odchýlok), ktora sa robi ultrazvukom. No nechcem kecat, asi sa tam popytam ;)

happy8051
27. dec 2010

@akatka NT sa bezne meria v druhom trimestri ultrazvukom. okrem toho sa robi krvny screening ako som ti pisala

aniicka24
28. dec 2010

@akatka ahoj na vysetrenie downovho syndromu idem ja teraz vo strvtok trochu mam obavy ale dufam z bude vsetko ok ale potom dam vediet ako to dopadlo 😉 😉 😉 .ano ma sa to robit sono vysetrenim ze tam sa aj s krvy meraju neake hodnoty.

akatka
28. dec 2010

@aniicka24
Ani, tak drzim paste. Urcite sa ozvi. Ja mam prvu poradnu az 14.1., tak som sama zvedava co ma caka. 😕

lucylulu
29. dec 2010

@katren poprosim pridat do sukromnej t.dakujem 😉

aniicka24
31. dec 2010

@akatka ahoj tak uz som bola na tom skriningu tak vsetko ok akurat som tam vyse dvoch hodin trcala co bolo tak vela cakajucich mamiciek.no ale dockala som sa amlinke je ok a bol to super zazitok lebo to ho bolo tak krasne vidiet. 🙂 tak urcite sa nemas coho bat

anw
31. dec 2010

ahojte baby...tak sa pridavam k vam uz aj ja....prave by som mala koncit 14tt a termin mam podla M na 06.07 ale podla velkosti babätka na 02.07...tak uvidime...screeening uz mam za sebou....strasne som si vydychla a momentalne hladam gynekologa lebo sme sa prestahovali .... tak dufam ze najdem nejakeho dobreho.....prajem vsetkym krasny Silvester🙂 a Stastny Novy Rok....a hlavne zdrave babätka, ockov a maminy....
@katren___poprosim aj ja o povolenie do sukromnej temyy....kujeeeeeem 😎

akatka
1. jan 2011

@anw tak gratulujem 🙂 Aj tebe stastny Novy rok a nech je pre nas vsetky uspesny a bezproblemovy ;)
Prajem ti dobry vyber lekara a pokojne tehulkovanie 😵