Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@denisabn Ahoj, predpokladám že si z BN, ked to mas aj v mene 🙂. Ja som tiež z BN a chcem sa spýtat či si na 3D bola u Dr. Baška. Ja sa tiež chystám, ale chcela som isť až neskôr. Nevedela som že sa to robí aj tak skôr. V každom prípade si ma navnadila 😉
@lusinda24 hoj. pristahovana z Levic. Chodim k Pecimu. a ty? myslim ze zakladny rozdiel: uzv sa robi zvonku, a sono z nutra 😀
@lubenka131 bud trpezliva, ved to je jedno co to bude, len nech je zdrave! 😉
@mididen no ja to takto nedelim 🙂 podla mna je to stale ultrazvuk 🙂 no trpezliva musim byt ine mi neostava...
@mididen no nemáš tak celkom pravdu. Sono a ultrazvuk sú len rôzne pomenovania toho istého prístroja. A sú tam dve sondy, jedna na použitie zvonka a druhá zvnútra.
@akinorev30 Ahoj, ano, k Baškovi. V koľkom si tt ? Myslím, že on sám ťa objedná na 3D podľa týždňa. Aspoň všetky moje kámošky a aj ja sama sme to tak mali...
@denisabn Dobré ránko, ja som teraz 13tt +1. Ja chodím Paulovi a síce som bola na sone, neviem či mi pozeral nosovu kosticku a podobne. Iba meral hlavicku a povedal že je všetko ok.Pôvodne som chcela ist na 3D az po 20 týzdni, lebo tak sa to odporuča. Ty si v koľkom týždni?
Ahojte tak mame poradnu za sebou. Potvrdene 13tt+6 🙂 len ma zarazila sprava ze mam malo plodovej vody a stiahnutu maternicu tak sa trosku obavam. Myslite ze je to v poriadku? 😒
Ahojte,gratulujem Vám všetkým. Tak sa postupne skupinka rozrastá aj o moju maličkosť, 10tt, vychádza mi to na koniec júla😀
@ soffi1
sorry, že sa sem vtriem,. ale ako môžeš byť v 10tt a vychádza Ti to na júl? ja som 11tt a TP mám zatiaľ na 01.08.2011; ale zas podľa styku mi to vychádza na 25.07 až 01.08.2011
@cervena_ciapocka coool 😵
@samain_night teda presnejšie som 10tt+4, a termín 26.7.2010. Ono to je už vlastne 11tt, nie?
Tak sme na to asi rovnako🙂
@soffi1
kedy si mala MS ? jj 11tt (aspon myslim)
@samain_night posl .MS 21.10. Bude to prvé mimino,tak mám v tom trochu ešte chaos.
Že by sa u mňa prerátali s tým termínom, hádam nie.
@soffi1
ja som mala 25.10; uvidime čo ukaze sono 18.1
@samain_night ja idem 17.1. do prvej poradne. Na sone som bola prvýkrát cca v 7tt pre potvrdenie tehu.
Dúfam, že aj teraz mi spraví sono - či je všetko ok,tak som zvedavá- Držím palce.
Halo kde ste vsetci co nepíšete ???? 😀 ci nic nové?
@malinovka333 vacsina je v sukromnej teme a pisu tam..... 😅
aha to som nevedela myslela som ze bude aj tu niekto prispievat ked už je tema zalozena ☹ tak potom nic,
@malinovka333 sem-tam tu aj niekto pise.....ale urcite nie tak intenzivne ako tam 😒
ahojky 🙂 mozem sa pridat? nam vychadza terminik na 27.7. 😵 dlllllllhych 8 mesiacov sme cakali, ale podarilo sa naaam 😵
@malinovka333 - napríklad ja chodím stále tu ;)
tak v klude môžeš písať 😉

@malinovka333 no ja som malinka mam len 150cm a 50kg takze taka malinka micka 🙂 ale pri prvom tehu mi brusko rastlo az od 5mes.a preto aj tie strie..hned mi narastlo rychlo a koza praskla..teraz rastie pomaly postupne 🙂 a neboj aj tebe sa vyhupne 🙂