Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@malinovka333 dakujem za radu ja robim ako zdravotna sestra a s tou unavou mi nieco hovor ja by som zaspala hocikde 🙂 ja som normalne robila do 12tt kym ma nezobrali do nemocky ale bolo to dost narocne kezdy den vstavat. Necham sa prekvapit co mi povie na kontrole. Ja asi jem tie mandarinky aj za teba moj drahy sa uz boji ze babo bude mat mandarinkovu hlavu 🙂
@malinovka333 na kolkeho ti vypocitali termin, lebo vidim, ze sme v rovnakom tyzdni
mysicka242 termín mám podla PM vypocitany na 9.7,ale podla mna mi to vyslo na 5.7,kedze viem den kedy by som mohla pravdepodobne otehotniet,neviem prečo sa lekar neriadi podla toho kedy som mala styk ale podla PM,ale uvidime,
@katkaajurko Ahoj, a ake presne mas to riziko na DS? A tebe to robili uz tak skoro? NT hodnota aka vysla na ultrazvuku?
@malinovka333 no tak mne vsade vypocitalo termin na 7.7. 🙂 tak dufam ze to tak aj bude
mysicka242 a kedy si mala naposledy menzes?ja 2.10 aj ja by som chcela porodit 7.7 😅
@malinovka333 ja 30.9. ... 7.7. je pekny datum
@malinovka333 2.10 som mala naposledy aj ja a termin mam na 9.7.2011 🙂
@mysicka242 Myslím, že sa 3/4D odporúča od 20 - 28 týždňa, ale podľa mňa ho môžeš absolvovať kedy chceš, keď sa dohodneš s doktorom, len babatka maju ze vraj viac tuku po 20 tt a potom sú lepšie zabery 😉
@akinorev30 dakujem...ja by som chcela ist tak okolo 20tt
lubenka131 tak budeme spolu 😀 tesim sa ze som nasla niekoho s kym sa mozeme sledovat dufam ze tu budes chodit casto 😀
@malinovka333 no napiš taninke7 nech ta da do sukromnej temy a tam som furt ale ked nie tak interna posta to isti 🙂
@lubenka131 najprv treba ist do skupiny, a tu zalozila katren 🙂
Caute baby, ak chcete radsej pisat v sukromnej teme, tak napiste katren, prida vas do skupiny Julovcata. Teraz je tam 62 clenov uz 🙂
@monulienka3 ahoj, máme skoro rovnaký termín, a ja od začiatku tehu beriem duphaston 3x denne a keď som sa vrátila teraz z nemocky som sa pýtala mojej doktorky že dokedy tak do 14týždňa ho môžeš brať v pohode
@ninan2 uz mi to povedala..ja reku nas zalozila taninka...ci ta nam robila len tabulku?? 🙂
@ninan2 No vyhodnotili to z krvi v tom 11tt - prislo to na papieroch a riziko je 1v140 , NT sme mali dobre - 1,3 ale to v tom zapocitane este nebolo lebo to sme merali vcera 😔 uvidi sa ako to vyde v 16tt
@katren ahoj,tiez som julovka aj ked s komplikaciami - mohla by som poprosit o pridanie do skupiny ?
ahojte, rada by som patrila do tejto skupinky, teda radi by sme patrili 🙂
@lubenka131 ona zakladala temu v ramci skupiny + tu tabulku spravila 🙂
@katkaajurko hmm a co Ti na to povedal Janek s ohladom na to NT? Pretoze to mas velmi dobre... Ze aj tak treba amnio? (ak vynechame triple testy)
@ninan2 Janek povedal,,ze je "spokojnejsi" ked to NT je taketo-ze to nepotvrdzuje dawna,ale napriek tomu sa mame pripravit na to ze po triploch ho pravdepodobne pre 100% istotu bude treba podstupit,lebo nic ine ju neda...
@ninan2 nina kedy ides na odbery? nespytala by si sa prosim ta sestriciek nenapadko-kam posielaju tieto odbery na Papp test? (mam v dvoch labakoch ludi-skontrolovala by som-ci dobre zadali vstupne udaje-lebo sa mi to nepozdava...) ale tam ma to nenapadlo sa spytat...
@ninan2 prepac, malo to byt adresovane @lubenka131
@katren no ja som si len myslela ze temu zakladala taninka neviem preco a nehovorila som ze ja som zalozila temu alebo som robila tabulku 🙂
Ahojte vsetky buduce maminky, aj ja sa pridavam, cakam prve babo a termin mam 3.7.2011. Nemam vo svojom okoli ziadnu tehulku, tak verim, ze tu budem mat prilezitost sa podelit o vsetky radosti a starosti s tehotenstvom suvisiace 😉
@pexy ahoj a odkial si lebo ja som natom tak isto
@mysicka242 Cauko, ja som z NR a Ty? Ale budem sa asi stahovat, zrejme este pred narodenim babatka 🙂 Som rada, ze si sa mi ozvala 😀

monulienka3 nic sa neboj,co som citala tak ho bralo velmi velmi vela bab,aj ja som ho brala ale na zaciatku 2x denne,jedno cele balenie,a myslim ze mi pomohlo, su to lieky ktore maju mimi pomoct a nie uskodit,tiez som sa bala to brat ale ma ubezpecili ze to mi len pomoze, mala som hroziaci potrat,nerada to pisem,ale neviem ako by to dopadlo keby ich neberiem,brala som len 1 balenie,tusim 30 tabliet je tam,ale ak ti lekar urci mozes to aj dlhsie uzivat.
mysicka242 ja ked zjem mandarinku vzdy ju vyvratim ☹ a ja mandarinky milujem tak už to radsej neriskujem, a nechapem prečo ta chce gynekolog vypisat do prace,ked sa nato necitis,ja som na PN tiež od sameho zaciatku 15.11 a do prace by som už nechcela ist aj preto ze mi byva zle a aj byvam stale unavena,a povedala som doktorovi ze nechcem ist do prace a on ze ved on ma ani neposiela ked sa nato necitim,tak ak nechces ist povec mu ze byvas unavena,alebo nieco si vymysli,neviem aku mas pracu ale ja som robila vo vyrobe a to by som neriskovala,musis vediet ako sa citis a podla toho sa rozhodni, mám kamosky ktore robili do posledneho dna a nic im nebolo,drzim palce 😀