Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zuzula1989 ahoj a vitaj medzi julovkami :D
dakujem ...
Ahojte, mám momentálne dilemu.... Chceli sme pre naše bábo samostatnú izbičku, kde by aj spinkalo. Máme spálňu hneď vedľa tej izbičky, takže by sme to mali tak na 2 kroky......ale teraz som čítala, že dieťa by malo spať s rodičmi v izbe minimálne do 6 mesiaca. aký máte na to názor???
@salinka28 aj my sme mali malú pri sebe do jedného roka, spravili sme si jednoduchý patent na drevenú postieľku - namontovali sme na nožičky kolieska, tak som si malú v postieľke posúvala, ako som potrebovala, v noci bola stále pri mne, to aj sama zbadáš, že keď sa ti narodí mimi, budeš mať v sebe taký pocit či je všetko ok, a to by si sa moc znervózňovala, či si dobre počula či spinká, či dýcha, či neplače, či mrnká atď. je lepšie ak budeš mať pri sebe
Z mužom máme taký zlozvyk, že zaspávame pri telke, tak sme nevedeli čo s tým, ale tak bol baldachýn, natočili sme tak aby nesvietilo neblikalo a úplne sme stíšili zvuk a pohodička 😉
@zuzula221 vieš čo ja mám teraz také bolesti ako by mala mrcha prísť, pobolieva až pichá ma vo vaječníkoch, ja som mala predtým cisarák tak možno sa mi tá jazva tiež naťahuje, je to nepríjemné, tiež hneď stresujem, ale neboj, bude to v poriadku 🙂
ahojte.ja to urobím z babom tak ze budem mat postielku v spalmi lebo ked je malicke potrebuje neustalu opateru aj v noci takze si myslím ze to bude premna jadnoduhsie mat ho pri sebe a tiez som citala ze by babo malo byt blizko mamky. no ak sa toho roku podari dokoncit nas domcek tak chcem mu zariadit aj krasnu decku izbicku z postielkou a cez den bude spinkat tam a aj ked niekto pride na navstevu a bude chciet vidiet drobca tak ich nebudem vlacit do spalne ale do deckej. zatial sa mi to zda ok a hlavne je, ze ja to tak chcem mat. ale kazdy ma iny nazor, ako to budete mat vy?
@salinka28 @lusia13 babenky aj ja si myslim ako ostatne dievcata, ze miminko by malo byt prvych minim. 6 mesiacov pri mamicke v izbe... uz len pre pohodlie a spokojnost matky (pri kojeni, ked zaplace, skontrolovat ho)... ako pise lusia cez den kludne moze spinkat v inej izbe alebo v kocariku, ale v noci by som ho mala radsej na blizku v spalni v postielke 😉
Ahoj, dakujem krasne 😉 aj ja tebe drzim palce...
baby nema nejaka podobny problem??? uz 2 dni ma boli pod bruskom ako keby som mala dostat mrchu...a nechcem zo vsetkym lietat ku Dr. mozno som len prehnane hystericka, ale babo je babo a poradnu mam az o tyzden....
ahojte maminky, pripajam sa do klubu , mozno sa s niektorou stretneme v juli v ruinove ak pojde vsetko ok🙂) je tu niektora taka nedospata ako ja?? ja by som spala aj cely den, som uplne nemoznaa...
@tinal ja som lahsia o 45 € (po zlave 5€) Femibion, nejaky novy krem na strie, specialny sprchac, lieky na alergiu... jaaaj, to je biznis 🙄
@mirkaradko Ahoj, ja sa tiež tak citim, teda dnes ma iba sem tam pichlo, ale včera som sa presne citila ako pre mrchou. Ale potom ma to prešlo. Ja sa tiež donekonečna zaoberám každým pichnutím a často mám pocit, že ma bolia vaječniky. Poradňu mám až 7.2 tak snáď bude všetko v poriadku 😉 .
my budeme mat tiez na zaciatku v nasej spalni postielku... a ked sa nam podari a uvolnia nam vedlajsiu izbu, tak by som rada spravila solo detsku izbicku, no neviem, ci nam to svokrovci dovolia, lebo to je ich "pracovno-oddychova miestnost" 😖
@s_helienka No ja teraz alergiu nemám, takže také lieky teraz kupovať nemusím, mňa to trápi len keď rastie tráva na jar. Dúfam, že tento rok to nejako prežijem, nerada by som sa dopovala liekmi. Aj ja som maľa zľavu 2,22 €, inak by som platila 22,29 € za ten Femibion. Ja tie krémy na strie ani nebudem asi kupovať. Lebo nie som štíhla, takže ja už som s doterajšími striami kamoška už dávno. 🙂 Asi budem krémovať len s Niveou a hotovo.
@tinal ja tiez nie som stihla - ani nahodou, no na prsiach sa mi uz objavuju prve strie a to uz mesiac sa kremujem, tak preto skusam ten elasti-q krem nahradit niecim inym... mam strie este z puberty na krizoch, stehnach a bokoch, tak mam des a hruzu z myslienky, ze by to bolo este horsie... 😲
ahoj mirka, ja som to mavala pri prvom synovi, moze sa ti natahovat maternica, ale skus mu zavolat za to nic nedas, a budes v klude a spokojna-
@s_helienka Jediné čo ma teší je, že mi sestrička povedala, že ženy s mojou postavou veľmi nepriberajú. Dúfam, že to tak aj bude!!!! Som zvedavá 11.2. ďalšia poradňa. No ja mám väčšinou strie na bruchu a bokoch, na stehnách nie, tam je iná diagnóza. 🙂
@tinal no, kazdy mame nieco ine 🙂
ahojte baby. No tým striám by som sa aj ja chcela vyhnúť. Moja mamička má strie všade 🙂 teda na prsiach a brušku.
Na nohách žiadne, tam tiež ani stopy po celulitíde a to vôbec necvičí. Takže ak to je genetika, mám sa načo tešiť. Ale ja a maminka máme uplne iné postavy, ja som skôr po otcovi. Vysoká a chudá. Maminka zasa maličká a má bruško a väčšie prsia, ja nemám prsia žiadne 🙂) dokonca ani teraz 🙂 tak po pôrode Vám dam vedieť ako som dopadla.
zatiaľ nemám žiadne, lenže ono to vypukne tak zrazu keď poriadne spuchnem 🙂 Hlavne ale nech je mimi zdravučké,
strie nie sú dôležité. Zdravie miminka je úplne prvoradé, takže ak mám mať strie nech mám.
A dnes som bola na odber krvi. Neviete náhodou čo všetko idú vyšetriť? Nechcela som sa pýtať, lebo som bola len so sestričkou a bolo tam veľa ľudí. Som na konci 16 týždňa. Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂
ked sa uz bavite o striach, neviete mi poradit nejaky krem, s ktorym mate dobre skusenosti. ja sa zatial nicim nenatieram, ale uvazujem, ze zacnem.
áno kúpila som si kvalitný krém od Biodermy. stál 25 eur. Biodermu ale používam už dlho, mám od nej skoro všetko, odlíčovadlá, krémy, atď. a som s ňou spokojná. Tak uvidím, čo urobí so mnou tento krém 🙂 Odporučila mi ho aj farmaceutka. Vraj jej veľmi pomohol. No, veď čas ukáže či mala pravdu 🙂

ahoj, ahoj...takze vas vsetky zdravim, dnes som tu prvykrat...tak dufam, ze sa k vam mozem vsuchnut 🙂