Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Aj baby pracujete? Alebo ste väčšina už doma na rizikovom?
@rianka7 možno sa meno podarí presadiť,u mňa sa nepodarilo a tak sa náš prvý syn volá po mojom mužovi,po jeho otcovi,dedkovi,no aj po mojom otcovi a dedkovi aj prastarý otec z mojej strany,ťakže pokračuje do dalšej generácie 🙂 a navyše moje narodeniny sú v čase ich menín,čo je tiež sranda.
Ja inak tiež ešte pracujem, takisto administratíva a plánujem asi až do mája. Veľa záleži aj od toho ako sa budem cítiť. Ale ak to bude ako teraz, tak to bude na parádu 😀
@rianka7 ale som nakoniec aj bola rada,že sa tak volá,iné meno by mu ani nepasovalo,pre druhé som našla chl.meno ja,pretože na chlapca m.muža zatial nič neoslovilo a na 1 dievč.mene sme sa zhodli obaja. Tak uvidíme čo a ako všetko dopadne,ale je to super pocit,ked matka už vie koho čaká.
zdravim vsetky nemozem povedat ze som tu dlho nebola skor ze som dlho nic nenapisala stale som cakala na to aby bolo vsetko ok a iste..... po 2 potratoch sa clovek sprava inak ale uz verim ,ze to vide 😉zatial je vsetko ok vsetky testy co boli boli ok aj sme ho videli .Osobne si myslim ze to bude chlapcek 🙂ale dozvieme sa 25.2 tak sa tesime. Kupila som si fetal doppler tak vzdy ked mam obavu ze sa nieco deje tak si vypocujen jeho sdrdiecko a hned som kludnejsie 😅 .Tiez mavam bolesti v podrusku ale nic hrozne pridu a oddidu horsie je to z bolestou hlavy ktora sa opakuje ☹ chcem sa opytat beriete vzdy vitaminy ja som sa rozhodla nic tento krat nebrat vsetko co je umele nechcem verim ze babo si vezme co potrebuje z pestrej stravy.
@lucylulu ahoj, ja beriem kyselinu listovu a femibion - vit. pre tehulky a probiotika, ale tie som brala aj pred tym 🙂 drzim pastiky 😉
@s_helienka dakujem aj tebe 😉
Mna tiez nafukuje snad po vsetkom a vecer to brusko skutocne vyzera ako v siedmom mesiaci. A vlastne ani nie vecer, uz okolo obeda. Dnes rano som zjedla dva krajce chleba s tvarohovou pomazankou a tak mi z toho bolo zle. Mam pocit ze mi travenie funguje snad na 30 percent, hoci nevolnosti uz nemam. Staci trosku viac zjest, skombinovat alebo jednoducho mi to jedlo nezapasuje a uz ma tlaci zaludok alebo mam krce a sedim na zachode. Jedine pozitivum je ze aspon to teda zo mna vyjde, lebo inak mam tendencie k zapche. Takto som to pred tehotenstvom nemala, tak dufam ze sa to po porode opat upravi aj s mojou pomocou.
Ja idem na ultrazvuk v piatok, zatial nevieme co to bude. Gratulujem vsetkym ktorym to uz vedia a deticky vyzeraju byt zdrave.
ahojte baby, v dobrom zavidim tym co uz vedia co nosia pod srdieckom...my sa dozvieme az o mesiac, ale hlavne nech je zdrave...zajtra si mam volat o vysledky z TT tak uz ma chytaju depresie ci nerobim nieco zle ci neublizujem nejak babu...aj napriek tomu ze lekarka povedala, ze vsetko je ok a nemusim sa bat uz ani potratu...ja som nafuknuta takmer kazdy vecer svagrina sa zo mna smeje ze som uz ako maly slon :D a vitaminy som brala prve 3 mesiace teraz sa spolieham len na to co papam :D
ahojte kocky...mne mal doktor volat ohladom triple testov a nevolal tak je asi vsetko ok,tak som rada 🙂 snad uz nezavola..ja tiez neberiem ziadne vitaminy..aj ked sa mi zda ze by som mala...sice kazdy den pijem cerstvu stavu z ovocia a dokonca aj mlieko mi zachutilo 😀 co ja som predtym vobec nepila..vsetkym ktore cakaju dievcatka tisko zavidim 😠 a blahozelaam 🙂 ja strasne tuzim po dievcatku...uvidime o dva tyzdne co nam doktor povie...

@rianka7
dakujem za info, tak to fakt netrvalo moc dlho 🙂