icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zuzula221
9. feb 2011

@s_helienka no veru pokoj... to je spravne slovo... lebo akoze uz som si aj zvykla, ale ked sa k tomu pridaju bolesti v podbrusku a v krizoch vzdy sa zlaknem ☹ ... a papam vsetko co pride 😀

zuzula221
9. feb 2011

@monilik
@salinka28
@sandy5 dakujem vam vsetkym... ste zlate 🙂

zuzula221
9. feb 2011

@rianka7 gratulujem k chlapcekovi 😉

zuzula221
9. feb 2011

@salinka28 ja nie som zamestnana, pretoze som hned po vysokej skole isla na MD 😀 a teraz po dalsej MD pojdem na druhu 😀 ... a ani na rizikovom nie som... no platim si DNP, takze teraz som na PN 😅

zuzula221
9. feb 2011

@lucylulu ahoj, aj ja ti drzim palce a viem sa vzit do tvojej situuacie 😒 to iste zazivam aj ja... ja beriem na predpis kyselinu listovu a sama som si kupila calibrum pre tehotne (teraz calibrum mamy)... po poslednych krvnych testoch mi lekarka nasadila este aj zelezo a po hospitalizacii v spitali mi nasadila magnezium... takze tych liekov mam neurekom 😠 ... ale tak zatial babatko je v poriadku a to je podstatne...

monilik
9. feb 2011

dievcata, tripple testy mame negativne, takze sme zas o kusok kludnejsi 😀

rianka7
9. feb 2011

@zuzula221 dakujem 🙂
@monilik super 😉

salinka28
9. feb 2011

@monilik, no super, ja ešte výsledky nemám, resp som tam zabudla dnes zavolať...ale podľa mňa keby bolo niečo zlé už by dávno volali 😉

salinka28
9. feb 2011

@zuzula221, no vidím že ty si užívaš jednu materskú za druhou 😵 ale je to určite tak lepšie keď je mama doma s deťmi čo najdlhšie ako sa len dá

monilik
9. feb 2011

@salinka28 😀 ja som mala volat az v piatok ale nevydrzala som 😀

majkabudka227
9. feb 2011

Ja ešte tiež nemám výsledky tripple testov, už je tomu snáď 5 týždňov, ani som nevolala, v podstate mi je to jedno, aj tak im nedôverujem.

s_helienka
10. feb 2011

ahojte, nemate nejaky osvedceny sposob na liecenie nadchy? ja som uz uplne zufala a navyse strasne sucho mame v byte. neviem sa zbavit zvys. teplot, este stale sem-tam zakaslem poriadne a hrdlo a krk ma boli, co sa necudujem, mam tam uplne sucho, hlavne v noci, ked dycham ustami ☹

sandy5
10. feb 2011

@monilik super 🙂 ja musim vydrzat do utorka...

romanecka
10. feb 2011

@s_helienka ahoj, ja som to síce zastavila hned na zaciatku takymi cmulacimi tabletkami: Propolky- na baze propolisu a vcelich produktov, preslo mi z toho hrdlo hned. A nos vyplachovat vodou s rozpustenou morskou solou. Viac pre tehotne asi nie je povolene :( No a teplotu len vylezat, myslim ze je povoleny paralen... nie som si ista. Liecte sa a pekny den!

monilik
10. feb 2011

@s_helienka a aku vysoku mas teplotu? lebo v tehotenstve je teplota vseobecne zvysena na uroven cca 37 stupnov.
sucho v byte sa da vyriesit aj tak, ze budes na radiator davat mokry uterak a treba vela vetrat. upchaty nos mam stale aj ja, navyse mi tecie casto krv z nosa, je to sposobene tym ze mame silno prekrvene sliznice. no a na to hrdlo a kasel asi treba zajst do lekarne a skusit sa poradit co by si mohla. mne pomaha teple mliecko s medom a maslom.
tie propolky co pise @romanecka som uz pocula od viacerych ze im pomohli, tak vyskusaj. prajem skore uzdravenie! 😉

s_helienka
10. feb 2011

tie uteraky akosi uz nezaberaju a teplota je medzi 37-38, aj ked vacsinou je to okolo 37,x. teple mliecko neznasam uz od malicka. na ten kasel si davam Hedelix a stodal, no pomaha to len ciastocne ☹ tie propolki urcite vyskusam, dakujem Vam pekne 🙂

sandy5
10. feb 2011

@s_helienka len na tu teplotu si davaj pozor lebo od 38 vyssie uz to moze byt pre babo nebezpecne, takze ju treba zrazat... drzim palce nech sa tej choroby cim skor zbavis

simib
10. feb 2011

Ahojte 🙂 Môžem sa k Vám pridať?Tiež mám termín v júly.Som z BA. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

t1nulka
10. feb 2011

@s_helienka
@sandy5
@simib ahojte babule 🙂 uz davno som sa tu neobjavila, a ake spolubojovnicky som hned objavila 😀 ktora sa chystate rodit na Antolskej? mozno sa tam stretneme osobne 🙂

s_helienka
10. feb 2011

@t1nulka aj moj gynekolog sa ma predvcerom pytal, ze kde chcem rodit... co ja viem??? ☹ to uz teraz treba riesit? kde v BA je najlepsie? 😕

s_helienka
10. feb 2011

@simib ahoj simi, vitaj 😀

t1nulka
10. feb 2011

@s_helienka no to ja neviem kde je najlepsie, ale do Ruzinova by som po skusenostiach na inych oddeleniach nesla... takze antolska alebo kramare... kramare mame daleko a na antolskej mam znamu, takze u mne je rozhodnute asi tak na 80% 🙂

slniecko612
10. feb 2011

@s_helienka ja som mala tiez odporucenu antolsku, alebo kramare. Co sa tyka ruzinovskej, pocula som, ze tam nemaju dostatocne pristroje, ak by babatku nieco bolo po narodeni a aj tak v pripade, ze by mu nieco bolo, odviezli by ho bud na antolsku alebo kramare. Ale neviem co je na tom pravdy. tiez este nie som rozhodnuta.

sanik
10. feb 2011

s_helienka
vyskusaj tie propolki alebo aj stodal sirup na kasel je vyborny. Je to homeopatikum a aj detske kvapky nasivin mozes do nosa. Ja som ich sama osobne brala a babo je zatial v poriadku. Mozes ich max. 2x-3x do dna uzivat. Mne velmi pomohli. Ja tiez casto bojujem s nadchou, lebo maly je casto chory a hned to vsetko od neho teraz schytam aj ja.
a tiez nudzovo aj paralen mozes, tak ak by si mala teplotu nad 38C
tak sa rychlo vyliec

sandy5
10. feb 2011

@t1nulka no ja som zas na 80% rozhodnuta pre Kramare... tak uvidime ako to dopadne 🙂 este mame cas

simib
10. feb 2011

No ja som rozhodnutá pre kramáre.Rodila som tam aj Simonku a bola som spokojná a teraz je tam ako pôrodná asistentka moja kamoška,takže nieje o čom.Jasné Kramáre 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

luc771
10. feb 2011

Ahojte, ja som tiez na zaklade odporucani na 100% rozhodnuta pre Kramare, nepoznam tam nikoho ale chvalili mi kamosky a svagrina co tam rodili porod aj predporodnu pripravu. Len sa trochu bojim ze bude naval a nebude volny nadstandard 😠

simib
10. feb 2011

@luc771 Tam je aj nadštandart?Keď som tam rodila ja pred 8 rokmi tak ešte nebolo a aj tak tam bolo skvele.Od prípravy až po novorodenecké odd.

sandy5
10. feb 2011

@simib je tam 🙂 aj ja by som radsej nadstandard, ale ked bude natresk budem musiet aj normalne vydrzat... aj mne Kramare chvalili kamosky aj svagrina. Ze aj sestricky boli uplne super. Tie tam nikoho nepoznam, ale tak snad uz ma nejako odrodia 😀

simib
10. feb 2011

Aha myslíte nadštandartná izba po pôrode už.Aby ste boli samé na izbe.Tak to ano. 🙂 🙂 🙂 Ja som bola aj vtedy sama,lebo nebolo tolko mamičiek. 🙂 🙂 🙂