icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

akatka
20. feb 2011

@zuzula221
Zuzi, ako zistim na ktorej strane mam miminko, ked ma este nestuchlo? 😀

maricom
20. feb 2011

@zuzula221 no mňa viac šťuchá do prava, ale ešte neviem čo to bude, jaj to až 10.3. aôe už sa neviem dočkáááť, ako to vychádza vlastne: napravo sú ... ???

janushkabb
20. feb 2011

aky prieskum??...ak smiem vediet 🙂

lucyka1
20. feb 2011

@zuzula221 ahoj. ako zistim kde je umiestnene babo? ci to mi povie len doktor?

alexksa
20. feb 2011

@akatka no baby ja idem na morfolog. utz v stredu a neviem o tom, ze by som mala nieco platit. Myslim, ze je to hradene, a ze je to povinne. Moj lekar ma na svojej stranke uverejnene vysetrenia, ktore sa robia pocas tehu a utz su 3 x a to okolo 12 tt, 20 tt, a 32 tt....dam Vam vediet po strede 🙂

akatka
20. feb 2011

@alexksa
Aj ja idem v stredu k Dr. Mam poradnu, ale ci mi bude robit UTZ, tak to netusim. Uvidime 🙂

lusia30
20. feb 2011

Ahojte zienky...je mozne,ze som v piatok citila pohyby pocas celeho dna ( podla poslednej mens. 18tt podla dr.19tt )...vcera nic a dnes asi len dva - tri krat ???...ja len ci si to uz tim stalim ocakavanim nenamyslam 🙂

alexksa
20. feb 2011

@zuzula221 no je to zaujimave......ja netusim, na akej strane sa babo nachadza, lebo pohyby moc necitim, teda nie som si ista, ale ak su to pohyby tak skor nalavo, a panva ked ma boli tak lava strana.....takze mohlo by byt viac na lavej strane? no uvidime v stredu, hadam uz budeme vediet co to bude, a podla toho prieskumu by mal byt chlapcek, tak sa moj manzel teda potesi, lebo on chce chlapca.....takze, potom Vam dam vediet, ci to plati

akatka
20. feb 2011

@lusia30
Lusia, ja sa tiez stale sledujem a ruku mam na bruchu vzdy ked mozem... Tiez sa mi zdalo, ze som citila pohyby, ale potom som si vravela, ze to mi asi vrzga guma na gatoch 😀 Ja fakt neviem ci to bol pohyb alebo nie 😅

lusia30
20. feb 2011

@akatka 🙂 🙂 🙂 no ja uz som tehotna bola...ale tam ked som zacala citit pohyby som vedela,ze je to ono 🙂 🙂 🙂 ale teraz stale neviem...no v piatok sa mi uz zdalo,ze je to ono...dost casto som to citila alebo necitila???...ale od vtedy neviem neviem 😒 😒 😒 uz som sa zacinala tesit....ze si vecer lahnem a Karolinka sa bude vytesovat so mnou ,ked babatenko zakopka 🙂

cherryl
20. feb 2011

júúújky aké krásne keď sa to tu v bruškách už hýbe 🙂ajkeď od prvých pohybov som mala obrovské bolesti v krížoch pomaly to ustupuje a teším sa na morfo ako malá 🙂

lusia30
20. feb 2011

@cherryl veru je to krasne...a hlavne ked si si uz ista pohybmi 😀 😀 😀 a na to morfo sa uz aj ja velmi tesim...konecne zasa uvidim nasho malickeho chrustika a snad sa nam uz aj ukaze 🙂

janushkabb
20. feb 2011

no ja som si tiež nie istá či tie pohyby sú od bábenka alebo mne črevá krúti...ale podla opisov mi moj doktorko povedal že je to ono 😀 ..len priatel je tiež nešťastný z toho že to necíti..napr.ja cítim,ale tiež rukou to neucítim - vraj ako prvprodička sa nemám čoho báť - až do 25tt mám čas 🙂 ..vraj...

zuzula221
20. feb 2011

@akatka podla toho, kde ti beha dr s ultrazvukom... ak ti pozera babatko viac na pravej strane, tak je napravo... alebo v tehu knizke pri polohe mas napisane tiez... 😉

zuzula221
20. feb 2011

@maricom ak ta kope napravo tak tam ma nozicky, ale inak je chrbatik ulozeny nalavo... tak by to mal byt chlapcek... co mas uvedene v tehu knizke pri polohe? lava alebo prava? 🙂

zuzula221
20. feb 2011

@janushkabb no jedna babenka tu davnejsie robila prieskum o tom, ze bodla polohy babatka v maternici kedysi porodne baby urcovali pohlavie babatka... a zatial to vyzera, ze to fakt funguje

chlapci su ulozeny nalavo a dievcata napravo v matkinej maternici 🙂

lusia30
20. feb 2011

@janushkabb ja to zatial citim dolu v podbrusku...tak si myslim,ze by to mali byt pohyby...no co uz, tak si pockame este dva - tri tyzdne,aby sme ho citili aj rukou...a aby ho citili aj nase polovicky, ci deticky 🙂 ***hlavne aby boli zdravucke***no nie 😉

zuzula221
20. feb 2011

@lucyka1 mas to uvedene v tehu knizke... ak nie tak podla toho, na ktoru stranu ti dr priklada utz 😵

zuzula221
20. feb 2011

@alexksa ak citis pohyby viac na lavej strane, t.zn. ze tam ma nozicky 🙂 , takze chrbatikom je ulozene napravo a t.j. dievcatko 😉

janushkabb
20. feb 2011

uau...tak to si musím dnes preskúmať kde cítim bábo 🙂 ...a zajtra uvidíme či sa potvrdí 🙂

lusia30
20. feb 2011

@zuzula221 no musim pozriet do knizky 🙂

akatka
20. feb 2011

@zuzula221
Mne este UTZ nerobili cez brusko 😨 Robili mi meranie NT, ale to mi behal Dr. sondou po celom bruchu 😀

zuzula221
20. feb 2011

@lusia30 @akatka tak sa len pozrite do knizky, ci tam mate nieco uvedene 😀 , alebo sa nechat prekvapit 😅

akatka
20. feb 2011

@zuzula221 Priam som to dostudovala, polohu tam este nemam zaznacenu... Takze zrejme v stredu, juchuuu 😀

alexksa
20. feb 2011

@zuzula221 no tak to som fakt zvedava, uz sa neviem dockat co to bude 🙂 kamoska caka dievcatko aj okolie co pozna, tak tvrdi, ze tento rok je "dievcensky".....no aj toto by sme mohli zistovat, co poviete?

lusia30
20. feb 2011

@zuzula221 ☹ je to tam tak nezrozumitelne napisane (hrozny skrabopis)...ale asi to bude v lavo...i ked som si tym nie velmi ista 🙂

zuzula221
20. feb 2011

@akatka @alexksa tak dajte potom vediet, ci vam to pasuje 😎
@alexksa mozme aj to pozistovat 😀
@lusia30 tak potom by to mal byt chlapcek 😵

alexksa
20. feb 2011

🙂 no vidite, jedno alebo druhe.....dam vediet 🙂

lusia30
20. feb 2011

@zuzula221 ja mam taky pocit, ze by aj mohol...bo teraz v tomto tehotenstve mam brusko uplne ine...velmi rychlo mi zacalo vytrcat...pri Karolinke som priberala vsade mozne...hlavne do bokov mi to slo a teraz vsetko najprv do prs a potom do brucha...tak uvidime co povedia na sone 2.3. ....tak ale mne by nevadilo ani dievcatko...hlavne je zdravie nech je tam cokolvek 🙂

zuzula221
20. feb 2011

@lusia30 tak to ano... zdravie je nadovsetko dolezite 🙂