Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
aky prieskum??...ak smiem vediet 🙂
@akatka no baby ja idem na morfolog. utz v stredu a neviem o tom, ze by som mala nieco platit. Myslim, ze je to hradene, a ze je to povinne. Moj lekar ma na svojej stranke uverejnene vysetrenia, ktore sa robia pocas tehu a utz su 3 x a to okolo 12 tt, 20 tt, a 32 tt....dam Vam vediet po strede 🙂
Ahojte zienky...je mozne,ze som v piatok citila pohyby pocas celeho dna ( podla poslednej mens. 18tt podla dr.19tt )...vcera nic a dnes asi len dva - tri krat ???...ja len ci si to uz tim stalim ocakavanim nenamyslam 🙂
@zuzula221 no je to zaujimave......ja netusim, na akej strane sa babo nachadza, lebo pohyby moc necitim, teda nie som si ista, ale ak su to pohyby tak skor nalavo, a panva ked ma boli tak lava strana.....takze mohlo by byt viac na lavej strane? no uvidime v stredu, hadam uz budeme vediet co to bude, a podla toho prieskumu by mal byt chlapcek, tak sa moj manzel teda potesi, lebo on chce chlapca.....takze, potom Vam dam vediet, ci to plati
@akatka 🙂 🙂 🙂 no ja uz som tehotna bola...ale tam ked som zacala citit pohyby som vedela,ze je to ono 🙂 🙂 🙂 ale teraz stale neviem...no v piatok sa mi uz zdalo,ze je to ono...dost casto som to citila alebo necitila???...ale od vtedy neviem neviem 😒 😒 😒 uz som sa zacinala tesit....ze si vecer lahnem a Karolinka sa bude vytesovat so mnou ,ked babatenko zakopka 🙂
júúújky aké krásne keď sa to tu v bruškách už hýbe 🙂ajkeď od prvých pohybov som mala obrovské bolesti v krížoch pomaly to ustupuje a teším sa na morfo ako malá 🙂
no ja som si tiež nie istá či tie pohyby sú od bábenka alebo mne črevá krúti...ale podla opisov mi moj doktorko povedal že je to ono 😀 ..len priatel je tiež nešťastný z toho že to necíti..napr.ja cítim,ale tiež rukou to neucítim - vraj ako prvprodička sa nemám čoho báť - až do 25tt mám čas 🙂 ..vraj...
@janushkabb no jedna babenka tu davnejsie robila prieskum o tom, ze bodla polohy babatka v maternici kedysi porodne baby urcovali pohlavie babatka... a zatial to vyzera, ze to fakt funguje
chlapci su ulozeny nalavo a dievcata napravo v matkinej maternici 🙂
@janushkabb ja to zatial citim dolu v podbrusku...tak si myslim,ze by to mali byt pohyby...no co uz, tak si pockame este dva - tri tyzdne,aby sme ho citili aj rukou...a aby ho citili aj nase polovicky, ci deticky 🙂 ***hlavne aby boli zdravucke***no nie 😉
uau...tak to si musím dnes preskúmať kde cítim bábo 🙂 ...a zajtra uvidíme či sa potvrdí 🙂
🙂 no vidite, jedno alebo druhe.....dam vediet 🙂
@zuzula221 ja mam taky pocit, ze by aj mohol...bo teraz v tomto tehotenstve mam brusko uplne ine...velmi rychlo mi zacalo vytrcat...pri Karolinke som priberala vsade mozne...hlavne do bokov mi to slo a teraz vsetko najprv do prs a potom do brucha...tak uvidime co povedia na sone 2.3. ....tak ale mne by nevadilo ani dievcatko...hlavne je zdravie nech je tam cokolvek 🙂

@zuzula221
Zuzi, ako zistim na ktorej strane mam miminko, ked ma este nestuchlo? 😀