Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@slniecko612 napravo ti mohla robit utz kvoli tomu ze tam ma nozicky - aby zistila co sa mu tam nachadza 😀 ... tak podla toho to znamena, ze chrbatik a hlavicku ma na opacnej strane - vlavo.... a to je chlapciatko 😅
@s_helienka to je v pohode, že to cítiš dole, ja som mala pociť, že mu tie nohy už pomaly trčia von 😀
@zuzula221 jasne dám, len to ešte potrvá do 10.3. jaj dúfam, že nebude problém vidieť drobátko moje malinké
@maricom @zuzula221 no a dnes to citim pomaly nad pupkom, to take velke ani nemoze byt... 😕 rozmyslam, ci len nemam suchu kozu, ze by sa mi tahala ci co 😀 ale tak snazim sa verit, ze to je mimco, lebo to citim zvnutra, nie zvonka...
no ale ked to tak mam zovseobecnit, citim to viac k lavej strane, takze potom snad 11-teho po morfologickom doplnim nejako tvoju statistiku zuzula 😅 takze podla tvojich zisteni to vyzera na dievcatko? 🙂
"kolegynky" z BA... kde sa daju za normalnu cenu nakupit tehotenske oblecka? bola som v auparku a rifle tam mali za 60€, a neboli zrovna dokonale, ale mne sa to zda byt trochu vela na tych par mesiacov, mozno len tyzdnov, ked to zle odhadnem... no ani zo sekaca nechcem a z internetu sa bojim... mate nejake napady ci rady? alebo sa mam zmierit s realitou, ze vsade je to rovnako? 😕
babenky vcera som pisala o tych pohyboch ci neviem ci su to pohyby a predstavte si vecer ked som lezala uz v posteli sa chrustik rozkopkal...som ho uz krasne citila 🙂 asi si to uz rozmyslel, ked som na to tolko cakala 🙂 tak som sa strasne vytesovala ... ani si neviete predstavit ako 😀
@zuzula221 ja som pri Karolinke nemala nejak vyrazkovu plet...len mi sused povedal,ze som oskaredela,ze to bude baba a aj tak bolo...a teraz mam kazdu chvilu nejake vyrazky a to nielen na tvary ale aj na chrbte a dekolte co som nikdy nemavala ☹ snad sa to casom ukludni, ked vykukne slniecko...a vcera som uz citila konecne kopkanie...ale asi to bolo skor v strede...mozno aj trosicku malicko na pravo...tak snad aj chlapcek to bude 🙂
@lusia30 JA mam presne toto iste... tvar mam ako tak v pohode, sem-tam nejaky vyrazka.. Ale dekolt a chrbat je na zaplakanie 😠 😢 My mame asi nejako maleho pohodaka, lebo ziadne znacne pohyby necitim... obcas ma pichne na pravej strane ako keby mi zatlacil na vajecniky, tak neviem co to moze byt. Ale chcem sa vas opytat kocky... Casto ma pobolieva tesne pod bruchom ako keby som mala plny mechur... Vy nic take nemate? V stredu idem na poradnu, tak sa chcem na to opytat, ale aj tak.. Dufam, ze nemam nejaky zapal ☹
@s_helienka a v akom obchode si tam bola? lebo tie speci s materskymi vecami byvaju predrazene. Viem, ze kamosky kupovali v H&M alebo v Peacocse. Bola si aj tam kuknut? Ja som zatial nic tehotenske neriesila, lebo sa zmestim do vsetkych veci a neskor budem nosit leginy a hotovo. Maximalne si kupim nejake saty, ktore unosim aj po porode ako normalne.
@s_helienka a v C&A si nic nenasla? Maju tam toho dost, ja som si tam kupila mencestraky za 30 EUR a maju aj dziny v podobnej cene myslim... take s tym obycajnym latkovym pasom s gumou, ktore sa nedaju regulovat.
@akatka nic si z toho nerob...pohyby kazdu chvilocku pridu...mozno je babenko mensie a preto ho tolko necitis...myslim,ze kazdym dnom to pride ...a mozno to pobolievanie je natahovanim a zvacsovanim maternice, tak sa velmi nestrachuj ale doktorovi to povedz, on ta urcite pre istotu vysetri a povie ti co je vo veci...ale drzim palce aby to nic vazneho nebolo...
@lusia30
Dakujem 🙂
Dnes mi tiez dali zabrat z ambulancie. Volala mi sestricka, ze mi v labaku neurobili testy na vyvojove vady. Tak zajtra rano idem znova na krv a znova budem cakat na vysledky... Ja len dufam, ze mi nezatajili nejake zle vysledky a chcu si to este raz overit ☹
No a v stredu poradna, tak uvidime... Uz sa tesim na drobca ako ho zasa uvidim 😵
@akatka nestrachuj sa ...urcite sa stala len nejaka chyba...ale aj keby si mala nejake zle vysledky este stale to nic neznamena...mam kamosku, ktora mala zle vysledky na dauna a malicky je zdravucky a krasny...a tiez som citala tusim to bolo aj tu na konikovi...pisala mamicka dvoch deticiek a cakatelka na tretie,ze pri vsetkych mala zvysene hodnoty a ze pri tomto tretom si uz z toho nic nerobi...pretoze tie dve ma zdrave...drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku tak ako ma byt 😉
@s_helienka ak ta to stekli ci kopka vlavo, tak tam by malo mat nozicky 😀 a ulozene je vpravo - to je dievcatko 😅
ahojte baby,,,..tak už vieme čo to bude...budeme mať BABU!!!! 😀 😀 😀 ...malá Ema to bude 🙂 ...
@janushkabb gratulujem 😀 ... a ak smiem vediet kvoli statistike, kde ho mas ulozene?... na ktorej strane ti viac doky behal s utz? 😅
na pravej mi behal viac.... 😉 ...a je otočená dole hlavičkou 🙂
@janushkabb jeeeeeeeeeeeeeej 😅
ako to vychádza v tvojej štatistike? 🙂 ...ako to robíte ked odpisujete len jednej,ze to dá tak spolu do kopy...ze pre koho to je tá správa - nejaka som ti blbá z toho 🙂 😀
takze stav zatial mojej statistiky o polohe 15 : 2 😀 ... tak to je zatial vysledok, ktory potvrdzuje chlapci vlavo, dievcatka vpravo 😵
@janushkabb pod prispevkom na ktory chces odpovedat je modrym oznacene "odpovedz" a na to kliknes a hodi ti to meno tej osoby, ktorej chces odpovedat 😉
ahaaaaaaa :D ..dakujem
@janushkabb tak gratulujem!
dakujeme 🙂

@maricom tak potom mi daj vediet, ci je to teda chlapcek :D... dala by som to do statistiky, ktoru robim :D