Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@janushkabb u nas to treba pred porodom odovzdat sestricke, tak asi pred 🙂
ahojte babulky, zacali ste uz s nákupom nejakej tej výbavičky pre vasich drobčekov? ...alebo robite len prieskum čo budete potrebovat? Ja už by som aj začala pomalyčky... nie je priskoro?
no ja som sa len nedávno dozvedela že to bude baba - ale vecičky obzerať som začala už skôr - no a teraz pomaly začíname s nakupovaním..vyhliadli sme si na nete,spísali zoznam a pomaly začíname 🙂..mne tiež všetci že mám ešte času -ale nechcem nechať všetko na poslednú chvilku...a urobí to radosť aj nám aj malô potešíme 😝
supeeer, všetky ste ma potešili, lebo už ma chytá šábes a strasne sa teším na tie veculienky majinké...😉 a hlavne tiež si nechcem nechat vsetko na poslednu chvilku.. Pytam sa na výbavičku a priom kočík už mame kupenýý 😀 😀 😀 koza som... 😀 .. ale bolo to inak s kocikom, bola o výhodna kupa typu "teraz, alebo nikdy"
@januska712 dakujem....no ja beriem od zaciatku tehu femibion a nechcem sa velmi napchavat vitaminmi v tabletkach, radsej ich papam v strave.....ja bohuzial pracujem s ludmi, a tam sa niekedy tomu nevyhnes, aby na Teba neskocil nejaky bacil.....chvalabohu som bola chora a na antibiotikach iba raz, tento vikend na mna tiez nieco liezlo, ale preslo to a dufam, ze uz aj vdaka tomu postupnemu oteplovaniu uz chora do konca tehu nebudem a zacnem chodit castejsie von na prechadzky a tak....ale vdaka.
@luc771 no ja som ho cmulala zo zaciatku tak kazdu hodinu az dve, podla toho ako som si spomenula alebo medzi jedlom....a ked som citila zlepsenie cas medzi davkami som predlzovala az som prestala, lebo uz som fit. Takze som ich cmulala asi 2 dni. S tym jedlom si nerob velky problem, kedze teraz jeme casto....len si ho nedavaj hned pred jedlom alebo hned po jedle, ale daj si odstup aspon 15 min....to uvidis, podla toho ako Ti bude, ale verim, ze Ti to pomoze. Drzim palce
@tamtamka26 jeeej, ako citis tu stikutku babatka?
@miskadusko ahoj. mozes, aj ja som ho brala.
@janushkabb mne zasa kamoska uz trubi do hlavy, ze ci som sa zblaznila ked nic nemam, ze uz mam cas nakupovat, ze kedy to chcem potom vsetko na poslednu chvilu zhanat... no a vyber si 😀
@alexksa no ja už to viem rozpoznať, keďže aj malá mávala aj 5x za deň, cítiš to ako natriasanie telíčka v pravidelných rytmických intervaloch.... presne po niekoľkých sekundách sa to opakuje. našťastie v noci malo len cca. 10 min., potom prestalo 🙂
@akatka mozno ma kamaratka pravdu....ja som bola od nakupov ukratena, tiez som si to nechavala na neskor a nakoniec som skoncila pri kludovom rezime, lebo som sa otvarala uz v 5-tom mesiaci a moja cesta bola len z postele do kupelne a kuchyne.....vsetko kupoval mm a jedine kocik som bola s nim 😒
@katren hmm, ty to vies aspon posudit ci je nieco v neporiadku... Teda si myslim.. Ked som bola v stredu na poradni, tak bolo vsetko OK. Dokonca sme boli o malinko vacsi ako mame termin... Ale asi nie o vela, ked to lekarka nepoznacila nikam... Tak asi este tyzdne s tym 3D pockam... Ku komu si objednana na 3D?Ja k Dr. Hlavacikovi 🙂
@alexksa
aj na mňa začina niečo liezť .. necitim sa dobre... citim že niečo do mna ide musim jesť veľa ovocia nechcme byť chora... a inak ako sa mate??D:
@alexk
babenky aj ja som v 21 týždni a moja pleť vyzerá ešte horšie ako ked som nebola tehotná... a zatial to vyzerá na dievčatko ale dnes idme na 4D sono aby sme sa uistili.D: 🙂
babulky mna caka dnes poradna a tak dufam ze nam pan dr povie co cakame 🙂 drzte palceee az to je dievcatko 😠 😀
@sisanka
držíme palce potom daj vedieťD:D
ahojte baby 🙂 ..chcela by som sa opytat som prvorodička a uz dve noci nemozem spávať na pravom boku - potom ma strašne bolí bruško - akoby som ho mala natiahnuté,alebo čo,ale pri tom som v polohe so skrčenými kolenami...aj dnes ráno ked som sa prehadzovala strašne ma pichlo v brušku - je to normálne akože tým naťahovaním maternice,alebo mám ísť radšej k doktorovi...bojím sa aby to nebolo nič vážne...je to naše prvé bábo a nechcela by som aby boli nejaké problémy,ale zase nechcem ani zbytočne stresovať...poradíte? ☹

júúj a rada by som ešte vedela - nakolko nie sme zosobášený s priatelom,potvrdenie o určení otcovstva sa vybavuje pred alebo po pôrode??