Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Aj ja som júlová =)
Aj ja som júlová =)
@jamocka4 Gratulujem Erička moja zlatá - aj ja som júlová 🙂 Vitaj v klube!!! Takže asi sa stretneme aj v špitali... Ja mam termín 16.júla 🙂 Fakt sa teším a gratulujem Vám 🙂 cmucik
Ahojte, zas som tu po pár dňoch a od posledných info u mňa nič nové. Chcela som sa popýtať či už riešite výbavičku a kočíky? ja som mala nejakých 5 vybratých podľa internetu a po rozhovore so zaškoleným personálom v predajni som skončila iba pri jednom(brio go) a ešte jednom (inglesina avio) ktorý by ma predtým ani nenapadol lebo všetky ostatné z nejakého dôvodu neodporučil a tak sa chcem inšpirovať vami ostatnými, tak dajte rady a inšpirácie 🙂. Čo sa týka výbavičky tak som pomaličky začala nakupovať, ale skôr ako by som mala mať radosť tak skôr ma z toho bolí hlava lebo neviem čo treba a čo nie (tie všeobecné zoznamy na internete mi prídu dosť strohé a že je toho málo) a hlavne koľko čoho, ani sa nemám s kým v okolí poradiť ☹
ahojte, moze ma takto skoro "steklit" mimi uz nad pupkom... asi 5 cm smerom doprava... 😕
@lusinda24 Ahoj, my vybavicku zatial nekupuje, zatial len obzerame co sa nam paci. Vzhladom k tomu, ze som velmi nerozhodna, tak si myslim, ze ja budem kupovat asi az v 8 mesiaci 😀 Ale kocik som mala vybraty, chcela som kupit Concord Fusion, teraz je v akcii za 666 €, uz som si ho chcela objednat, lebo za tu cenu sa oplati, ale ked som sa k nemu postavila, pripadala som si pri nom, ako keby som drzala hrackarsky kocik pre babiky. Na moju vysku je velmi nizky, tak musim hladat odznova 😢 .
Ahojte=)my mame termin 14. jula, zatial neriesime vybavicku, kociky sme trosku pozerali, ale zatial len na nete. Zda sa nam to este skoro. Zatial nemame nic kupene...neviem, kedy je ten spravny cas...
ahojte. vybavicku este neriesim, vacsinu veci kedze cakame zase chlapca budem mat po prvom. takisto aj kocik, vsetko mam poodkladane.... 😉
ozaj a neviete mi poradit niekto kde sa da kupit knizka kde sa znacia udaje babatka od narodenia? myslim ako napr. prvy zub, prve krôcky,.....atd. pri prvom ma take nic nenapadlo, asi som mala malo materialov o tom nastudovane.... 🙂
@lucyka1 neviem na isto, ale mam taky dojem, ze taketo knizky zozenies skoro v kazdom knihkupectve. Zatial som nepozerala taketo knizky, ale ked som este nebola tehotna, tak som si sem tam nieco take prelistovala. Ak mas niekde nablizku Panta Rhei, vyskusaj pozriet tam, urcite ich bude viac.
@slniecko612 vdaka 😉
@slniecko612 a inak celkom vkusne meno ste vybrali 🙂 mne sa pacilo tiez ale manzel ho zamietol vraj sa nehodi k nasmu priezvisku. on by chcel nieco obycajnejsie, slovenske.... 😒 vôbec sa nevieme zhodnut. pri dievcenskom mene nebol problem, ale ako sme zistili ze cakame chlapca.... problem s menom....
@lucyka1 my ste to vybrali tak nejako automaticky, my sme chceli dievcatko, a mali sme pre neho vybrate meno Nikolka, a ked nam doktorka povedala, ze to bude chlapec, tak vznikol Nikolas. Ja som aj vyberala ine mena, ale mojmu manzelovi sa nic nepaci, tak si myslim, ze pri tomto mene aj zostaneme. A vzhladom k tomu, ze mu uz rozpravame maly Niki, tak si myslim, ze ho menit nebudeme. 🙂
@slniecko612 ved prave, ze "niki" to sa mi velmi paci. ale co uz ked manzelovi nie. velmi som chcela aby to bolo dievcatko, bola by emka, od malicka sa mi to meno paci, ale co uz.... nevadi, budem mat samych chlapov doma 😅 a na vymyslenie mena je hadam este dost casu.... 😉
@lucyka1 tak potom treba este skusat, a mozno do tretice sa podari aj Emka 🙂 Na meno mate este cas, dovtedy sa urcite dohodnete 😀
@slniecko612 😅 to nie, planovali sme dve deti a uz si len s nimi uzivat, tretie sa uz necitim. chcela som to stihnut do 30-tky a podarilo sa 😉 . stacilo, aj ked sa hovori nikdy nehovor nikdy... vdaka. 🙂
@lucyka1 ja som zas hovorila, ze budem robit dovtedy, kym nebudem mat dceru 🙂 Som zvedava dokedy vydrzim rodit. 😀
@maruska.s ja som musela rieslit vybavicku narychlo a nakoniec som si nakupy aj tak neuzila....od 20tt som sa zacala otvarat, takze som mala nariadeny kludovy rezim a moja cesta viedla len do kupelne, kuchyne a spalne......vsetko, co som chcela, kupoval mm podla obrazkov, co som nasla na nete a len kocik sme boli spolu vybrat....takze tak......vo stvrtok ideme na 3D, kde nam potvrdia pohlavie na 100% a idem na nakupy hned....nebudem uz nic odkladat....
@slniecko612 moj tatino to chcel takto ze pokym nebude mat syna a nakoniec po tretej dcere museli mamine vziat aj maternicu, takze bol sklamany.....ale dufam, ze mu to teraz vynahradime vnukom.....aj meno chceme dat drobcovi take, akeho chcel mat on syna 😉
@slniecko612 ja som tiež nerozhodná, ale už by som chcela mať väčšinu vecí pripravených pre prípad, že by som musela neskôr ležať (som na rizikovom). Concord fusion sme mali vybratý aj mi medzi tými 5favoritmi, ale predajca mi ho neodporučil, pretože majú ževraj veľa reklamácií a že sa trhajú poťahy...
@katren presne moje slová vzhľadom k tomu, že je u mňa veľká pravdepodobnosť, že posledné 2mesiace budem asi ležať, pretože obličky budú mať najvyššiu záťaž...a tak chcem mať už všetko do konca mája pripravené, lebo keby prišlo isté k istému tak manžel by sám určite nevedel nakúpiť...
@katren to je samozrejme, ze mu to vynahradite vnukom. Aj ked by sa urcite tesil aj vnucke, ale vnuk je vnuk 😀
@lusinda24 Sranda, kazdy predajca je asi iny, nam ten Concord dost vychvalovali, aky je dobry, kvalitny, bezpecny...... Ale ked viem, ze nie je az taky dobry, tak mam aspon dusu na mieste 😀 nemusim si aspon hlavu buchat, preco som taka zirafa 😀
@slniecko612 tak som ti trochu nepriamo pomohla 🙂 Ja som bola z predajcu prekvapená, pretože som čakala, že bude odporúčať tie najdrahšie aby zarobil (mala som vybratý jeden za 900eur - jane rider a ten mi neodporučil, že to korýtko nie je pre bábätko dobré na ležanie a ešte niečo, len si už nepamätám čo) a pritom mi poradil lacnejšie, že sa vyrovnajú kvalitou drahším, alebo také, ktoré majú aktuálne za akciové ceny.
@lusinda24 a mozem sa opytat, v akej predajni si bola, kde ti tak poradili? v Trnave poznam len predajnu 4mama, akurat v piatok som tam bola, zacali tam uz aj kocare predavat. To len tak pre info, vsimla som si ze si z TT.
@slniecko612 v Bambini na Kapitulskej. majú aj super stránku, kde majú všetky kočáre čo ponúkajú a aj aktuálne akcie...
@lusinda24 dakujem 🙂 Ked budem v TT, tak sa tam urcite zastavim.
@slniecko612 neni zač 🙂

Ahojte=) som tu nova...aj my mame termin v juli=))