icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
7. mar 2011

@janushkabb
@zora256 no kocky, mojmu mm povedali na spermiograme, ze ma len 25% -nu pohyblivost a zivotnost a este aj k tomu malo spermii, ze sa nam podari babo normalne moze podarit, ale ze ani nie.....a aha...tri roky sme cakali na Dominicku a teraz je Misko na ceste 🙂

zora256
7. mar 2011

@janushkabb Aj mne zo začiatku,vravel že od koho je?Tak ma stým hneval,veď som pracovala,a doma som bola len zhruba 12hodín,keďže som cestovala denne približne 2hodky do práce a dve späť.A ku koncu som mala aj 12hodinovky,a tak som ledva niečo doma robila,len navarila a spala.A vysvetlila som mu,že ak má zbytočných 15 000sk,tak nech si dá testovať,a tak mi veril,asi preto,že som mu povedala o tom teste veď nikdy som mu nebola neverná,tak som bola v pohode. 🙂

zora256
7. mar 2011

@katren Gratulujem Ti!
Veď vravím,zázraky sa dejú a oto viac sú nám cennejšie tieto pokladíky 🙂

katren
7. mar 2011

@zora256 no to veru ano, zazraky sa deju 🙂 su to take vymodlene deticky 😉

zora256
7. mar 2011

A aj som čítala,že aj spermie sa obmieňajú po 72dňoch,čiže môžu byť aj zdravé obdobia,a vtedy sa nám to mohlo podariť,ale je zvláštne,že to potrvalo tak dlho,kým boli v poriadku.Ale natom už nezáleží,hlavné je že sú na ceste tieto naše zlatíčka. 😉

zora256
7. mar 2011

@katren Presne,tak!Sú vymodlené,a preto za ne môžeme ďakovať Pánu Bohu!A že sme zmála tých,ktorým sa to podarilo i keď sme na ne dlho čakali,ale predsa prirodzene,chvala Pánu Bohu za ne.
Nech nám robia len radosť,a nikdy nie žiaľ! 😉

janushkabb
7. mar 2011

krááááááásne napísané 🙂 ..keby sme tak mohli si pripiť -tak pripíjam na Našich Drobcov 😀 😀

miselka11
7. mar 2011

Ahojte kočky, citala som vas, pripajam sa a "pripíjam" aj ja na nase zazraky 🙂 .. ja mam tiez jeden taky maly zazracik v brusku po podobnych problemoch a dlllllhom, dlllhom cakani.... držim nám všetkym palce, nech to dotiahneme do uspesného konca a dockame sa nasich zdravych, krasnych drobcekov 🙂 🙂 🙂 🙂

lucyka1
7. mar 2011

@katren ahojky. presne viem o com hovoris. môj otec mal tiez iba dcery, teda mna a moju sestru, a teraz prveho vnuka sa nevie nabazit. 😉 a ked sme mu povedali ze aj toto druhe bude chlapec tak nemal slov, bol taky stastny, ze normalne bol dojaty a to sa u takeho chlapa malo vidi 😅 strasne si to uziva, normalne ho nepoznavam v tomto.

lucyka1
7. mar 2011

@slniecko612 fuuuuhaaaa, tak to neviem, tak velmi tuzis po dcerke??? 😀 no neviem, neviem ci by som to takto mohla povedat o sebe 😀

lucyka1
7. mar 2011

@lusinda24 waw, to bude prva ruzicka v rodinke??? gratulujem. aj ja som chcela velmi dievcatko, no nevyslo to ale uz som s tym zmierena 😉 a s tymi vecickami mas pravdu i ked mam od bratranca i veci pre dievcatko 🙂 ja som taka ze veci si odkladam, mozno sa budu niekedy hodit napr. sestre. mne sa hodi vsetko 😀 ....

lucyka1
7. mar 2011

@maruska.s a v ktorom si tyzdni? aj ja cakam chlapca, len sa nevieme rozhodnut pre meno. vy mate uz vybrane?

lucyka1
7. mar 2011

@babula ahoj. ja som tak rozmyslala ze by nebolo zle meno adamko, celkom by sa k martinkovi ako k surodencovi hodilo 😉 a vidim ze ty mas adamka. 🙂 snazim sa vyberat take meno, aby sa mu nedalo v buducnosti skaredo povedat.... uz sme zmiereni ze bude chlapec, co uz....

maruska.s
7. mar 2011

@lucyka1 v 23. tyzdni a Ty? nie, este nemame meno, rozmyslame nad dvomi, ale tiez sa nevieme rozhodnut=) Ty cakas tiez prve babo, ci?

salinka28
7. mar 2011

Ahojte babenky, čítala som trochu z histórie... Vidím, že riešite výbavičku. Ja tiež ešte nemám v podstate nič kúpené, až na nejaké 3 kúsky oblečenia, čo ma zaujali v obchode. My musíme s manželom kupovať všetko nové, lebo nemáme ani po kom zdediť /je to prvé bábo v rodine/ a kupovať veci v bazare zase nechcem. Predsa len nové je nové.
Nad kočíkom sme tiež uvažovali, zatiaľ len na nete. Páči sa nám Concord alebo Mutsy.Vyzerajú to byť dosť kvalitné kočiare, tak ešte uvidíme, alebo nakoniec sa možno rozhodneme pre inú značku, ako vždy 😉
Je však pravda, že pokiaľ nemá človek niečo nasporené, taká výbavička pre bábätko je dosť slušný balík. A ja našťastie ešte stále môžem pracovať, iné je keď je človek na PN. A teraz sú tie vecičky aj dosť drahé a bábo z nich rýchlo vyrastie..... 😵

maruska.s
7. mar 2011

@katren tak to Ti verim, urcite to je krasne, ja som sa nevedla vynadivat len na obycajnom ultrazvuku, ked som bola naposledy na velkom...to bolo uzasne, je to zazrak=)

maruska.s
7. mar 2011

@slniecko612 fakt je to cela veda=) ale suhlasim, asi by som nekupovala pouzity, aj kvoli tej zaruke, predsa je to dobra vec, dva roky su dva roky. Tiez moja svagrina nema dobru skusenost s kocikom z Polska. Mala ho pri prvom dietati a teraz kupovali novy, druhemu babu...uz nie v Polsku.

lucyka1
7. mar 2011

@maruska.s ked si na mna kliknes tak tam uvidis vsetko o mne aj fotky. my rozmyslame nad adamkom, ale este to nie je 100percentne. som v 22tt a cakame druhe, zase to ma byt chlapec, co uz.... inak odkial si ak sa smiem spytat, vies pretoze kde pôjdes rodit???

lucyka1
7. mar 2011

@salinka28 mas pravdu, babo strasne rychlo z takych drahych veciciek vyrastie, preto to s tymi nakupmi netreba az tak prehanat 😉 niekedy sa ale clovek nevie ovladnut a ked vidi nieco take malicke a ze do toho sa ma zmestit cloviecik tak neodola, vsak? inak moja sestra byva v banovciach, ty si presne odtial?

lusinda24
7. mar 2011

@lucyka1 tak to máš pravdu bude to vysnívaná ružička v rodine, z mojej strany som prvá čo čaká miminko a z manželovej sú 3 švagriné, ktorá mala každá po jednom chlapcovi pričom jednej z nich sa teraz v januári narodil druhý chlapček a tak manželovi rodičia boli sklamaný a už dávali nádej iba nám (nakoľko už nie sú najmladší - môjmu manželovi hovorím nehoda 🙂 ), ale našťastie sa podarilo a sú všetci strašne šťastný aj keď najdôležitejšie je aby bolo zdravučké 🙂

lubkasungirl
7. mar 2011

Babenky, držte palce na zajtra - idem na morfologické sono 😉

katren
7. mar 2011

@lucyka1 no nas tatino este nechce tomu uverit.....dr., ktora mi robila sono je ta ista, ktora mamine tvrdila, ze tretie mimi je chlapec, takze sa velmi tesil a nakoniec je z toho Maria 😅
ale tak hadam po stvrtku uveri, ideme na 3D do HC, tak sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiime 😉

s_helienka
8. mar 2011

ej ste sa rozpisali... nestiham 😖

maruska.s
8. mar 2011

@lucyka1 ahoj=) dakujem, ja sa tu musim este trosku zorientovat=) no, rodit budem v Cadci. A Ty? chcem sa spytat, bola si na predporodnej priprave? co si o tom myslis? je to dobra vec, ci to lahsie zvladnem bez nej? ja sa totiz bojim, ze potom budem stresovat este viac, ked budem vediet co ma caka...neviem.

s_helienka
8. mar 2011

@lubkasungirl potom napis, ja idem v piatok, sa neviem dockat!!! 😅

cipuska_
8. mar 2011

Ahhojte, tak mi sme boli včera večer na sone a bolo to užasen aj také zrýchlene 3D mi spravil aj s fotečkou za 6 EUR takže na 3d už asi nebudem ani špekulovaať. a budeme mať ADAMKA juchúúúúúúúú celkom som rada že to bude chlapček.....

cipuska_
8. mar 2011

@maruska.s ja som nebola na žiadnej predporodnej príprave a zvládla osm to v pohode,, som od kamarátky dostala jednu dobrú radu a tej som sa držala : "nerob tam cirkusy a nekrič, lebo ked kríčíš nemožeš poriadne tlačiť a ked ti povedia tlač tak pozbieraj všetky sily a tlač." tak som sa toho držala a nezakričala som ani raz, samozrejme ochkanie a achkanie bolo 😀

sisanka
8. mar 2011

@maruska.s ahoj ja budem tiez rodit v Cadci...a aj ked som druhorodicka tak rozmyslam nad tou preporodnou pripravou..pri prvom tehu som nebola..a aj tak mi sestricky velmi pomohli,povedali ako dychat a tak takze este uvidim ako sa rozhodnem a ci to vobec budem casovo stihat 🙂

januska712
8. mar 2011

@zora256
ahoj aj ja som na začiatku schudla 5 kil a pribralal som len 1 kg.. a mne byva ešte stále zle.. ale mne moja doktorka powedala že to dieťa si zoberie to čo potrebuje a dieťa je v pohode 🙂

kubinca
8. mar 2011

@maruska.s ahoj, ja idem dnes prvy krat na tu predporodnu tak potom napisem ako to tam chodi a ci sa to oplati, ja by som tam mozno ani nechodila ale potrebujem nejaky pohyb 😀 a manzel chce ist aj tak ku porode a v tej cene kurzu je odrazu aj zaplateny partner pri porode.... 😉