Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@lucyka1 nie nespomínal mi doktor nič také...ale tak taký tlak som mala len raz ..inak mam taku klasiku okolo 117/78 ...no ja tfliačiky zatial nemám žiadne,ale že vraj u každej je to iné - tak neviem..no úprimne by som rada kojila...ale že vraj to nemá vplyv ani na kojenie či budem kojiť alebo nie..tak som zvedavá...ale vraj je to normálne - len sa to nemá vytláčať na silu - som čitala...
@janushkabb to viem ze nie vytlacat. a takto isto som to mala aj pri martinkovi a s kojenim som mala problemy. len sa modlim nech tentokrat to vyjde podla mojich predstav. preto som bola aj na jednom stretnuti s laktacnou poradkynou akych chyb sa mam vyvarovat, ako spravne prikladat a tak. dufam ze to nepohnojim 😉
Ahojte maminky,volám sa Elizabeth a-Lila a 2.7. čakám svoje prvé bábatko.
@elizabethn vitaj medzi nami 🙂 ...aj my čakáme prvé mimino...tešíte sa?ako prežívate tehotenstvo?...ako kukám tak konečne niekto z BB tu aj je 😅
@janushkabb nevykaj mi,mám len 20 😀 áno aj sa teším.je to poklad,aj keď ne tak akoby som chcela,ale vychovám si ho 😉
@elizabethn tak to smer skoro rovnako staré 😀 ..ja mám 21..no z tvojho profilu som pochopila,že asi budeš sama na to mimino..prepáč ak som príliš úprimná...ale ver tomu že si sa rozhodla dobre..zvládneš to 😉 ...si priamo z BB??
@janushkabb áno som sama-teda ak nerátam maminu,ocka a kamarátku.Ja som tak raz v BB a raz v Brezne...
@elizabethn no ja som tiež priamo z BB 😅 ..tak som v celku rada že niekto v mojom veku a prvorodička a ešte k tomu z BB 🙂 ...a už vieš čo budeš mať??..
@janushkabb zatiaľ ešte nie,ale už asi v pondelok mi mudr.povie.Už sa teším ako budm vidieť sono babatka 🙂
@elizabethn no to ti verím - nieje nič krajšie ako vidieť to malé 🙂 -..my budeme mať dievčatko- Emu..už by som bola najradšej keby sme ju mali doma..teraz nám robí radosť s kopančekmi 🙂 ...tak držím palce a daj vedieť čo to bude 🙂 ...teším sa s tebou..
@janushkabb áno dám ti vedieť 😉
@januska712 Nie,nevieme,lebo mám vpredu placentu a tá zakrýva malé,videla som len hlavičku a ručičku na sone,ale podľa toho čo som čítala,že keď muž má nepohyblivé spemie niekoľko percent,v manželovom prípade to bolo 50percent,tie sú y chromozómové čiže potom zdravé mal xchromozómové,čo zn.že by sme mali mať podľa toho dievčatko,tak uvidíme keď sa narodí,ale nakupujem zelené a žlté veci,tie sú dobré pre obe pohlavia,keďže mi modré a ružové lezú na nervy,lebo každý má väčšinou,také,a ja mám rada odlišné veci.a ak bude dievčatko,tak budem potom ešte oranžové kupovať.A už máte aj meno?My máme Elizabeth a Emanuel. 🙂
mne sa oranzova paci aj na chlapcoch. nielen na dievcatkach. dokonca budem mat aj oranzovo-bezovy kocik a cakam chlapceka. 😉
@janushkabb Takže budete mať Emmku.Pekné meno.Tak nech nám to ubehne. 😉
@zora256 ved toto 🙂 nech to už máme za sebou a to najkrajšie doma 🙂
@janushkabb Presne,tak,už sa neviem niekedy dočkať,už len to ma teší,že keď bude júl bude pekne na kočíkovanie. 🙂
@zora256 no na toto sa teším aj ja...keď to bude už za mnou ( pôrod -lebo z toho mám hrôzu) a už len naše malé s nami doma...veď dúfam že toto leto bude úplne bohovské na prechádzky a tak...to sa ani ja neviem dočkať,ked si budem hrdo vykračovať po meste 😀 ..
@zora256 teraz uz dobre 😅 len posledne dva dni ma tak strasne kope, ze nemôzem ani v noci spat. mne sa tiez pacia take obojpohlavne farby 😉 nehovorim, nas martinko ma modre veci, ale rada ho obliekam aj do hnedej, oranzovej a velmi sa mi na nom paci aj cervena, ja tu farbu milujem, 🙂

@janushkabb ten pocit mam ja stale 😉 ale rozmyslam ze by sa mi uz zisli tie prsne vlozky, lebo uz tak 2-3dni mam trosku mokre fliacky na tricku ked som doma bez podprsenky a neviem ci je to normalne, mas to aj ty? inak hovori sa ze ak ti prve mesiace blbne tlak tak doktori robia cisarsky, pretoze sa zvykne ten tlak vratit ku koncu tehu. tak kvôli tomu, neviem, nehovoril ti doktor? ak nie skus sa spytat.