Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@s_helienka ale, ale, tak predsa??? A vidíš to, aj ten náš beťár sa až teraz ukázal, a doteraz stále že dievčatko 🙂 Som rada, že je všetko v poriadku, aj u nás.
@ninan2 My sme sa rozhodli pre prenosnu tasku, ktora sa da pouzit aj ako fusak. Ale objednali sme si aj normalny fusak zimno-letny. Teutonia ma dva tipy tych tasiek, tak my sme zobrali este tu, ktora bola o kusok dlhsia ako ta druha 🙂
Dufam, ze budeme spokojni, ale myslim si, ze ano. Svagrina ma v Nemecku tiez Teutoniu a je velmi spokojna.
@akatka nj, z tejto tasky sa zas da potom spravit nanoznik,a fusak do nej vraj vobec netreba, je velmi tepla... No uvidime, ked tak dokupime. Taska by mala byt dostatocne dlha aj pre pol rocne dieta vraj. V Nemecku ma asi Teutoniu vacsina ludi 🙂 Ale popularne a rovnako kvalitne su aj Gesslein ci Hartan.
@januska712 mena mame nejake vybrate, ale viacero 🙂 nevieme sa rozhodnut medzi Slavkou, Stankou a Mirkou a ak by to bol predsa chalan tak Martin alebo Radko 😉
ahojte...nema niektora z vas skusenost s diagnozov oligohydramnion?
je tu aj niekto kto bude rodit v Piestanoch ????
@ada222
Stanka je pekné meno... my sme vyberali skor take nezvycajne mena a co sa malo použiwaju an SlovenskuD:
ahojte, dobré ránko.
Môžem sa k vám pridať? Pozvala ma k vám jedna z vás. Ja som tu chodila, keď sa téma ešte len založila. Potom som prešla do súkromnej ale rada by som si pokecala aj s vami.
nazdar baby 🙂 ...čo nové?... 🙂 ..ja práve prežívam super pocity -vrhli sme sa na nákupy..a už aj otecka sme nakazili - sám od seba kúpil šatôčky 😀
@janushkabb ahoj, krásne meno ste vybrali pre malú. Ja som tiež chcela Emu ale manžel zamietol
@sisanka no ten nas drobcek ukazal svoju "vybavicku medzi nozkami" az velmi 😀 , takze u nas nemame sancu, ze je to dievcatko, aj ked som velmi chcela teraz princeznicku, lebo lapajka uz mame jedneho doma... ale nevadi... tesime sa aj z druheho lapajka :D... aspon sa budem citit ako kralovna medzi 3 chlapmi 😅
Zajtra o 12-tej sono,tak sa konečne dúfam dozviem,čo budem mať 😉 juj už sa teším
@katren ahoj. ja som tiez rozmyslala nad tou odsavackou od aventu elektrickou, lebo som pocula o nej ze je dobra a tiez na nete pisali o nej dobre recenzie. 🙂 a ty si ju vyuzila len kvôli tomu ze ti mala nepapala z prsa? alebo si aj mala vela mliecka? a davala si jej pit z flasky? lebo vraj potom babatka odmietaju prsnik.... boze, ja neviem, ci si ju mam kupit az ked bude babo na svete alebo este skôr....
@maruska.s vies co, ja neviem ci si mam tu odsavacku kupovat dopredu a tiez ci vôbec odsavat.... jeden hovori ze to neni vôbec potrebne a druhy zase ze ano. som z toho odsavania jelen 😅 vraj ten prsnik si sam reguluje tu tvorbu mliecka podla toho ako babo pije 😒 ze sa to ustali, ale neviem ci uz hned zo zaciatku alebo az neskôr....
@cipuska_ ahoj. prosim ta môzes mi to trosku viac rozviest? ked si ju kupovala az ked mala tri mesiace, tak dovtedy co? normalne si kojila? odsavala si si az po kojeni alebo pred? asi som ako debil 😒 ozaj som z toho jelen.... a potom s tym mlieckom si navyse dokrmovala? alebo si mala aj laktacnu krizu?a vlastne potom si mliecko vyuzila? a na konci ked ti ju uz nebolo treba tak to si mala vlastne asi uz ustalenu tvorbu mliecka, vsak? dakujem 😉
ahojte dievčatá. Tak dnes sme boli na 4D v Hlohovci. A....... je to definitívne chlapček 🙂
Najlepšie na tom je, že pred týždňom mi na klasickom sone povedali, že na 96 percent je to dievčatko, ešte dobre,
že som nič ružové nekupovala 🙂
Neskutočný prístup, krásna ambulancia, mala som pocit, že sedím v obývačke na nejakej chate, nádhera. Lekár urobil všetky merania, hlavičky, telíčka, mozočku, srdca, no proste všetkého. Pozeral aj ústočká, ráštep malinký nemá. Počet úderov srdiečka, atd atd atd atd... 🙂 Spočítali sme všetky prstíky na nohách aj na rukách. Dokopy je ich 20 - super 🙂 Mám cdečko, aj fotečky plus výsledky vyšetrenia. Odporúčam, neľutujem ani jeden zaplatený cent!!!!!

@zora256 Zorka, vystava bola v Brne, trva do zajtra. Este by si to dnes stihla 😉