icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

anickaknm
23. mar 2011

@salinka28 ono aj v knihe mas napisane, ze staci polhodinka takej sviznejsej chodze a ked idem autom, tak to radsej na stacionar idem , predtym som vydrzala aj pol hodinu, teraz aspon do tych 20 minut hodim si mp3 prehravac a valim, keby som toto nerobila tak uz som ako slon , zatial chvalabohu nemam nejaky problem s tou dychavicnostou, takze kym sa da, teraz to brusko az tak nevadi, aj ked uz pri obuvani vyzeram komicky🙂) 🙄

anickaknm
23. mar 2011

@salinka28 kedy mas termin? ja 4/7

salinka28
23. mar 2011

@anickaknm ja mám termín 2.7., takže uvidím či to nakoniec nebude bábätko júnové, lebo podľa posledného sona bola malá väčšia asi o týždeň.... prechádzky sú pre nás aj teraz najvhodnejšie, lebo pri plávaní sa bojím že chytím nejakú infekciu z bazéna. A ja sa teraz hozne zadýchavam, stačí keď vyjdem len na 1poschodie pešo a už lapím po dychu

salinka28
23. mar 2011

@mirkaradko, jasné aj ťukanie za compom sa cení, to je takisto pohyb prštekmi 😉
Ale ja vážne začnem s tými cvikmi, lebo si chcem čo najviac uľahčiť pôrod a píšu, že to fakt pomáha 🙂

anickaknm
23. mar 2011

@salinka28 no tam je to +-2 tyzdne, tak ak bude vsetko v poriadku, tak radsej nech je to skor, mne doktor vzdy len povie, vsetko ok a dovidenia, ale inak je v pohode, na poslednej poradni som mu povedala, ze mam pocit ze sa akosi lenivo hybe malinko, tak ma hned hodil na ultrazvuk ci je vsetko ok, zas v tomto je dobry, teraz ked bude aj krajsie, tak budem z roboty uz len peso chodit, predsa po tych snehoch sa moc nedalo, este ked bola aj skoro tma. akurat sa maly presunul na jednu stranu , to zboznujem, na pravej strane je brucho mäkke a na lavej je cely natlaceny 😀

mirkaradko
23. mar 2011

@salinka28 hej aj ja som pocula ze to pomaha... tak raz sa aj ja prinutim... pretoze, ze uz mi prechadzky nestacia...dnes dom sa zadychali aj pri 2 roc. krsnati 🙂 normalne obdivujem kocky co cakaju babo a doma maju takych drobcov....

zora256
23. mar 2011

@anickaknm Tak ja si stimulujem klitoris a tak si to užívam. 🙂

zora256
23. mar 2011

Baby vám nezvykne tvrdnúť brucho?Mne od včera večera začalo,a teraz zas,je to dosť bolestivé ako keby sa chcelo roztrhnúť.Neviete niečo proti tvrdnutiu?

katren
23. mar 2011

@zora256 na tvrdnutie sa dava magnezuim, predavaju ho volne v lekarni, ale pytaj si pre tehotne..... 😉 a pokial netvrdne viac ako 10x denne alebo pravidelne v nejakych intervaloch, je to ok 😉

katren
23. mar 2011

@zora256 mne tvrdne po sexe na chvilu a ked idem cikat s moc plnym mechurom....

zora256
23. mar 2011

@katren Tak ja beriem magnézium lactici,ten mi dával gynekológ aj na začiatku.Zatiaľ len raz-dva razy a to len okolo 17-tej aj včera aj dnes.A tebe z toho magnézia úplne prestali?A ako sa volá ten magnézium ktorý berieš a za koľko?

katren
23. mar 2011

@zora256 ja zatial neberiem nic, dr. sice vie, ze tvrdne, ale vraj to este netreba pokym len vtedy.....ale kocky tu spominali Magne B6 ze beru, ale davala by som si podla odporucania dr., nie podla navodu.......ja ho budem mat asi od zajtra, idem na poradnu a mavam silne krce v lytkach a na to sa dava tiez, tak uvidim.....

ada222
23. mar 2011

@januska712 no ja si chcem kupit ten monitor dychu Angelcare 401, ja mam strach aby sa mi male nahodou nezadusilo, pretoze kamaradka ma znamu, ktorej tak babo zomrelo... je jasne, ze babo mas pri sebe v izbe, ale co ho budem cele dni a noci kontrolovat ci dycha? citala som, ze viacere baby vo forach si chvalili monitory, ze im mozno zachranili deti, pretoze male babo dycha nostekom a staci, ked ma trochu sopliky a uz nemoze dychat a moze sa zadusit... ja som si uz dost vytrpela - 2 potraty, v tomto tretom tehotenstve krvacanie, pichanie injekcii do brucha na riedenie krvi pocas celeho tehotenstva... takze ja urcite tych 135 EUR nebudem lutovat, ked viem, ze mi to moze zachranit dieta, ved by som sa uz asi zblaznila, keby sa mi udusilo ☹ a tento monitor je aj monitorom zvuku, takze sa uz nemusia kupovat vysielacky zvlast, ktore by stali tiez okolo 100 EUR urcite 🙂

anickaknm
23. mar 2011

@zora256 aha, tak to potom ano, som nevedela ako sa to da si tuto polohu uzivat 😀

anickaknm
23. mar 2011

chcela som sa spytat, ci beriete dake vitaminy teraz, ja som do 4 mesiaca brala kyselinu listovu,ale teraz uz neberiem nic, pride mi to uz zbytocne sa dopovat takymi vecami, myslim ze je to viac o biznise, ked teraz jem omnoho viac ovocia aj zeleniny....

anickaknm
23. mar 2011

@ada222 ja to budem mat tiez, myslim, ze je to dobra vec, kamaratka ma rocneho syna a mali zdravotne problemy uz od narodenia, tak neriskovali \maly mal dierku pri srdci\ a velmi si to chvalila, ze bola sama trochu kludnejsia, bala by som sa hlavne v noci

sisanka
23. mar 2011

@zora256 ja som bola dnes na poradni..a vravim dr ze mi kazdy vecer stvrdne brucho a on vylakany ze ako je to mozne ze tak skoro tak ma vysetril ale vsetko je ok...ale mne brucho stvrdne len hore,po pupok a on ze to nevadi..hlavne ze netvrde zdola tak som sa upokojila...ale keby hej tak mam hned prist...tebe ako stvrdne?cele?

anickaknm
23. mar 2011

@sisanka prosim ta, teraz si ma celkom vylakala, to ti na ako dlho stvrdne? lebo mne len na par sekun a vacsinou od pupka dole ale problemy nemam ziadne

sisanka
23. mar 2011

@anickaknm ja sama neviem cim to je...proste za posledne dni som mavala vecer tvrde brucho...ked som stala alebo chodila...ale len zvrchu,od prs po pupok...a ked som si sadla alebo lahla tak bolo ok...nechapala som lebo od pupku dole bolo makkulinke...a dr sa zlakol ze mi dole stvrdne vzdy tak sa trochu aj on ukludnil ze to nevadi,pricinu sice hladal ale nenasiel lebo som nikdy ziadne problemy nemala...a napriklad dnes ho tvrde nemam tak ja uz neviem 😀 ale krcok mam cely,uzavrety,tvrdy a neviem aky este tak je vsetko ok 🙂

anickaknm
23. mar 2011

@sisanka uff. lebo teda ja neviem,mne tvrdne zasa od pupku dole no poradnu mam az 7.4. tak este sa budem sledovat 🙂

mirkaradko
23. mar 2011

baby co som citala tak to tvrdnutie mozu byt aj poslickovia a ak to neni pravidelne tak neni sa coho bat...
@anickaknm ja beriem vitaminy ale to len kvoli tomu ze mam anemiu...ale taktiez som nemala nic v plane brat...a ani Dr. mi to nejak nenutila iba v 1 trimestri....

sisanka
23. mar 2011

@anickaknm mna to upokojilo ze mi netvrdne odspodu..lebo pri prvom tehu mi tvrdlo a nic som nebrala a rodila som v 36tt..neviem ci to bolo tym ale toto by som si rada porodila v termine 😉

anickaknm
23. mar 2011

@mirkaradko lebo mna sa stale pyta dr.ci daco mam a ked som povedala ze uz neberiem tak tak zvlastne na mna pozrel,ale pritom testy som mala ok len zeleza menej ale papam viac maska hovedzieho a uz som mala posledne ok, tak neviem,lebo rozmyslam ci si teda este daco kupit alebo nie

mirkaradko
23. mar 2011

@anickaknm tak to tedy neviem ale ak mas pestru stravu...mne sa to zelezo nejak neupravuje a to som si pridala aj cucoriedky, cernice a hov. masko, ktore fakt nemusim 😀 ale tak babo potrebuje...

anickaknm
23. mar 2011

@mirkaradko vitaminy mas ake? ja ked uz tak by som to centrum mamina,nie,?

salinka28
23. mar 2011

@anickaknm , ja som brala femibion800 a asi od tretieho mesiaca beriem len 400. Dávam si ho každý deň a takisto sa snažím jesť veľa vitamínov. V podstate femibon obsahuje aj také látky, ktoré neješ bohužiaľ denne, napr taký jód...

anickaknm
23. mar 2011

@salinka28 ked sa neviem rozhodnut,ci ano,alebo nie, nepride mi az take nevyhnutne ....inak cca od piatej mam take pichanie v podbrusku na pravej strane uz ste to niekedy mali, pritom maly kopka, ak mi to neprejde do zajtra tak radsej zavolam dr.

salinka28
23. mar 2011

@anickaknm, ale samozrejmé nemusíš brať tie vitamíny, poznám aj také baby, ktoré tiež žiadne nebrali, boli skôr za tie vitamíny ktoré jeme v strave ako tie v podobe tabletky a teraz majú zdravé detičky.
Ja som mala pichanie tak 5 týždňov dozadu a dr. povedal že to môžem mať z jazvy po slepáku, lebo inak bolo všetko v poriadku... Tak aj tebe sa tam môže niečo naťahovať a z toho máš také pichanie

mirkaradko
23. mar 2011

@anickaknm myslim ze uplne staci centrum ja som ich brala na zaciatku... neviem presny nazov ale obsahuje to zelezo, kys.listovu a vit. B12...a k tomu mi uz nekazali brat nic...

lusia13
23. mar 2011

ahojte. ja mam tiez to tvrdnutie bruska uz asi tyzden ale mne to zacina od spodu smerom nahor ku pupku. deje sa to aj ked som cely den v klude a je to zhruba 8 krat do dna a trva to cca 15sekund a mozno aj viac . poradnu mam az 1.4. tak neviem ci mam do vtedy pockat alebo ist skor lebo na internete som citala ze to nieje az take strasne ako sa zda tak neviem co mam robit poradte.