icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maruska.s
24. mar 2011

@anickaknm asi take 3, 4 dni...

maruska.s
24. mar 2011

@lucyka1 bude z neho akrobat 😉 nohy az za hlavu 🙂 sranda. To Ti verim, ze si bola z toho dojata, musi to byt krasny zazitok 🙂 a dakujem, uz sme v poriadku. Teda male je v poriadku, mna to este pobolieva, ale je to lepsie, aspon dufam...

martina2001
24. mar 2011

@lucyka1 ja osobne pijem viac mineralku čistú, ale zas môj muž ochutenú tak si sem tam dám od neho ak mám chuť ale rozdiel nepociťujem

mirkaradko
24. mar 2011

@salinka28 no to viem...len som si tak dodrbala sliznicu s kvapkami a nemala by som ich pouzivat..a ja som si myslela ze ci neni take nieco domacke :D
@anickaknm pinosol som skusala a nic a to druhe nie tak asi zajtra navstivim lekaren :D na hrdlo mam corsodyl to je zaroven aj na dasna...
asi ma caka hrozna noc.... manzel po 3 tyzdnoch doma a ja mu namiesto peknych slov budem chrapat do ucha 😀

salinka28
24. mar 2011

@mirkaradko, ja som skúšala všetko možné, aj naparovanie ale nič mi nepomohlo, iba nasivin
Tak choď radšej zajtra lekárovi, nech ti dá niečo čo nepoškodí plod a takisto tvoju sliznicu, lebo potom bude víkend a spať s plným nosom nie je nič moc 😒

ada222
24. mar 2011

@januska712 nie, nikto mi tu znacku neodporucil, skor som hladala po internete, je to z tych novsich monitorov, ma dobre referencie, citala som rozne fora a vsetci to vychvaluju, nikto sa nestazoval, dokonca vraj ten signal dokaze dietatko nastartovat k nadychnutiu ked nahodou 15-20 sek.nezaznamena pohyb/nadych...

cipuska_
25. mar 2011

@ada222 my máme teiž angel care 401, je to jedna z najvyšších rád na trhu, a neviem si ho vynchváliť, hned ako sme prišli z porodnice tak sa mi tak dobre spalo ked som vedela že keby čosi tak pípa, lebo v nemocnici som stále malú kontrolovala aj v noci. inak v anglicku je to o odsoť lacnejšie okolo 85 EUR, my sme odtial už doviezli dva, aj pre známych 😉 . Teraz ho máme zapnutý už len ako vysielačku, lebo mala spí s nami 🙂

januska712
25. mar 2011

@anickaknm
ja som na PN lebo som pracovala v robote kde sa tlačia veci a tie farby mi vadili.... som stále vracala som tam len prišla a záchod bol môj tak som musela byť doma...a tomu wer ja som mala tiež plány čo si porobím doma a teraz sa nudim... už tu nemám čo robiť..... :D::d

januska712
25. mar 2011

@mirkaradko
mno mne je už dnes lepšie ale stále nemožem povedať že som zdrawá... ale ťahá sa to so mnou už tretí týžden:(

januska712
25. mar 2011

@zora256
aj ja mám kvety teraz my kupil drahý mandarínky tak sa starám... ale už mi dve odpadli... ale snad sa chytia:D::D mno a chcem ešte muškaty na balkon tak to pôjdeme asi zajtra pozrieť do baumaxu a uvidime ci niečo kupime..... aj ja som chcela psíka do bytu ale moj drahy mi powedal že to si urobi radšej dieťa a tak sa mu to aj podarilo:D:d. a teraz som aj rada že ho nemám...a včera som bola pozrieť u nás v robote lebo naš kolega s kolegyňou si zoberu dowolenku vždy vtedy ked je najviac roboty tak som im bola pomoct ale len chvilku lebo som to tam nevydrzala::D:d

januska712
25. mar 2011

@lucyka1
jeeeeeeeeej tak gratulujem aj ja yb som ešte išla ale už som si powedalal že nejdme bola som tam tri krát a vždy sa mi malička len schowawala nechcela sa nám poriadne ukazať ale mame aj zopar fotiek aj videa:D:d podailo sa nakoniec:D:d mno máme sa celkom dobre... len ta moja malicka je akasi pomýlena ta cez den spinka že ani newiem že ju mám a v noci kopká a newiem čo všetko tam robí... tak sa ani poriadne nevyspim:D::D

januska712
25. mar 2011

@ada222
mno tak to je potom dobre.... tak to si asi aj ja objednam akurat vcera som to spominala mojmu drahemu a on ze jasne ze si to kupime vsak budes istejsia ked to budes mať .... tak musim suhlasit aj keby som nechcela:D:d

sliver
25. mar 2011

@ada222 , @januska712
monitor Angelcare 401 si idem aj ja kupiť a ked sa pokukáte po MMB tak ho tam nájdete nový aj za 100 ečiek

januska712
25. mar 2011

@sliver
dakujem veľmi pekne idme to kuknuť na nete.... a mozno ze si ho objenadnam aj cez netD::d

mirkaradko
25. mar 2011

@januska712 a mna zasa chytilo hrdlo... so mnou sa to taha uz 6 mes. a to este v zivote som tak poctivo nelezala
@salinka28 ved toto ze to prides do lekarne a v kazdej ti inak povedia co skodi a co nie...
baby uplne som si dnes dala zdravu vyzivu...vajicka na slaninke a sunke, na to cokoladove tycinky :D

januska712
25. mar 2011

@mirkaradko
mno ja som si už tiež toho odležala už sa mi ani nechce.:D:d. mno to si mala inú zdrawú výživu:D:d a inak aj ja som to mala minulu sobotu an raňajky:D:d..d a čo :D:d. však ked máš chuť tak si daj... ja som si dnes asi po pol roku dala pohar mlieka...:D:d ja ho nemusim.:D

mirkaradko
25. mar 2011

@januska712 tak a ja zase bez mlieka nemam den a pred tehu som ho taktiez nemusela... nas krpec sa asi zlakol ocka 😀 manzel cele rano drzal ruku na brusku aby citil ako kope a drobec nic dal prec ruku a myslela som ze vyskoci 😀 a tak sa nam to pekne opakovalo manzel smutny a ja zrevana od smiechu 😀

anickaknm
25. mar 2011

tak kočky a je zo mna iny clovek, konecne idem od kadernicky a konecne vyzeram normalne 😀 nakoniek com si dala svetlo hnedu s medenym nadychom, ale vyzera super, to je asi najbledsia farba aku som kedy mala 🙂

@mirkaradko ja to mam tiez tak ,ako nahle da niekto ruku na brucho tak je ticho ako 5 penazi a inak kope a kope

anickaknm
25. mar 2011

@januska712 tak to potom jasne, ze si domka, ...ja robim v kancli, takze u mna to take namahave nie je, teda az na to sedenie na stolicke, sa nemozem zmestit uz 😀

zora256
25. mar 2011

@sisanka Ďakujem Ti pekne za prianie! 🙂 A ako sa máš?Aj niečo robievaš vonku?Či nemáte záhradku?Ja som včera kvietky okopala a aj sa mi dobre spalo.Už máš niečo nachystané pre malé?Ja ešte nie,len veci do pôrodnice,ale už budúci mesiac by som rada už pokúpila väčšinu vecí v Piešťanoch,keď už tak ďaleko pôjdeme za bratom,tak nech máme nejaké pekné spomienky naň.Tak sa majte krásne! 😉

zora256
25. mar 2011

@anickaknm Mne odobrala krv na lačno a potom mi zmiešala ten cukor s vodou a s citrónom a po hodine som to vyvrátila,a že škoda,že som už len mala vydržať 1 hodinku. ☹ Ale tak,zrejme z toho,že to bolo na lačno,lebo môj žalúdok akosi sladkosti na lačno neznáša.Čo už,tak mi z čistej krvi zistia cukor som mávala vždy na hranici nízkeho,tak,že by mal byť v poriadku. 🙂 Strach z toho nemám,lebo ani nepriberám moc veď mám späť z 5kg schudnutých len čosi nad 3kg.A tie čo majú cukor priberajú veľa.A ty si už bola?A ako dopadlo?

zora256
25. mar 2011

@katren Tak zrejme aj podľa toho vedia,že ktorý typ to znamená,nie?Aj ja mám niečo zo spodu,lebo mám výtok,a lekár,že ma nemôže vyšetriť,tak som musela aj na ster ísť,keď som bola na tom glukózovom teste.Tak a výsledky budem mať utorok poobede a lieky už len vo štvrtok,tak dúfam,že to nie nič vážneho,že to len z hormónov.Tak sa majte! 😉

zora256
25. mar 2011

@januska712 Tak so psíkom som ja tiež tak smanželom,ale keďže mám aj alergiu na prach,tak ho mať nemôžem,ale nevadí naši majú amerických kokerov aj 3-och,takže sa snimi môže inaše bábo keď bude väčšie vyblázniť. 😀 A takto mám viac času na mužíka i dieťatko,a vo voľnom čase i na kvietky,milujem totiž všetko čo súvysí z prírodou,všetko je také krásné a nevedomé,len mi ľudia to všetko vyjeme zničiť,i obnoviť.A najmä keď sa kvietky odvďčia kvitnutím,je to krásny pocit,ako aj dieťatko,keď nás prvý raz osloví slovkom "Mama"alebo"Maminka".Bože!Aké je to krásne!Už sa naň tak teším,že by som najradšej ten čas urýchlila,keby sa dal ten čas zmeniť na júl. 🙂 Ale tak už to tak ďaleko ani nie je.Tak sa majte!

sisanka
25. mar 2011

@zora256 nemas zaco 😉 no momentalne som chora tak sa zdrziavam vacsinou doma...studujem tak mam teraz toho trosku viac ale som rada lebo by som velmi rada dokoncila semester do porodu 🙂 zahradku mame ale u nas je este skoro robit v zahrade...ved cez vikend este sneh napadol 😀 😀 😀
vybavicku este neriesim,vela veci mam odlozenych po malom...dokupim len to v com pojdeme z porodnice a aby sme take lepsie k lekarovi mali..ved aj tak babatka rychlo rastu a ani kolkokrat nestihnu vynosit 🙂 a kocik mame,postielky dokonca dve,vanicku tiez...cize nebudem toho vela kupovat..akurat autosedacku chcem novu... 🙂

bubu4125
25. mar 2011

ahojte...mám otázočku...
zvykne vás drobček kopkať do krčka? alebo tam dole? je to nepríjemné!

lucyka1
25. mar 2011

@maruska.s ahoj. mne je uz tiez celkom fajn, po tych injekciach, zatial som krc ziadny nemala 😉

januska712
25. mar 2011

@mirkaradko
tak pekne inak to aj naša malička robi... len mne nie cez den ale skôr večer... tak asi maju pred nimi väčší rešpekt ako pred nami.... ja som ho nemusela a ani ho nemusím.... newiem nechutí mi vôbec... 🙂

januska712
25. mar 2011

@anickaknm
aj aj som bola dnes pozrieť v robote ale som tam dlho nevydržala... nechcelo sa mi a už som citila ako mi je zle... tak som išla radšej do mesta....D:

lucyka1
25. mar 2011

@januska712 to mame aj my take obratene. ze v noci kope a ja ponocujem, lebo sa mi neda cez tie kopance spat 😅 ale nevadi aspon vieme ze ho mame.

januska712
25. mar 2011

@zora256
mno aj mna bawia kvietky a teraz chcem tie muškaty na balkon tak dufam že drahy mi to tam všetko prichysta... aj ja mám rada prirodu... a je to krásneked nás dieťaťko oslowí..... aj aj by som to najradšej urychlila... už sa newiem dočkať.... ale to nám rýchlo ubehne.D