Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
kuk nasu stranku www.husenicka.com
Ahojte!Tak ja som poslala žiadosť na materskú pred mesiacom do SP,a zatiaľ som nedostala ani rozhodnutie ani peniaze.
Baby!Ja som kúpila homeopatiá na hojenie hrádze a aj repíkový čaj ale tie si ja budem používať keď prídem z nemocnice.A vraj je dobré časté sprchovanie zo spodu vlažnou vodou,mi písali kamošky čo rodili pred 1 mesiacom a 3mesiacmi,že často sprchovať i po cikaní a vp.
@dankamat Ahoj!
Tak viac chváli som počula na LV ako na LC,tak aj preto,ale aj preto lebo na www.sprievodcaporodnicami.sk som si prečítala čo všetko ponúkajú obe a ja by som rada v kresle alebo polohovateľnom lehátku chcela rodiť,a také v Lc nič nie je,iba klasika a cisarák.A mne je ťažko na chrbte ležať,ale tak uvidím možno budem i v LV klasicky ak to bude rýchle.A typrečo tak Ďaleko ideš rodiť?
Ahojte!
Ako sa máte?Tak ja som rada,že v noci popršalo.
A dnes od rána ma tlačí na zátku,tak dúfam,že čoskoro sa to rozbehne do pôrodu,otca mám cez výkend doma mohol by ma zaviesť,do pôrodnice,a také výkendy sú vzácne.Malý je lenivec jeden akosi sa mu nechce von,mm si robí srandu,že tak nak počká do 3.7.že on sa narodil 23.7.a ž by to bolo fajn,lenže ja dovtedy ho už chcem mať vonku,cítim sa ako hrošica,to vstávanie z postele,je hrôza 😠 .Ale je tým našim mužom,dobre,rada,by som sa sním vymenila 😀 ,keby to bolo možné,tak aspoň do pôrodu. 🙂 Ale čo už.A vy ako?
Ahojte baby, takže my ideme budúci týždeň už do nemocnice a idem na cisársky. Malá je stále KP a povedali mi že už nie je dôvod čakať.... Takže posledný víkend ešte ako 2v1 😀
@salinka28 No tak sa drž, nech ti to dobre dopadne a nech sa rýchlo zotavíš po cisárskom. Trošku ti aj závidím, že budeš mať po tom 😉 . No ale kto vie, možno že sa tam stretneme. Držte sa obe 🙂.
@zora256 ahoj aj ja som rada že som doma predsa doma je len doma... tiež som boal dnes u svojej doktroky sa nahlasiť že už ma pustili a mi powedala že už je to dobre len ešte nemaju všetky výsledky... ale tak ja len dufam že bduu dobre... aj vy sa držkajte... jasne lepsie je ked ma 3kg... ako wiac....
@barca127
ahoj no presne doma je len doma... je to lepšie oddýchnem si však včera som doma odpadla ako hruška ani sama newiem ako som zaspala.... neboj sa možno to aj na teba dojde skor.... teray sa už zasa len balim do nemocnice aby mi tam neičo nechýbalo:D
@erov
ahoj no aj ja som rada že som už doma... ale tak mne nakoniec zistili že tie výsledky som mala s toho zle že som užiwala tie liekz lebo za týžden sa to nedokaže tak dobre zlepšiť ako sa to men zlepšilo... tak teraz neužiwam už žiadne leiky už len čakam kedz to na mna príde...:D
ahoj baby 🙂
tak dnešná poradna v nemocke dopadla celkom dobre-maličká ma 32OOg a má sa k svetu..od minulého piatku sa nic nezmenilo - otvorená som stále na jeden a pol prsta..ale z výteru mi zistili nejaké kvasinky - kandinóza ci nieco take....neviete ci je to nebezpecne??nestihla som sa opytat doktora,nakolko mali plno...dufam ze to nic nieje - predpisal mi nejaku mast na to,tak uvidíme 🙂 .
a vy ako na dnešných poradniach?
@salinka28 Ahoj!
Tak Ti prajem,aby všetko dobre dopadlo!A veľa zdravíčka vám obom!
Mňa už bolia kríže poriadne a aj zátka odchádza,mení sa mi hlien na ružovkastý a aj bolesti akosi chodia zatiaľ nepravidelne,ale tak sa asi rozbieha,lebo som len smädná ani chuť jesť nemám a je mi akosi na zle,na odpadnutie a to musím predýchavať,a prejde to a hocikedy to namňa ide,tak asi večer alebo zajtra pôjdem i ja rodiť,už som sa aj umyla,oholila,a brucho mám akosi hrozivo nízko.Tak len čakám,a dúfam,že sa i dočkám,teraz nie je aspoň horúco vonku. 😉
@janushkabb ahoj,no mala ma uz super vahu.Ja som bola tiez,ale nie v nemocke a trvalo to cele 5minut,povedal,ze to uz moze byt hockedy a ze keby co tak do nemocnice.Tak som sa nic nove nedozvedela.Od obeda bolesti ako zvycajne,tak som zvedava kde sa vysplhaju.Inak tie kvasinky som mavala aj ja cele tehu aj pred tehu,ten kremik ti pomoze a do porodu budes fit.Stastie ze nemas streptokoka,ten by bol horsi a musel by sa preliecit antibiotikami.
@dankamat tak to je naozaj mile,manzel ten ma narodeniny 20.07,tak mi kazal 2 dni vydrzat...uvidime ako sa mala rozhodne..a dakujem za radu s tym roztokom,skusim sa opytat v lekarni..kamoska porodila v marci syna a mal 3800gramov ale taky drobcek to bol,ze som nechapala a dalsia znama ma dceru ktora mala 4900gramov,tak to uz je vela🙂)
@janushkabb ahoj, tej kandinozy sa bat nemusis,prejde nou skoro kazda buduca mamicka,zalezi od zavaznosti,kazdopadne by ta mal doktor preliecit.........ja som bola v poradni vcera a chvalabohu mala sa ma super vazi 3100 gramov +- 300..takze kym sa narodi bude riadna zenska a dnes som bola na pasoch,akurat spinkala tak som ju musela chudatko budit,ale to ma zato ze ona budila celu noc mna🙂)

@simba13 no tie vložky sú všetky také... ale vraj doktori sú "alergickí ked si donesies nejake ine. Oni su preto take, aby sa nejak nelepili na sitie a aby sa to rychlejsie hojilo. Aj mamicky co rodili ich ovela viac odporucaju ako klasicke menstruacne. Este sa skus opytat v lekarni aj na roztok na hojenie sitia - vraj aj to je vyborna pomocka. Ja si to planujem este kupit.
Nooo podla mna 4kg je dost vela na babatko, ja si neviem predstavit, zeby som take velke porodila 😀 Inak mas krasny termin porodu, ja som narodena 18.7. 😀 budem mat 25 rokov akurat, cize budem mat krasny zivy darcek na narodeniny.