icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mirkaradko
7. júl 2011

@jamocka4 jasne :D Dakujem!!!

januska712
7. júl 2011

@dooscoby ahoj dakujem už mi ju drahy kupil... a mam si bradawky aj umyvat ked idem malicku kojit.. lebo wiem že ked som použiwalu tu calciovu mast tak som si nemusela ze to newadi...D

januska712
7. júl 2011

@simba13 ahoj aj my mame Lilien:D::d my sme uz doma zajtra o 21:35 bude presne tyzden co sa narodila:D tak drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo a aby ste boli hlawne zdrawucke:D

zora256
7. júl 2011

@mirkaradko Ahoj!
Tak to dúfam,že my vydržíme kým si dám dnes z melóna,ktorý mm kúpil a donesie domov,až keď skončí v práci okolo 23-tej,tak potom by som sa rada vybrala do nemocnice rodiť.Tak uvidíme ako sa aj náš rozhodne prísť von,neboj sa aj cisársky je lepší ako sa natrápiť veľa,ber to ako oslobodenie od bolestí,viem bude ťa potom brucho bolieť,ale tak to prejde hlavné je aby ste boli v poriadku.Tak sa maj krásne,a načerpaj sily ak sa Ti dá.A aké je brucho keď v ňom nie je plodová voda?Normálne cítiš maličkú cez brucho úplne?

dooscoby
7. júl 2011

januska712 podla mna nemusis to zmyvat...pozri este na nete ale ja som ju tusim nezmyvala ved natieras tenucku vrstvu a to by vadit nemalo

zora256
7. júl 2011

Ahojte babby!
Tak začala mi odchádzať vo veľkom zátka,tak som zvedavá,kedy mi praskne voda,možno ešte v noci,alebo zajtra ráno,taká som zvedavá,tak ak by som nepísala,tak určite som šla rodiť baby,potom sa určite ozvem.A čo vy ako samáte?
Tak vám všetkým,ktoré ste ešte neporodili,držím vám palce,aby ste to mly podľa vašich predstáv a rýchle! 😉

zora256
7. júl 2011

Ahojte babby!
Tak začala mi odchádzať vo veľkom zátka,tak som zvedavá,kedy mi praskne voda,možno ešte v noci,alebo zajtra ráno,taká som zvedavá,tak ak by som nepísala,tak určite som šla rodiť baby,potom sa určite ozvem.A čo vy ako samáte?
Tak vám všetkým,ktoré ste ešte neporodili,držím vám palce,aby ste to maly podľa vašich predstáv a rýchle! 😉

dooscoby
7. júl 2011

zora256 jej super...takze velka chvilka sa pomalicky blizi 😉 ...drzim palceky a potom sa ozvi

inac ja som dnes mala mat termin ☹ a nakoniec drobcek prisiel 3tt pred terminom

mirkaradko
7. júl 2011

@zora256 no ked mi odislo naraz velay vody tak bola uplne ako zelatina :D ale vraj sa voda stale tvori a zas je take tvrde ako predtym uz mi tak voda neodteka ako prvy krat... a malu citim tak ako doteraz len ked zo mna ta voda vyrazila tak som mala pocit ze ju nahmatam celu...ale to len taky pocit :D mne ako odisla zatka do pol hodky som letela :D tak drzim prsty...

barca127
7. júl 2011

@zora256 jej tak to sa uz teraz istotne rozbehne ked nie v noci tak myslim ze zajtra urcite pani budem na teba mysliet....mne dnes vecer akosi moc tvrdne brusko..inac u mna ked tvrdne tak zvycsa na jednej strane na pravej neviem

akinorev30
7. júl 2011

@zora256 Tak budem držať palce. Mne zase začalo dosť tvrdnúť brucho, nie je to síce pravidelne ale je to takých 6-10 min. ale bolesti nemám žiadne tak to asi nič nebude. No uvidíme do rána. 😉

zora256
7. júl 2011

@dooscoby Ahoj!
Tak dúfam,že to behom dvoch dní budeme mať už aj my za sebou a budeme sa radovať z malého.
Tak to nevadí,že ho máte o 3tt skôr,už ste si na seba aj zvykli,a zrejme takto to malo byť,u mňa je zas zázrak,že ešte som neporodila,podľa lekára,on to čakal už skôr,keďže som sa začala otvárať už v 32tt.Ale tak všetko je podľa mňa riadené z hora.Tak sa majte krásne! 😉

zora256
7. júl 2011

@mirkaradko Ahoj!
Tak mne neodteká nič,len viac hlienu mi vyšlo z pošvy,a pri zátke ešte netreba do nemocnice,len ak odíde voda a sú kontrakcie,ale tak ja mám ísť keď mi odíde voda,tak vravel lekár,lebo ja som už takmer na 3cm otvorená,tak že to budem mať rýchle,lebo som už veľmi zrelá na rodenie,tak je to len otázka času,dúfam.A tebe držímpalce,aby si to mala už zasebou ráno.Tak dobrú noc! 😉

katren
7. júl 2011

@zora256 ja ta asi nepotesim, ale mne ide zatka von uz vyse 2-och tyzdnov 😅 otvorena som rovnako a vcera som mala termin.....takze asi tak 😠

zora256
7. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Aj ja si tak myslím,že ak nie v noci,tak ráno,max zajtra v noci.Tak už sa neviem dočkať,a veľmi dúfam,že lekár z tým rýchlim pôrodom bude mať pravdu.Lebo mám trošku strach z neznámeho,ale tak radšej myslím na drobca ako ho budem držať v náručí,a to mi pomáha proti strachu.Tak to máš zrejme z poslíčkov,ja mávam tvrdé na jednej strane,keď sa malý viac tlačí na jednej strane,ale tvrdnúť mi zvykne buď navrchu,alebo na spodku aj so stranami naraz.Neboj,po čase to príde aj na teba,a možno máš poslíčkov.Držkajte sa!Tak ak sa zajtra neozvem tak som šla.

zora256
7. júl 2011

@akinorev30 Ahoj!
To Ti možno aj prejde,mala sm aj ja niečo podobné,ale tak ak to neprejde,vraj niektoré majú aj bezbolestné kontrakcie,tak pozoruj,a uvidíš,či sa to spravidelní,alebo prejde.Majte sa krásne! 😉

zora256
7. júl 2011

@katren Ahoj!
mne odchádza už 3tt,a som otvorená takmer na 3cm,len pár milimetrov mi chýbalo v pondelok,takže mne by to tak dlho už nemalo trvať,podľa lekára som už pondelok večer mala rodiť.A ty si nakoľko otvorená?

katren
7. júl 2011

@zora256 ja som tiez ako ty.....a stale nic 😠

zora256
7. júl 2011

@katren Ahoj!
A do nemocnice ťa neposlal tvoj gynekológ?Mne povedal,že ak do pondelka neporodím,tak mám ísť do nemocnice a to je deň pred termínom.Tak Ti držím palce,aby to u teba už prišlo,keďže si už po termíne deň.Tak veľa šťastia! 😉

katren
7. júl 2011

@zora256 no ja idem v pondelok na prijem na vyvolavacku, ak sa to same nerozbehne dovtedy.... 😒 vraj len 5 dni mozem prenasat, a kedze mam uz aj dozretu placentu to je hranicny termin....

babula
7. júl 2011

ahojte mamicky,tak ja sa este neotvaram,len nam znizene klenby a maly ma hlavicku uplne dole,ani sedet nemozem a strasne tlaky na tlacenie niekedy.dnes v noci som myslela ze je to tu ale rano sa to ukludnilo,mala som pravidelne stahy v celom bruchu aj v krizoch naraz a ako keby sa maly tlacil dolu.tak uvidime kedy sa to spusti.vsetkym vam prajem rychly a lahky porod.

sliver
8. júl 2011

kočeny ja som už na prášky z tohto zdravotníctva........
včera som s revom odišla z nemocnice nasratá že nejdem už chodiť k žiadnemu dr. a až ked dostanem kontrakcie tak pôjdem do pôrodnice..........
bola som na poradni, monitor ukazoval zvyšenú frekvenciu srdiečka ale riadne to tam skákalo, ja som opuchla a za týžden pribrala 3kg, krv v moči a tie krvné výsledky čo som mala predtým zlé (leukocyty) tak aj po vybratí celých antibiotík stále rovnaké...... no a tak ma sestričky poslali radšej do nemocnice (môj dr. je na dovolenke) že nech si ma tam nechajú.......
ja stres, prišla som tam, lahla na monitor, malá polovičku prespala, potom sa trošku pohla, nič divné sa nedialo tak ma poslali domov že načo som chodila.......
ja už nechápem, už nemám náladu k nikomu chodiť lebo ma iba strašia a bojím sa a bojím, posledné dva-tri týždne už iba o strachu lebo čo prídem k dr. tak niečo nie je v poriadku ale pritom sa cítim normál........
božinku už chcem mať potom.........

tintinamartina
8. júl 2011

@sliver
ahojky, dúfam, že to nevyznie blbo, ala tak ma potešili tvoje slová, aspoň viem, že tu nie som sama. moj dr dostal porážku a tak teraz mám iba sestrečku, ale našťastie je to zlatá žena, ktorá vybaví úplne všetko, hoci je na dovolenke. moj drobec má tiež zvýšenú frekvenciu srdiečka, alebo potom ju má zníženú, tak tie naše grafy sú každý iný, myslím, že to o niečom naznačuje, ale nikto sa tomu poriadne nevenoval. a ja mám z toho hrúzu. pribrala som posledný mesiac tiež 3 kg, som opuchnutá a posledné dva dni totálne. necítim sa síce zle, len som nervozna a bezmocná....

karin1234
8. júl 2011

@sliver ahoj, ja som tiež tak na tom behám po doktoroch, tiež ma nechali v nemocnici a stále prežívam stresy, každý doktor povie čosi iné... potom sa moja gynekologička čuduje, že mám vysoký tlak. 😠

zora256
8. júl 2011

@katren Ahoj!
Tak aspoň,dovtedy máš ešte možnosť bez vyvolávačky porodiť,tak Ti držím palce,aby sa Ti to samé spustilo. 😉 Aj mne lekár vravel,že už som dozretá na pôrod,a tiež mám čas len do pondelka,lebo ak do pondelka nič,tak musím do nemocnice,ale tak dúfam,že to príde radšej samé,ako vyvolávačkou.Je mi to už i tak dlho.A tebe už ani nehovorím,tebe je už zrejme pridlho.Tak sa držkajte! 😉

sliver
8. júl 2011

@tintinamartina - vôbec to nevyznelo blbo 😉
ja mám tiež grafy dovi dopo... najskôr veľmi zlý a potom prídem k inému dr. a tam je perfišný.... a som z toho dosť na prášky lebo sa bojím o maličkú čo sa s nou deje....
už by som tam veľmi chcela rodiť.... nech je už radšej pri mne.... ja som pribrala 3kg za týžden..... takže za mesiac to máš v poho...

@karin1234 - presne si to vystihla!!! veď koľkokrát nám ty dr. robia toľké stresy.,.....
ako ja viem že si robia svoju prácu ale čo oni nevedia čo prežíva mamička? a ešte prvorodička???

tak dlho som bojovala o toto miminko tak jasné že mám teraz stres.....

zora256
8. júl 2011

@sliver
@tintinamartina
@karin1234 Ahojte baby!
Tak to mi je fakt ľúto,že máte tie výsledky zlé,ale tak skúste na ne nemyslieť,a myslieť pozitívne,že je všetko ok,a ak tomu uveríte,tak to zaberie,skúste sa tešiť na drobčekov,a nato,že onedlho budete potom celom a bude si užívať drobčekov.Aj mňa vystrašili z výsledkami,a myslela som nato,že ak s tým nič nerobia,tak to zrejme nie je nič vážne,a keď som prišla na poradňu,tak naozaj nič vážne to nie je mám len zápal v pošve a ešte v tom je aj niečo dobré,vravel lekár,že z neho som rýchlejšie dozrela na pôrod a vďaka nemu budem mať rýchly pôrod,keďže ho poriadne nemôžu počas tehu liečiť,takže aj vy myslite pozitívne,a budete natom lepšie,ak podľa lekárov to nie je také vážne,tak zrejme sa to dá po pôrode do normálu.Tak sa držkajte! 😉

barca127
8. júl 2011

@zora256 Ahoj mno tak ten strach z neznameho ma asi kazdy,mna najviac ubija ze neviem kedy to bude 🙂)mno vcera sa mi teda to tvrdnutie moc nepacilo bolo akesi caste pomaly 10 krat za hodinu potom to preslo ale ked som si uz sla lahnut tak sa zobudil muz ze ho strasne boli clenok ktory si zvrtok na futbale tak sme sli este pre istotu na pohotovost, co moc nepotesilo lekara ktorz sluzil asi sme ho zobudili 🙂) spraval sa ozaj sprosto- niektory nevedia co si o sebe mysliet asi.Dnes sa chystam este cvicit.Jak to ze ste este doma ja ze uz budes v nemocnici 😝

zora256
8. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak to som si aj ja myslela,ale tak sa malému včera nechcelo,tak dúfam,že dnes vnoci,to už príde.Tak ja už bolesti mávam akosi pomenej,ja už len na plodovú vodu čakám,lebo ma dosť tlačieva dolu,tak som zvedavá dokedy vydrží tá blana,jeho nápor.A ty sa ako máš?Tak ja by som už cvičiť nemohla.Koľko si pribrala?Ja 8,5kg.Tak sa držkajte! 😉

vivienkata
Odpoveď bola odstránená