Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@sisanka @majkauk @dankamat srdecne blahozelam k deturencam 😉
@mirkaradko takze aj ty to uz mas za sebou? mala si termin az koncom jula ze? prajem vsetko dobre 😉
@mirkaradko aj ja sa uz tesim na to moje, keby uz tak chcelo byt tu v mojom naruci 🙂
@mj30 neboj dockas sa len ho este nechaj tam este ma cas... lebo moja malicka sa velmi poponahlala....
@rianka7 hej ja som mala 25. jula ale 5.7 mi odtiekla plodova voda a tak sme museli ist na to :D
@zora256 dakujem :D
@mirkaradko TAk blahoželám, už to máte za sebou =) Držte sa kočky!
@zora256 ahoj tak ja teda budem urcite na teba zajtra mysliet a drzim palce aby bol porod co mozno najlahsi 🙂) my ideme do poradne v stredu tak som zvedava ci sa nieco nezmenilo...dnes som si popalila troskuz brusko tak to teraz boli.....boli sme kus pri vode bolo fajne pod mrakom teraz u nas neskutocna burka krupiska jak svet tak som rada ze sme sa nezdrzali dlhsie
@jamocka4 dakujeme :D
@zora256 neboj..ani nemysli na take ze by boli zly alebo tak..treba mysliet stale pozitivne..mne sa moj chlap smeje ze ja som uz tak strasne chcela rodit ze som si to privolala 😀 a velmi som chcela aby bol maly 7.7. uz na svete a podarilo sa 😉 neboj sa..drzim palce nech to ide rychlo..ale tak ked uz si otvorena tak by sa to malo urychlit..ja som sa stale bala ze mi voda odtecie a nakoniec tak plodovy vak drzal ze vodu neslo prebit 🙂 nastastie sa nakoniec pustila sama lebo ked sa mi ju snazili prebit tak to bolelo...uvidis, ved aj dr ti vravel ze budes mat rychly porod a mozno ta to chyti uz v noci 😉 drzim palce,pa..
@barca127 Ahoj!
Tak Ti prajem skoré zahojenie na brušku.A ďakujem,za priania,tak dúfam,že to bude tak ako mi lekár povedal,keď sa už v tom dátume netrafil,tak že aspoň ten pôrod bude taký ako vravel.
U nás krupi neboli,skôr dúsno a teplo,teraz pofukuje vánok,čomu som rada.Tak potom sa ozvem,a držím aj tebe palce,aby si mala všetko ok na poradni v stredu!
😉
@sisanka Ahoj!
Ďakujem za pozitívne slová! 😉 Tak dúfam,že všetko bude v poriadku,potom sa určite ozvem.A všetko dobré prajem aj vám s bábätkom,aby ste pekne rástli a boli zdravý! 🙂
Ahojte baby!
Tak prajem všetkým tehu,aby ste sa mali dobre,a aby stemali vporiadku všetky výsledky,a tie čo budete mať budúci týždeň termín,aby ste šťastne a v zdravý porodili a mali čo najľahší pôrod.A tým maminkám čo už máte bábätká na svete,a tým ktoré budete rodiť,kým tu nebudem,aby ste pekne rástli a boli zdravý a šťastný a mali z bábätiek len radosť. 😉
@zora256 Ahoj.... ja som rodila v žiline... dakujeme veľmi pekne... dnes bols nou drahy vonku doobeda tak ma nechali oddychnut... a potom sme este isli poobede spolu ale malinkej sa to uz asi nepacilo.. lebo ked sme dosli domov tak bola od piatej do teraz hore ale konecne zaspinkala... uwidime dokedy jej to vydrzi..:D ale tak nemozem sa stazowat,... v noci sa zobudi asi tak tri krat:D: tak zatial v pohode:D: tak drzim palce zajtra potom daj vediet co a ako:D
@sisanka gratulujemD:
@mj30 no to spanie, to je teraz fakt nanič, včera som toho teda moc nenaspala, moj malý zase v noci ani moc nekope, iba občas sa rozhodne, že sa mu nechce spať, ale to teplo, to je neskutočné. dúfam, že sa trochu ochladí už, lebo takto sa nedá spavať.
Lekára zazmluvneného ani ja nemám a je to teda dosť drahá záležitosť pýtaju okolo 300 eur.
No ja to mám ešte týžden, tak som zvedavá kedy to bude 🙂
@heluienka no tyzden to uz je ako nic ubehne to strasne rychlo ja ked si predstavim este 3 tak idem do mdlob ☹ dnes som bola vonku az o dakej 8mej vecer skor tp proste neslo, esteze mame v obyvacke namontovanu klimu tak som sa trochu chladila a zavidela susedom ako sa kupu v bazene, ale pre moju malinku to rada podstupim 🙂
@mirkaradko
ahoj, tak na túto právu som čakala 😀 srdčne gratulujem a prajem skoré zahojenie, veľa síl, mliečka a Eliške vela zdravíčka a nech ti v noci dobre búva 🙂
@zora256
držím palček a hlavne daj vedieť 😉
@tintinamartina dakujeme velmi pekne :D uz len keby bola pri mne a bolo by fajn...
@mirkaradko
pri tebe? nemáš ju na izbe?

@barca127 @januska712 dakujem 🙂 🙂 🙂 nas chlapcek bol na svete o 19.50hod. cize len nieco pred tebou sme rodili. aj ja vam zelam vsetko dobre 😉