icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

heln
17. júl 2011

@barca127 😀 🙄 že štyri.....
moja si povedala, že do toho tepla nejde a počká si až na večer...... ach jo, to bude noc........

mirkavas
17. júl 2011

@lubkasungirl jaj tak.... tak ty rovno ostavas v miestnosti kde je CTG na zhodnotenie. Lebo ja chodim za Pitonakom, on ma vedla svoju vlastnu ambul. Jeho som myslela 😉

mirkavas
17. júl 2011

@lubkasungirl fíííííííííha,tak maly je už riadny valibuk 🙂 ..... verim, že porod nebude bolestivy, a možno ta vezmu na cisara, ked je taky veliky 😉 ale tie udaje su len orientačne, až mylne by som povedala. Mne týzden pred porod povedali, že vzhladom na to, že som mala, drobna, útla a chudka.... dieta podla sona bude mat cca 2500kg, a maly sa narodil 3180kg 😀 takze tak 🙂 Mne zajtra rano budu robit sono, som zvedava na tu vahu a miery 🙂 🙂 🙂 🙂 a potom aj na to, či sa to bude zhodovat aj po porode 😉 Nič neboj, nech je hlavne zdravučky

zora256
17. júl 2011

@adusased Ahoj!
Tak bola aj moja mama po 3 vyvolávačkách a to týždeň prenášala môjho brata.A museli ho oživovať,lebo nedýchal,tak mám trošku strach aj ztoho,aby dlho nevyčkávali lekári.Ale hlavné je,že ste v poriadku a zdravý,tak si maličkého uži,kým je malinký.Ja zajtra idem už do pôrodnice,potom keď budeme doma tak sa ozvem. 🙂

zora256
17. júl 2011

@nika1987 Ahoj!
Ďakujem pekne! 🙂 Potom sa ozvem,keď budeme doma.Tak všetko dobré vám prajem! 😉
@barca127 Ahoj!
Tak mňa bruško bolieva od tepla,keď idem večer spať,alebo keď len ležím ale vždy prejdú,tak čo už.Zajtra sa to snáď už skončí,veľmi dúfam,že ma nenechajú ešte pár dní,tam len tak vylihovať a vyšetrovať,neznášam tie vyšetrenia,najradšej by som hneď ako tam prídem,šla hneď rodiť.Ale tak sa nedá vedieť 😀 ,možno to tak bude.Tak sa majte krásne! 😉 Potom sa ozvem.

barca127
17. júl 2011

@heln mnos ak co im mam na to povedat nie...vsetci mi len hovoria aka bude mala velka ako keby to zalezalo len od velkosti bruska nie doktora som sa pytala ci nebude moc velka tak tvrdil ze nie tak snad bude mat pravdu on...mno tak v noci to je lepsie ako cez den a v takom teple

mirkavas
17. júl 2011

@alexksa ahoj, no jasne, že to nie je o tom.... ale niekto to so zenami preživa, ale je samozrejme, že ak zene nič nie je a nema ani naznak na porod tak sa nič nedeja a čaka..... ale už ked su tam znamky, že sa niečo deje a niečo nedobre, tak radšej zasiahnu včas 🙂 Tak ti prajem, nech ti to uz dlno netrva, a nech ste už 3. ...... a my 4 už tento tyžden 😀 😀

barca127
17. júl 2011

@zora256 mno tak snad ta uz nenechaju sa v tomto teple trapit a nudit sa v nemocke ja som bola presne pred rokom par dni na gynde ale to som myslela ze tam umriem tiez boli strasne horucavy mno prtoste hroza

akinorev30
17. júl 2011

Baby hlásim príchod z pôrodnice 🙂. V utorok sme mali termín, v pondelok som nastúpila do nemocnice s tým, že mi pôrod vyvolajú, ale nemalo som dozretý krčok a tak som dostala 2 injekcie a v utorok večer sa to rozbehlo. Malá sa narodila v stredu ráno a teda poviem Vám, že neviem ako by som to zvládla bez epiduralu. Malá mala 3600 g a 50 cm. Inak bol pôrod úžasný zážitok.

lubkasungirl
17. júl 2011

@zora256 Ahoj, držím ti palce nech ti všetko dobre dopadne 😉 Ja si myslím, či ma ešte nenechajú ešte trošku poprenášať - no veď uvidíme. 😉

lubkasungirl
17. júl 2011

@mirkavas Ahaaa, tak už rozumiem. Pitonak je fajn - pocula som to o nom 😉

lubkasungirl
17. júl 2011

@mirkavas Juj, tak to sa u teba riadne sekli s tou vahou... 😀 Ale popravde, ja vidim, ako to babatko reaguje nato, ked sa najem a fakt mam "obrovske" brusino a dost aj tazke - tak si myslim, ze bobo bude mat cez 4kg. A na sone mi stale ukazovalo ovela väčší plod, ako mal byt 😉 😉 Už mam obavy z normalneho pôrodu - neviem, či by nebol pre nás oboch bezpečnejší cisarák... Mám aj epi vybavenú - pre istotu 😉 Tak uvidíme... 🙂

adusased
17. júl 2011

@zora256 drzim palec , prajem co mozno najmenej bolestivy porod a hlavne nech je drobatko zdrave a nech ste skoro doma 😀

majkauk
17. júl 2011

@barca127 ahojky ano mala som velmi opuchnute nohy a zle prietoky ale tie nohy hrozila uz preeklampsia,lez s vylozenymi nohami.

mirkavas
17. júl 2011

lubkasungirl @ no aj ja si myslim, že cisar by ti bol asi lepši, mala by som strach z normalneho porodu... ale ked mas epiduralku, tak žiadne obavy 🙂 Držim palce... ale keby som bola ty, tak tiež by mi nebolo všetko jedno 😕

lubkasungirl
17. júl 2011

@mirkavas No snad epi zaberie, ked bude treba... 😉 Dakujem a pevne dufam, ze vsetko dobre dopadne a budeme obaja s drobcom v poriadku 🙂

zora256
18. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak dúfam,že to budem mať do večera za sebou.Potom sa ozvem,keď budeme doma.majte sa krásne! 😉

zora256
18. júl 2011

@akinorev30 Ahoj!
Gratulujem vám k bábätku!Veľa zdravia a radosti vám prajem! 😉

zora256
18. júl 2011

@lubkasungirl Ahoj!
Ďakujem! 🙂 Tak dúfam,že dnes to budeme mať za sebou.Potom sa ozvem,keď prídeme domov.Majte sa krásne! 🙂 A prajem vám aby ste to mali aj vy čím skôr za sebou! 😉

zora256
18. júl 2011

@adusased Ahoj!
Ďakujem! 🙂 Veľmi dúfam,že to tak aj bude.Majte sa krásne zatiaľ! 😉

sliver
18. júl 2011

ahojte, kočky neodtekala vám voda tak nejak postupne?
mne už týždeň niečo odteká, bez vložky ani na krok... ked som bola v stredu na poradni tak všetko skotrolovali, najma prietoky, že OK, krčok sa moc ešte neotváral a ja som si hovorila že však to príde... ale už je to týžden a stále niečo odteká a ja začínam byť nervozna aby som nemala málo plodovej vody a malej sa niečo nestalo.... 😒
na začiatku som si myslela či to nie je moč že maličká sa posunula dole a tlačí viac na mechúr ale nie, je to čisté, nie je to moč... a ešte jedna zmena ma postretla... normálne môžem spávať na chrbte, to je iná pecka, neviem či sa inak poukladala 😉
ináč tieto posledné týždne sú hrozné, božinku nech už máme potom!!!!

sisanka
18. júl 2011

@zora256 ahoj pozeram ze uz si asi na ceste do nemocnice...alebo mozno sa uz aj pripravujes pomaly na porod...tak ti drzim palce a prajem nech to mate co najskor za sebou a drzis maleho v naruci 😉

lien_ka
18. júl 2011

Ahojte zienky! My koncime 38.tt, cakame chlapceka. Chcem sa spytat, ci tu nie je niekto, kto bude rodit v TN nemocnici. D.

mirkavas
18. júl 2011

ahojte, tak ja som prave dosla z Ctg a poradne.... a zaver znie: Pridte na prijem vo štvrtok,lebo mate velmi nizko brucho....... vysetrili ma potom zospodu a vravia: Pridte zajtra rano na prijem, odrodime vas už zajtra , aj napriek tomu, že ste nachladena, mala je uz uplne dole, o čom svedčili aj moje silne bolesti brucha vnoci...nebudeme to prekladat. 😀 Tak sa straaaaaaašne tešim, že nemusim čakať do terminu 31.7. 😉 😉 😉 aj mam strach, lebo vraj mi daju spinalnu anest., no poradime sa rano este z anesteziologom 🙂 Mam obavy že odpadnem 😒 😒 😒 , ked nebudem uspata... všetko budem vnimat.... ale zas hned budem vidiet malinku 😵 po 5 min, ako ju vyberu z bruška 😉 Len sa modlim, aby bola v poriadku a zdžravučka... aj ja ok 😅

sliver
18. júl 2011

@mirkavas - to je super, už budeš mať potom!
neboj veď oni vedia čo robia 😉
držím palčeky nech ste rýchlo domka...

januska712
18. júl 2011

@adusased Ahoj Ja som rodila v ziline 1.7. Ako Ja sa stazovat nemozem pre mna boli najhorsie len tie kontrakcie porod som mala Rychlo za sebou a na druhy den som ani nevedela ze som rodila aj my bojujeme doma s malickou vecer nam vobec nechce spinkat ale tak to este potrva kym bude mat svoj rezim. A Inak Ty si priamo zo si ziliny?

januska712
18. júl 2011

@barca127 Ahoj tak my sme bolo vcera cely den s malickou vonku vecer sme zasa boli do pol noci hore ale potom sme pekne spinkali dnes sme bolo u detskej doktorky a b piatok ideme zasa na poradnu mlieka mam zatial dost a to som rada ze nemusime kupovat tie sunare len moody nevies do kedy budes mat to mliecko a vy sa ako mate?

mirkavas
18. júl 2011

@sliver dakujem pekne.... povzbudila si ma... asi to dne potrebujem počuť, lebo už som na nervy z toho 😔 a ty ako dnes??? tebe sa to tiež bliži 😉

sliver
18. júl 2011

@mirkavas - neboj, spomen si na mna že ti slepo závidím 😉 nechceš meniť, ja by som šla hned.... už nevládzem... ja to mám také divné naspadnutie už druhý týžden a stále nič...
síce asi veľa toho nenaspíš ale budeš mať potom a tie posledné týždne su fakt najhoršie, ja už tento posledný tak prežívam že ani neviem ako... pol dna prespím, každé premiestnovanie mi robí ťažkosti a čo idem k dr. tak mi povie že už a stále nič.... najnovšie mi začala nejaká voda odtekať tak stresuje či to nie je plodová aj ked každý tvrdí že tá ked odtečie že to sponám že to bude vela nie len také trošičky...
a z čoho si konkretne na nervy???

barca127
18. júl 2011

@januska712 Ahoj mno tak aspon ze od polnoci ste si pospali ato je velmi dobre ze mas mliecko budem drzat palce aby vam to vydrzalo co najdlhsie ja by som tiez chcela kojit do kym sa bude dat a dufam ze nam to vydrzi.inac ja som mala hroznu noc sama doma ked som si uz zalahla zhasila ze sa ide spat tak amla zacala ale neskutocne vystrajat tak snad este ani nebolo zacali mi silne bolesti ako na menzes a ked to zacalo mat pravidelnost tak okolo tretej som si uz povedala ze sa teda idem oholit ked nemzem aj tak spat a potom ako som sa oholila tak to preslo 🙂 mno proste hruza