Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte babenky, držte palce - zajtra idem na príjem - prenášam už 4 dni 😉
@heluienka no mne to moj doktor v ZV tiez vzdy kontroloval, a tento mi len povedal, ze dnes ma nebude kontrolovat , ze mi len brusko pozrie, tak snad nabuduce 🙂
no tie nase deturence maju svoje priority v podstate od zaciatku splodenia 😀
som kukala ten union aj vseobecnu este uvidim
dnes som nasla krasnu stranku, co sa tyka nausnic pre deticky tak som dake vyberala, ale je ich tolko, ze ani neviem ake vybrat 🙂
@mj30 ja tiež som pozerala, ešte sa rozhodnem.
no my s naušnicami mať starosť teda nebudeme 😀 ale zas to neni starosť, to je radosť 🙂
do kelu ja som dneska taka znudená, neviem si predstaviť, čo budem robiť zajtra.. ty čo máš na pláne?
a ako sa ináč máš? pobolieva ťa už aj niečo? mňa neskutočne teraz bolí kostrč a pobolieva ma v podbrušku, ináč nič... ja len dúfam, že nakoniec nepojdem na cisarák..
@mj30 ja by som tiež bola rada, kebyže to príde, lebo z každej strany už len počúvam, že či som ešte doma, či nerodím a kedy to bude..no proste už ma to tak vytáča 😠
a už si ani neviem poriadne najsť polohu , ako sedieť, ležať, je to na nervy.. lenže zas ked pomyslím na to, že pojdem rodiť, ja budem určite panikáriť a stresovať, budem mať určite poriadny strach, vtedy si budem asi želať aby to ešte počkalo 😀
teraz čakám na manžela, som zvedavá či dojde o tej 9. celý deň je preč a zajtra zase, ale aspoň, že vo štvrtok pojde so mnou na poradňu, dúfam poslednú 🙂
tak prajem Vám dobrú nocku 😉
@heluienka uz by to asi kazda z nas chcela mat za sebou, no ale musime byt trpezlive 😉 tie reci druhych poznam aj ja ich uz zacinam pocuvat coraz castejsie, co sa tyka tych poloh to poznam ked vstavam alebo sa obraciam na druhy bok tak by sa mi zisiel zeriav 😀 ja sa dako snazim nemysliet na priebeh porodu lebo som riadny stresar ☹ ja si predstavujem len to ako uz mam malicku v naruci taku drobnucku bezbrannu a odkazanu na mna, ako bude plakat a ked mi ju daju tak stichne ked sa jej prihovorim, nemyslim na nastrih a bolesti to by som sa zblaznila 🙂 aj my 🙂 am zelame dobru nocku a pekne snicky a ak by si chcela tak aj dake kontrakcie 😀 uzite si z muzikom ked ste spolu a pomozte tomu trosku 😉 😉 🙂
@nika1987 ahojky, nic neboj...myslim, ze dva tyzdne sa este moze prenasat, lebo sestra tiez prenasala a tak jej povedal lekar. Potom jej nakoniec dali vyvolavacku a bolo to do 3 hodin 🙂 drž sa...
@gumo ahojky, ja idem...mam termin buduci tyzden ...a ty?
@heluienka ahojky, aj ty ides rodit do tt? kedy mas termin? Inac, ja na nadstandard neplanujem, je to velmi drahe- ak by bola istota, ze budem 4 dni. ale ak nedajboze by sme boli dlhsie, uz len kvoli zltacke, tak su to riadne palky...verim, ze bude volna aj nejaka dvojka...
@majkamrugi ja mam dnes
@barca127 ahoj no co uz nikdy nevieme kedy pride nass chvila...no vsak uvidis co ti povie doktor na poradni vies co ani mne sa nic nechce ale vcera som uz musela lebo sa mi to tu len zbieralo a do soboty by bolo toho vela a este ideme aj na svadbu takze by som to vsetko nepostihala
@mj30 to je dneska upršané ráno 🙂 , normálne by som spala aj do obeda, keby ma mamina nedošla pozreť, či som v poriadku 😀 aj u vás tak prší? u nás ako z krhly. čiže dnes je den ako stvorený na pôrod, ideme? 😀
no neboj sa my tomu chceme s manželom pomôcť ale nezaberá to, malý je ignorant 😀
dnes sa mi aj snívalo, že už sa narodil, že som ho prebalovala a normálne hovoril, že sa mu nepáčia pampersky, že ho tlačia 😀 mne sa vždy sníva, že sa narodí a už je väčšie a ja som vždy naštvaná a chcem malinké 😀 no už mi z toho hrabká.
Už sa neviem dočkať zajtrajšej poradne, dúfam, že už sa otváram.
@majkamrugi ahoj 🙂 no ja už prenášam 3 dni, do nedele budem už určite v nemocnici. a ten nadštandard, tak to snáď vyjde na tie 4 dni, malému som nakázala, že viacej nie 😀
@heluienka no u nas neprsi ale bude, vcera boli take krupy, ze keby to na mna prislo, tak asi rodim doma a sama, som sa normalne bala, lebo obcas su uz tie bolesti fakt take divne krcovite, ale beriem ta za slovo podme rodit teraz 😀 my sme tomu trosku pomahali uvidime ci z toho nieco bude 😀
aj mne sa uz zopar krat snivalo, ze sa narodila a bolo to nadherne, je to sila ako sa nam to nezadrzatelne blizi, a ja si myslim, ze sa uz urcite otvaras ked si vravela, ze ta boli v podbrusku podla mna je to na spadnutie
uvidime ako dopadnem ja, mama vravela, ze ja som sa narodila presne v termine a brat trosku skor, tak hadam prenasat nebudem
Ach jo to je nuda ☹ bud je teplo a neda sa ist von, alebo prsi a tiez sa neda, mame to tazke ☹
@mj30 hej, to bol povodny plan, ale nechcem, aby si manzel bral zbytocne dovolenku, radsej aby bol potom doma s nami ked uz bude aj babo... takze najskor par dni pred TP by sme prisli do BS - lenze ak bude porod nahodou skor, tak tazko povedat, ci to stihneme.
No tiez chcem BS kvoli lepsiemu pristupu, apartmanom, mensiemu poctu rodiciek atd... tu v BA je fakt naval, ako na beziacom pase vsetko pri porode, atd.
no zajtra termín, ale po dnešnej poradni to vyzerá že malinkej sa nechce, no a v pondelok mám ísť ležať ak neporodím, prosím Vás máte niekto skúsenosti s prenášaním a s vyvolaním pôrodu s tabletkou? Ďakujem pekne

@heluienka snad bude..zajtra mam 🙂