Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte baby tak co nerodime????Teploty aj tlak nam pekne poklesli to by sa malo rodit jedna radost a u nas nic :(vcera sme tomu z manzelom chceli troasku pomoct 🙂 uz som si myslela ze aj zabralo ale zas len falosne poplachy..aaaaaaaacj jaj to cakanie je ubijajuce az hroza
@mj30 ked opisujete manzelov, tak som sa tak pousmiala, lebo vcera som sa aj ja pozerala ci mi kleslo brusko cosi a sa mi aj zdalo, ze ano a on na mna pozera a hovori: No, ked sme boli na poradni, tak tam jedna baba mala klesnute, nie ako ty :D tak som si pekne naspat natiahla tricko a bolo :D
chcela by som sa spytat, ze co beries do porodnice pre babatko? aj nejake oblecko, ci perinku?dikes
m.
@majkamrugi ahoj no ja beriem, len to co vyzaduje porodnica a oni chcu len plienky, ale ja si beriem aj dake kosielky, ak by sa mi vyhadzala z ich oblecenia, no a manzelovi som nachystala veci, co donesie ked pre nas pride 🙂
@moonixi no takych nas tu je viacej 🙂 a s tym sledovanim mas pravdu som na tom rovnako, ale snazim sa dako na to nesustredovat a radsej si najdem daku robotu alebo aspon zamestnat hlavu aj ked je to tazke 😉 je nas tu viac ako 3 neboj ale ako tak na to pozeram tak ja julovky uzavriem 😀
@mj30 Ahoj 😉 tak už som konečne tu 🙂
teda po dnešnej poradni som spokojnejšia 🙂 takže doktorka napísala: krčok skrátený na 1 cm a bránka otvorená na volný prst a na konci zrelší nález 😀 a povedala, že kebyže si ju chcem zazmluvniť, tak môžem porodiť v sobotu ale že ked nie, tak v sobotu mam prísť na kontrolu a v pondelok idem na príjem..
No takže som vlastne dopadla ako Zora aj ja idem v pondelok rodiť, teda ak motyka nevystrelí 🙂
júúúj už sa tak teším. takže dneska bude manžel znova spokojný večer 😀
A vy ako sa máte? 😉
Ahojte, ja uz tiez cakam, ze to na mna kazdu chvilu pride. Termin mam v nedelu, ale uz vcera v noci som mala lany poplach. Menstruacne bolesti kazdych 5 minut asi pol hodiny, tak uz som sa natesovala, a potom to prestalo :(((. Tak hadam to uz nepotrva dlho a malicka pojde vonku, vd uz aj kolisku sme vcera konecne zlozili. Drzim Vam vsetkym prsty 🙂))
@heluienka no hura uz som sa o teba bala, ze ci je vsetko ok
no vidis vravela som, ze to budu dobre spravy 🙂 , tak trosku ti aj zavidim, do pondelka je to par dni a pri najhorsom pondelok mas isty 😉
no mne sa dnes najprv nic nechcelo a potom som sa dako rozbehla varila, piekla, upratovala, potom som isla kosit ked konecne neprsi, dako to na mna dolieha, ze za chvilu tu uz fakt nikto nebude ☹
@janushkabb Ahoj gratulujem k malickej vela zdravia a vela mliecka vam prajem
@barca127 Ahoj tak aj u nas bola riadna burka malicka spala celkom dobre len dva krat sme boli hore....a Ty si ako dopadla na poradni?
@januska712 ahoj mno tak na poradni vsetko ok pozeral mi ultrazvuk len nechcel ma ani vysetzrit zdola ze vraj co by mi to pomohlo vediet ci uz nie som napriklad na prst otvorena ze aj tak sa to moze rozbehnut v jednej chvili tak som aspon na vahu sa spytala tak povedal ze by mala mat nieco malo cez tri kila tak dufam ze bude mat pravdu 🙂 v utorok mam termin tak ak dovtedy neporodim mam ist na kontrolu do nemocky
Ahojte kočky, tiež som tu už dlho nebola /odkedy sa malá narodila/ Stihli sme to ešte v júni 🙂
Všetky, čo to ešte len čaká, držím palce, aby to malo ľahký priebeh a všetkým už maminkám želám veľa radosti s ich bábätkami 😵
ahojte babenky, takze včera o 10.05 sa nám narodil Tomáško - 4200 g a 52 cm, je nádherný a zdravučký 🙂 😉
@lubkasungirl gratulujem a prajem vela vela radosti z maleho a skory prichod domov 🙂
caute babulky 🙂
tak zajtra rano ideme nastupit do porodnice, uvidime, ci sa bude vyvolavat maly, alebo ako... drzte palce 😉 dakujeme! 😵
@mj30 no ja som už tak rada, že to takto postúpilo 😉 takže už iba 4 dni a malého mám pri sebe 🙂
a neboj aj ty sa dočkáš 😉 ved to máš už len za 9 dní 😉
no teda u nás prší celý deň ani na chvílu neprestalo a zajtra to má byt tak isto, takže zajtra bude pekná nuda 😒
som zvedavá či sa tu zajtra ukáže Zora, bola by som rada 🙂
@lubkasungirl gratulujem 😉
@mj30 no cítim sa celkom fajn, ale už mám také všeliaké divné bolesti, možno to bude aj skôr ako v pondelok 🙂
ja myslím, že ju pustia zajtra, teda ak malinký nemá žltačku alebo niečo iné..
mne tu manžel už pochrapkáva a mne sa vôbec nechce spať a ani malému 😒 idem si asi čítať
prajem Vám dobrú nocku 😉

@janushkabb ...aj ja sa pripajam ku gratulantom...a prajem Vam obom vela vela zdravicka...malinka nech Vam rastie do krasy a nech Vam doma robi stale velikansku radost 🙂