icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

martina2001
22. júl 2011

@majkamrugi neskúšala si ju zobudiť?

heluienka
22. júl 2011

@mj30 no alebo malá už chce ísť von tak si to tam pripravuje 😀 ja teda palacinky moc nemusím ked tak jednu max.2 si dám a koniec. no ale čo by som nespravila pre mojho drahého, tvrdo pracujúceho manžela 😀 ja by som si radšej dala nejaký melónik 😎

heluienka
22. júl 2011

@majkamrugi teda moj kope este stale dosť, hlavne ked sedím, ale ževraj už pri konci sa hýbu máličko. Veru vyskúšaj ju zobudiť 😉

moonixi
22. júl 2011

@majkamrugi Ahoj, no dneska aj moj maly je nejak pasivnejsi... mozno je to tym pocasim...ani mne sa nic nechce..:D alebo zeby sa uz pripravovali na finale?? :D

mj30
22. júl 2011

@heluienka no tak uz sme aj naspat, ja mam celkom rada sladke a co teraz nemozem ani vidiet su klobasy fuj to ked citim tak mam problem 😝
a melonik som si kupila tiez a veeeeelkyyyy 😀 😀 😀

modrofuzik11
22. júl 2011

ahojte dievcata, kubko sa narodil 6.7. 😉 v noci spava aj 7 hodin 🙂 cez den si aj poplace, moc nepospi. ale hlavne, ze v noci je ok. inak je vsetko fajn, okrem trosku cerveneho zadocku. ma nejaku citlivu pokozku. tak pouzivame bepanthen. pomaha. verim, ze aj toto cochvila prejde🙂. drzim vam vsetkym palce. teraz po porode mi je rozhodne lepsie, ako pred porodom 🙂

heluienka
22. júl 2011

@mj30 😀 aj ja mam rada sladké, ale palacinky sa tam nezaraďuju moc 😀 tak my sme akurát dopozerali telku, malý asi pojedol nejaké divé huby, lebo od 6 sa neustále šponuje a vytláča, už ma z neho klepne 😒 zátka stále pomaly odchádza a neskutočne ma bolí kostrč au 😖
teda ja si zajtra musím tiež kúpiť melón 😀 😀 , len aby bol dobrý, minule sme kúpili a bol zvnútra hnilý, fuj 😠
tak prajem vám dobrú nocku, ja sa sem zajtra snáď dostanem a napíšem ako bolo na poradni 😉

januska712
23. júl 2011

@barca127 Ahoj no leti to riadne🙂 no tak poradna dopadla dobre mala pribrala za dva tyzdne pol kila tak som rada... A ty ako?

januska712
23. júl 2011

@modrofuzik11 gratulujem a prajeme vela zdravicka

mj30
23. júl 2011

@heluienka dobre ranko mna vcera odtalo ako nic, ale bolesti som mala predtym fajne, tak ma pichalo v krcku, ze manzel uz pomaly startoval auto a bol viac v strese ako ja 😀 aj dnes krize bolia a aj v podbrusku taky divny pocit no som ja zvedava ako dopadnem v pondelok na poradni a ty daj urcite tiez vediet budem cakat 🙂

majkamrugi
23. júl 2011

ahojte, tak uz som myslela, ze pojdeme pre istotu do nemocnice, nech nas popocuvaju, co to tam v brusku robime, ale chcela som dokoncit kolac a pustili v radiu ludovku a malinka sa roztancovala, tak nakoniec vsetko ok🙂 dufam, ze dnes bude pokracovat🙂

mj30
23. júl 2011

@majkamrugi no bude to folkloristka ziadne tuc-tuc 😀 😀 😀

barca127
23. júl 2011

@januska712 Ahoj mno len pekne priberajte a priberajte....ja som vcera bola cvicit aj ked ssa mi brutalne nechcelo a dobre ze som sla aspon ma to prebralo a hned som sa citila lepsie ale pootm som sa vybral peso domov a v polke cesty som myslela ze uz porodim take bolesti ma chytili az hroza ...doma to pokracovalo az skroo dio jedenastej a potom to opat polavilo :( a to som manzelovi vravela ze ak neporodim po takomto dni tak nam uz nic nepomoze ziedne babske recepty takze odteraz to vzdavam nech si to nase skvrna robi co chce a kedy chce 🙂)

rianka7
23. júl 2011

@lubkasungirl aj ja blahozelam 😵 dost velky chlapisko 😉 tak sa drzte 🙂

moonixi
23. júl 2011

Ahojte tehulky, dneska je tu nejak mrtvo... co uz vsetky rodite?? 🙂 Ja som vcera skusala aj teplu sprchu aj ine veci :D a nist sa nedeje... nefunguje to :((

rianka7
23. júl 2011

@modrofuzik11 blahozelam 😉 to ti zavidim, ze maly tolko v noci spinka, tak nech aj nadalej sa takto drzi 🙂

rianka7
23. júl 2011

@moonixi neboj, ono to pride 🙂 ja som myslela, ze budem prenasat, a nakoniec sme to stihli pred terminom. drzim palce, aby si to mala cim skor za sebou, ale uzivaj si este posledne dni s bruskom 😵 nas maly ma uz 3 tyzdne, ani netusim ako to rychlo zbehlo.

mirus2202
23. júl 2011

Ahoj,chcem sa vam aj ja pochvalit 🙂 19.7. sa nam narodil Andrejko ... 3400g a 49 cm .... 😀 jupiiii a mame to ... vsetkym maminam gratulujem a cakatelkam drzim palce 🙂 🙂 🙂

lubkasungirl
24. júl 2011

@rianka7 Dakujeme, ano je to valibuk, preto aj nakoniec cisarak mi spravili 🙂

zora256
24. júl 2011

@sisanka Ahoj
tak my sme včera došli domov.Aj teraz dojčím,malý sa narodil 19.7.o 02 ráno s mierami 3500g a 49cm,to mivnoci o štvrť na 12 vnoci praskla voda a nastúpili 5 minútové kontrakcie a o 2 už bol na svete.Nám malý celkom dobre spiká ked je napapaný,aj vnoci sa budíme len dvakrát,spí pri mne ,bezmňa dlho nespí,len asi hodinku.
Baby
Gratulujem tým,čo už áte bábätká veľa zdravíčka vám prajem a radost z drobcov
A tým čo ich to len čaká,veľa šťastia rýchly pôrod a dravé bábätká.

zora256
24. júl 2011

@modrofuzik11 Ahoj
Aj mne je odosť lepšie,než pred pôrodom,malý kedd je v čistom a nakojený,tak spáva aj cez deň zo 2hodinky,vnoci kojím dva razy a spnká primne aj celú noc.Tak sa majte krásne 😉

zora256
24. júl 2011

@mirus2202 Ahoj Gratulujem 🙂
Aj náš Emanuel Tadeáš sa narodil 19.7. 3500g,49cm mal.A ako sa máte
ja veľmi neviem písať teraz kojím.Tak sa majte krásne 😉

mirus2202
24. júl 2011

@zora256 Ahoj,máme sa celkom fajn,malý je zatiaľ dobrý papkáč,tak sa nesťažujem 😉 aj prvu noc doma zvladol na jednotku 😀 a vy sa mate ako??? my sme rodili az 18:10 ... 🙂

barca127
24. júl 2011

@zora256 Ahoj gratulujem k malemu a zelam vela zdravicka a mliecka...tak sis a uz dockala 🙂) my stale cakame uz toho mam den co den coraz viac plne zuby ale nic ine ako cakat nam neostava

zora256
24. júl 2011

@mirus2202 Ahoj
Tak mi cez noc nemáme zatiaľ ťažkostí spí mi pri prsníku,a dva razy kojím.Tak sa majte krásne 😉

zora256
24. júl 2011

@barca127 Ahoj
Držkám Ti palce,aby Ti pôrod prišiel v čas a boli ste ok,prajem rýchly pôrod 😉

moonixi
24. júl 2011

@zora256 Gratulujem k malickemu, vela zdravicka a radosti prajem 😉..

zora256
24. júl 2011

@moonixi Ďakujeme! 😎 Prajem Ti rýchly pôrod!

simba13
24. júl 2011

Ahojte baby,
blahozelam vsetkym novopecenym maminkam a tym ktore to este len caka,drzim palciaky.Ja som mala termin 18.07 a stale nic.Doktor mi to posunul na 25 co je zajtra ale vobec nemam pocit zeby sa malinkej chcelo na svet,ziadne bolesti ani naznaky,ani len brusko nemam dolu.V utorok sa mam prist ukazat tak som zvedava co mi povie a asi pred 4 dnami mi zacal nejaky vytok,ktory trosku zapacha,nemate s tym niektora skusenosti?ci sa mam bat alebo nie?

heln
24. júl 2011

@zora256 GRATULUJEM k úplne úžasnému pôrodu a k bábätku!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
my sme takú pohodu nemali ☹ ☹ ☹ v nedeľu mi začali kontrakcie cca každých desať minút, šla som do nemocky, od ráno otvorená na tri, na obed na päť, bábo nepostupovalo do pôrodných ciest, pustili mi vodu, okolo obeda už bola zalakená, kontrakcie desné, pri ktorých som už malú oberala o kyslík, takže v pondelok o pol tretej sekcia so spinálkou 😝 😝 😝 ☹ ☹ ☹ 😖 😖 😢 😢 ...... ale už sme doma, sme obe v poriadku a je to za nami...... 🙂